Şimdi Ara

sana ucuz kullanışlı ... telefonunu öneririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum ucuz telefonlar hakkında hepimizin az çok bilgisi var. şimdi ben bu telefonlardan almayı düşünüyorum farklı sitelerde atılıp tutulmakta ben burda sizin kullandığınız yada az çok bildiğiniz telefonlar varsa onlar hakkında bilgi almak istiyorum. bir tane alıp kullanmak istiyorum ama elimde kalmasından korkuyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuuuaa -- 16 Eylül 2009; 20:04:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zuuuaa

arkadaşlar malum ucuz telefonlar hakkında hepimizin az çok bilgisi var. şimdi ben bu telefonlardan almayı düşünüyorum farklı sitelerde atılıp tutulmakta ben burda sizin kullandığınız yada az çok bildiğiniz telefonlar varsa onlar hakkında bilgi almak istiyorum. bir tane alıp kullanmak istiyorum ama elimde kalmasından korkuyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler....

Arkadaşım malum ucuz telefonlar derken çakma çin telefonlarından mı bahsediyorsun yoksa 2. El telefonlardan mı? Daha açık konuşursan herkes daha rahat yardımcı olabilir...
  • çin malı hocam
  • quote:

çin malı hocam

Açık net ve kesin olarak söylüyorum SAKIN sakın böyle bir hata yapayım deme, daha bugun telefoncu arkadaşımın yanındaydım 3 gün önce çakma telefon sattığı birisi nerdeyse yalvarıyordu geri verebilmek için, SAR değerleri çok yüksek sağlığa çok zararlı, verilen sözlerin özelliklerin hepsi yalan dolan, Benden söylemesi aldıktan sonra kafanı duvarlara vurursun, demişti forumdaki arkadaş dersin, Emeğe saygı Çakma çin modellerine hayır...

• quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

quote:

çin malı hocam

Açık net ve kesin olarak söylüyorum SAKIN sakın böyle bir hata yapayım deme, daha bugun telefoncu arkadaşımın yanındaydım 3 gün önce çakma telefon sattığı birisi nerdeyse yalvarıyordu geri verebilmek için, SAR değerleri çok yüksek sağlığa çok zararlı, verilen sözlerin özelliklerin hepsi yalan dolan, Benden söylemesi aldıktan sonra kafanı duvarlara vurursun, demişti forumdaki arkadaş dersin, Emeğe saygı Çakma çin modellerine hayır...

+++++++++++++++++++++++++++100000000000000000000000000000000000000000000000

• concord,anycool,trident falan var baya da kullanan var hocam bende alayımmı almıyımmı çok kararsız kaldım teşekkürler yorumlarınız için
  • quote:

concord,anycool,trident falan var baya da kullanan var hocam bende alayımmı almıyımmı çok kararsız kaldım teşekkürler yorumlarınız için

Ben söyleceğimi söyledim ben 2 telefon kullanıyorum yakın zamanda 8800 arte (orjinal) vardı sattım şu an geçici olarak 2.el bir nokia 1209 kullanıyorum o bile o çakmalardan 10 kat iyi bence... ama anladığım kadarıyla sen almak niyetindesin, ben ne desem boş gibi geliyor bana, dene ve gör... Tekrar söylüyorum SAR değerleri çok yüksek ve ucuz kalitesiz malzeme kullanmışlar ve herkesin bildiği gibi markalarn modellerini çalıyorlar...

• şimdi kardeş bi düşün piyasada aynı özelliklere sahip iki telefon var biri nokıa olsun biri trident nokıa'nın fiyatı 400 iken tridentinki niye 250 biz türk halkı alışmışız herşeyin en ucuzunu almaya ayrıca bu çakma telefonların sar değerleri aşırı yüksek oluyo ve insan beynini ısıtıyo ileride beyinde tümör oluşumuna ve kansere yakalanma olasılığını arttırıyo ayrıca çakma telefonlar hep kağıt üzerinde çekicidir java oyun yükliyim dersin yüklersin oyununu ağır çalıştırır fotoğraf çekiyim dersin çekersin vga dan daha kötü çeker genellikle dokunmatik olurlar dokunmatiği kötüdür bozulur yani sen çakma bi telefona 250 tl verene kadar git nokıanın samsungun lg'nin sony ericssonun telefonlarını al hatta sana bir iki tane öneriyim

5130 w302 s3310 6300 3500c u800

çok uzun oldu ama değdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 17 Eylül 2009; 0:29:40 >
  • çok teşekkürler hocam herkes sağolsun valla vazgeçtim gibi bencede gerek yok
  • philipsin ucuz modelleri var, en buyuk ozellikleride bataryalarin omurlerinin fazla olmasi..
  • Bende size cep telefonu tavsiyeleri adlı başlığı öneririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.