Sana yanlış yaptığımızı farz et Gözlerim kapkara, içim kasvet Ben seçtim bu hayatı, Allah'ım affet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sana yanlış yaptığımızı farz et

-
-
Paketler mi? Calvin donumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam hacı
-
aşko kuşko kızlara tapmamak elde mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tapmam ama ciyaklatırım
cıyaklattığın tapıyor ,ilgisiz davrandigim kızlarla çok ilerliyor işler
hoşlaştığım iki ilgi gösterdiğim kaçıyor
ilgi gösterilen kadına “bu eziğin benden başka alternatifi yok, üstüme çok düşüyor” vibe’ı veriyoruz herhalde bazen. Hoşlantı ağır basınca kontrol kaybolabiliyor. En prensesine bile filthiest huur muamelesi yapmak lazım.
Evet yakın kız arkadaşlarım paso ilgi vermiceksin muhabbeti yapıyor yav diyorum ilgi vermek almak güzel bisey niye vermiyoz sevmiyolarmis,bu yaz deneyimledim harbiden vermemek gerekiyor üniversite ortamini bilmiyorum tabii kaldim mezuna
Aslında o işin biraz baştaki taktik kısmı. Başta yanıla şaşıra öğrendik, pua başlıklarını okuduk, taktikleri taklit ettik. Şimdilerde ise kendi karakterimi ön plana çıkararak yapıyorum ne yapacaksam. İlgi vs. de değil aslında olay, kadınlar rahat, bağımsız, güçlü ve ne istediğini bilen figürleri seviyor genel olarak. Örnek: şu gün şu saatte şurda etkinlik varmış, gelirsen gidelim mi? ❌
şu gün şu saatte şuradayım, sen de gelsene ✅
kadına sunulmuş bir teklif değil, bir lütuf. Mindset bu olmalı. Gibi gibi. Nese yarına bi gün e-Book satarsam yazarım bunları, şimdi yazmim
arabaya tam 4 kurşun isabet
-
AAAAAAA KİKİKİKİKİ VERİN LAN DERSİMİİİİ AAAAAAAAAAAA
üstad🫱🏿🫲🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
değerli hocam güzel dönemler ❤️🔥
Karı harbi bana başlıktaki tarifeyi uyguluyo aw çıldıracam daha önce maile bakmayan bi öğretim görevlisi görmemiştim senin yetiştirecen neslin a
@The Killing Road
La daha önce mailine bakmayan bi advisor’ın oldu mu? Bu ne scim okul a you had one job to do ya 40 yılın başı bi overcredit lazım onda da illa dekanlık mekanlık kovalatacak ya. Mail attım hocam dedim müso iseniz office hourda yanınıza geleyim lannnnn yazsana bka’cım şu saatte gelebilirsin diye illa darlama sekansı mı çekelim aaaaa
Kafada consent isteği oynamaktan ciğer bitti a
Bu ulkede isler yuzyuze ofis basarak oluyo ben gecen hafta dekanligin calisani gibi bisi oldum ama istedigimj aldim
Benim advisor bot gibi hrr seyi onayliyo caaanim benim
Yarın ofis basacam pkklı ördeğe meydan dayağı var
Dayak mayak boun bitmis valla
war cebeci olayından sonra her işimi 1v1 kafes dövüşüyle çözmeye karar verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X