hiçbirşeyin sanal ını sevmem aşk bir kere sanal olmaz bir kere kaşında olacak insn bir etkileşim alcaksın
İğrenç
Bulaşma sonu hüsran oluyor..
öyle şey olmaz
Sanaldan yiyişme olmaz analdan olur.
Safca
3 sendir aşığım hala aşığım. hiç eline dokunamadım hep sanal kaldı. ama yakındır göreceğim :)
sanaldan hayır geldiği pek bi görünmemiştir. yakın yerlerde oturuyorsanız bi şansını dene ama başka illerdeyseniz uzak dur. tecrübeli birisi olarak konuşuyorum.
Ergenlik çağının ortasındaki kişilerin duygusal çalkantılarının ve karakterinin oturmamışlığından olsa gerek sevilme ve bağlanma isteğinden doğan en fazla 1.5 yıl ömre sahip bir nevi zaman geçirteci ..
ilk gerçek aşkımı net üzerinden tanıştığım bi kızla yaşadım.. ama biraz uzaktık.. zor oluyor.. pek tavsiye edilesi bir durum değil.. ama içindeki duyguları da gizleme derim..
quote:
Orijinalden alıntı: Guess Who
Ergenlik çağının ortasındaki kişilerin duygusal çalkantılarının ve karakterinin oturmamışlığından olsa gerek sevilme ve bağlanma isteğinden doğan en fazla 1.5 yıl ömre sahip bir nevi zaman geçirteci ..
İnsanı hep mutsuz ediyor.. Hep keşkelerle geçiyor zaman..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme