Şimdi Ara

Sanal bellek Ayarlarını Kaç Yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
103.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

hocam 4608 olamıyormuş. 4096 oldu sağol .

E tamam da benimkisi nasıl oldu?
  • beyler sistemim belli ben kaca kac yapiyim acaba .suan ki durumu bu sekil

4092
    8184
  • sana çok bile o değerler :D
    sanal belleğe ihtiyacın bile yok rahat ol :)
  • arkadaşlar bnm ram 1,40 gb sanal belleği kaç yapmalıym cewap yazrsanız sewınırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanmrt

arkadaşlar bnm ram 1,40 gb sanal belleği kaç yapmalıym cewap yazrsanız sewınırm

En az 1,5 katı, en fazla 3 katı olarak kullanabilirsiniz.Size kalmış, hard disk sıkıntınız yoksa 3 Gb yer ayırabilirsiniz.
  • ben 1500 -3000 gibi bir değer kullanıyorum ve oldukça performans artırdı eski pcmde...
  • çok teşekkür ederimm
  • arkadaşlar bnm bi sorum olcak eski ram 384 tü şimdi 1 gb dha taktım 1,40 gb oldu ama hala oyunlardan performans alamıorm çözüm lütfennnn . !
  • arkadaşlar bna yardım edin 1 gb ram aldım taktım ama hala pc aynı oyun donuo kasıo

aciLLLLLL yardım lütfen bişiler yazın cevabınızı beklıorm lütfennnnnnn :/
  • Merhaba kardeşlerim Benim 2GB OCZ DDR 400 Ram var Sanal bellek ayarı olarak Kaç yapmalıyım Ayrıca C / D Sürücüsü olarak yazıyor

C Sürücüsü ;

Başlangıç Boyutu :2046

En buyuk Boyut : 4092

D Sürücüsü ;

Başlangıç Boyutu :2046

En buyuk Boyut : 4092

Olarak Ayarlı şuan bende Bu ayarlar da Oyuna gırdığimde yaklaşık 20 - 30 Dk sonra Sanal bellek hatası diyor Yardımlarınızı bekliyorum
  • Selam arkadşalar bende 4 gb kıngston 1600 hz ram var ama xp de 3.5 gb görüyor tabi sanal bellek uyarısı alıtoyırum kaç yapmalaıyım yardım plsss!!!!
  • Sistem ayarlı bıraksan daha iyi olur.
  • 1500-3000 ideal bende onu kullanıyorum 512 rama...
  • bu dediğiniz sanalbellek ayarını nasılyapa bilirim yardım edersaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerk12

bu dediğiniz sanalbellek ayarını nasılyapa bilirim yardım edersaniz sevinirim

Bilgisayarım kısa yolu/sağ tık/özellikler/gelişmiş sekmesi/performasn başlığı altında/ayarlar/açılan pencereden gelişmiş/sanal bellek başlığı altında değiştir'e tıklarsanız gerekli ayarları yaparsınız.
  • arkadaşlar benim 2gb ramim var 10 gb sanal bellek yaptım bana zararı olur mu lütfen söyleyin
  • Bence Sanal Belleğin O Kadar Faydası Yok Bırakın Orjinalinde Kalsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2468

arkadaşlar benim 2gb ramim var 10 gb sanal bellek yaptım bana zararı olur mu lütfen söyleyin

O Sanal Belleği Nasıl Yaptın ? ?
  • Arkadaşlar bu ne ayarı ya ilk defa duyuyorum ne ayar neden yapılıyor benim ram 2 ne gibi değişiklik oluyor beni aydınlatırmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 15 Ağustos 2011; 12:21:24 >
  • Bırakın olduğu gibi kalsın. Windows ihtiyaç duyduğu kadarını kendisi ayarlar. Elle boyut belirlemenin sistemı hızlandırdığı söylenir ama bu hızlandırmayı kimse fark etmez. Ne olduğunu öğrenin ama gereksiz yerede kurcalamayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.