Şimdi Ara

Sanal Gerçeklik ile ilgili proje geliştirmek için sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar . Sanal gerçeklik ile iligili proje geliştireceğiz.5000 TL lik bir bütçemiz var. Oculus Rift kullanacağız.Bunun için önerilen sistem de ekran kartı olarak gtx970 vardır.bunu baz alarak sistem tavsiyesinde bulunmanızı rica edeceğim. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mekka

arkadaşlar merhabalar . Sanal gerçeklik ile iligili proje geliştireceğiz.5000 TL lik bir bütçemiz var. Oculus Rift kullanacağız.Bunun için önerilen sistem de ekran kartı olarak gtx970 vardır.bunu baz alarak sistem tavsiyesinde bulunmanızı rica edeceğim. şimdiden teşekkürler.

Öncelikle Selamın Aleyküm hayırlı bayramlar;

Bütçeniz 5000 tl'ymiş ama ben size 6300 TL gibi bir pc topladım.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2092907/463981bf-8396-43a1-8a78-7981e6115bf4.png

• Aleyküm selam hocam. sizede hayırlı bayramlar güzel sistem fakat dediğim gibi 5000TL lik bütçe var ek olarak monitör de buna dahil o yoktu sizin hazırladığınız sistemde ama yine de öneriniz için saolun :) bayadır masaüstü bilgisayarlardan uzak kaldığım için böyle bi konu açtımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekka -- 19 Temmuz 2015; 1:26:03 >
  • quote:

Aleyküm selam hocam. sizede hayırlı bayramlar güzel sistem fakat dediğim gibi 5000TL lik bütçe var ek olarak monitör de buna dahil o yoktu sizin hazırladığınız sistemde ama yine de öneriniz için saolun :) bayadır masaüstü bilgisayarlardan uzak kaldığım için böyle bi konu açtımda :)

istersen monitörü içinde olan 5000 TL ye pc toplayabilirim bilgisayar toplamadan çok iyi anlarım.
  • quote:

Aleyküm selam hocam. sizede hayırlı bayramlar güzel sistem fakat dediğim gibi 5000TL lik bütçe var ek olarak monitör de buna dahil o yoktu sizin hazırladığınız sistemde ama yine de öneriniz için saolun :) bayadır masaüstü bilgisayarlardan uzak kaldığım için böyle bi konu açtımda :)

bir de şunu bilmeni istiyorum dostum sana topladığım 6300 tl lik bilgisayar sana 6 yılı aşkın gibi bir süre seni rahatlıkla götürebilecek bir sistem ama ben senin için 5000 tl lik yeni sistem toplıcam
  • farkındayım o bilgisayar 6 yılı rahat götürürde şimdilik bütçe sıkıntısından dolayı :)
  • quote:

Buyur kardeşim senin için monitörsüz 5094 TL ye süper bi bilgisayar topladım. Vatan'dan monitör almanı tavsiye etmem çok fazla altarnatif ürün yok sana 2 tane monitör önereceğim ikisi de gayet güzel monitörler.

https://store.donanimhaber.com/a0/3d/9f/a03d9ffa36c26ab8201927eba3a31208.png

Monitörler;

http://www.hepsiburada.com/philips-273e3lhsb-00-27-1ms-gtg-analog-dvi-hdmi-hoparlor-full-hd-led-monitor-p-BD300147

http://www.hepsiburada.com/asus-vs278h-27-1ms-analog-2xhdmi-full-hd-led-monitor-p-BD802039

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ankara da Sanal gerçeklik gözlüğü üretici bir firmayız.
    Sizde biliyorsunuz ki sanal gerçeklik sektörü çok hızlı büyüyen ve sürekli gelişen bir konu.
    Sanal gerçeklik ile ilgili ilginç fikirler aramaktayız.
    önerisi olan arkadaşların fikirlerini değerlendirmeye ve beğendiğimiz fikirlere sponsor olmaya hazırız.
    parlak fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
  • Kasa 645tl uste 322tl 600w guc kaynagi cok sacma yanlış degilmi?
    967tl sadece kasa+psu cok fazla
    Yani markası belli coolmaster/zalman/thermaltake kasalarin kendi uzerinde 600-700w psu yeterli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Temmuz 2016; 19:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 970 yerine 8gb 480 tercih edin.
  • 4.160 tl hatta 4000tl
    İntel i7+Ddr 4 anakart+ddr 4 ram+ssd+750w psu lu (ekstra almaya gerek yok) bu daha mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Temmuz 2016; 20:56:08 >

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Konu tarihi?

• Gtx1070 alın çok daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xstrayder123

Gtx1070 alın çok daha iyidir.
    Güvenlik nedeniyle bu mesaj silinmiştir, hata olduğunu düşünüyorsanız desteğe başvurunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.