Şimdi Ara

SANAL GERCEKLIK KASKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sanal gerceklik kaski yavas yavas geliyor occupus adli sirket tarafindan coktan ilk modeli yapildi fakat oynarken vucudunda hareket etmesi tek problem benim daha dogrusu bu konuya ilgisi olan insanlarin asil istedigi hareket etmeden beynimizden gonderilen sinyaller araciligiyla oynamak yani bir dunyadan oburune gecis gibi karakterimizi gercekten yasayacagimiz bir kask tahminimce 10 yil icerisinde boyle birsey gerceklesecek ve gerceklestiginde konuyu uplayacagim artik skilleri gercekten bizim kullanacagimiz icinde adeta obur bir dunyayi yasayacagimiz sanal gerceklik pekte uzak degil anlayacaginiz bazi arkadaslar baska bir dunyayi yasayipta napacaksin diyebilir bu dunyada yapmak isteyip yapamadiklarimi tabikide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan4335 -- 23 Ağustos 2014; 1:11:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benle ayni fikirleri paylasan yokmu yahu

• SAO izleyip geldin mi ?
    Temelde böyle birşey olamaz olursada uyku esnasinda olmasi mümkün değil. Ani tepki verirse bir çok sorun olabilir. Hem böyle bir kask olduğunu düşünürsek bataryasi veyatta şarj şeklinde çalışan birsey patlarsa ne olacak ? Böyle birşey piyasaya sürülse konsoldan bilgisayara bütün piyasayı yer bitirir. Dünya devi şirketleri buna izin bile vermez Şaka yapıyorum. Olsa mükemmel olurdu. Ama beynin ile makine arasında bağlantı olmadan uyku esnasında oyun oynamak bana imkansız geliyor. WiFi yolu ile elektrik aktarmak gibi birsey. Olursada ilk ben alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

SAO izleyip geldin mi ?
    Temelde böyle birşey olamaz olursada uyku esnasinda olmasi mümkün değil. Ani tepki verirse bir çok sorun olabilir. Hem böyle bir kask olduğunu düşünürsek bataryasi veyatta şarj şeklinde çalışan birsey patlarsa ne olacak ? Böyle birşey piyasaya sürülse konsoldan bilgisayara bütün piyasayı yer bitirir. Dünya devi şirketleri buna izin bile vermez Şaka yapıyorum. Olsa mükemmel olurdu. Ama beynin ile makine arasında bağlantı olmadan uyku esnasında oyun oynamak bana imkansız geliyor. WiFi yolu ile elektrik aktarmak gibi birsey. Olursada ilk ben alırım.

Google gozlugu birnevi benziyor ben sanal kaski googlein icat edecegini dusunuyorum beynin yaydigi sinyalleri toplamak mumkun eger bunu yapacak teknoloji olursa batarya sorunuda olmaz heralde d

• başlat adlı kitabı okuyanlar bilir , öyle birşey olursa evi arabayı satıp alırım ne kadar olursa olsun keşke yapabilseler
  • Çikardi ama almaya kesin param olmazdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında tüm vücudu geçici olarak felç edip beyni sanal dünyaya götürebilen modelleri çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

Occupus yazmisim oculus olucakti evet ama bu kaskla yapabilecekleriniz sinirli bir mmorpgde skill atip haritayi dolasamazsiniz d

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yakında tüm vücudu geçici olarak felç edip beyni sanal dünyaya götürebilen modelleri çıkacak.

Oow alırım bi dal

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yakında tüm vücudu geçici olarak felç edip beyni sanal dünyaya götürebilen modelleri çıkacak.

Aynen ben bunun onumuzdeki 10 yil icerisinde kesinlikle gerceklesecegine inaniyorum ruya goruyormus gibi oyun oynamanin verdigi keyif icin neyim varsa satardim d

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak mümkün değil

• quote:

Teknik olarak mümkün değil

Gayette mumkun kardesim beynin yaydigi elektrik sinyalleri kask tarafindan toplanip bilgiye cevrilebilirse kisinin beyninden kaslarina giden sinyaller durdurulabilir ve kisi sanal dunyadaki karakterini istedigi gibi hareket ettirebilir

• http://www.youtube.com/watch?v=k7n5kRRHDpw türk oculus riftcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD353FDC9 -- 23 Ağustos 2014; 1:27:40 >
  • quote:

SAO izleyip geldin mi ?

kablosuz elektrik diye bir olay var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

SAO izleyip geldin mi ?

kablosuz elektrik diye bir olay var zaten

Aynen nikola tesla saolsun rahmetli bilime cok katkisi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.