Şimdi Ara

Sanal gerçeklik nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin facede bi videoya denk geldim. Sanal gerçeklikle tanışan rus diye bi video. Adamın kafasına gözlük gibi bişey geçiriyolar işte ama ne olsugunu anlamadım. Googlea yazdım yine pek anlayamadım. Nedir beyler bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• matrix izlemişindir.Aynısı aslında sadece matrix de kafana alet sokuyorlar matrixe gidiyosun,gerçek hayatta da gözlük takıp sanal dünya ya giriyorsun

• Gözlük takarak görüntüyü olabildiğince gerçek gibi yapıyorlar. Karakterin kafa hareketine göre sağa sola dönüyor. Yanı sen sağa bakmak için kafanı çevirince oyundaki karakterin de sağa bakıyor. Bunu başka teknolojilerle de destekliyor olabilirler o konuda emin değilim. Amaç kendini oyunda hissetmen ve gerçekmiş gibi hissetmen. Şuan daha geliştirme aşamasında ileride çok daha iyi olacağına eminim...

• Kardeş teknolojiden nasıl bu kadar uzak kaldın?
  • okumayın mağaradan yeni çıkan adam
  • Halkin kendi kendini yonetmesidir
  • Grounded Vindaloop

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Kardeş teknolojiden nasıl bu kadar uzak kaldın?

Sanki bütün dünya kullanıyor herkes bunu gözüne takıp zaman geçiriyor bi tek ben yapmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: torres10

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Kardeş teknolojiden nasıl bu kadar uzak kaldın?

Sanki bütün dünya kullanıyor herkes bunu gözüne takıp zaman geçiriyor bi tek ben yapmıyorum

Bende kullanmıyorum dostum ona bakarsan. Ama bilmek için kullanmak gerekmiyor.
  • yapma kardes sen ne zamandan beri mağarada kalıyosun neyse bu dünyaya hoşgeldin 21. yüzyilda yaşıyoruz ve o sanal gerçeklik gözlükleriyle oyun ve cinsel yasamda cok farklı seyler yapılabiliyor anlatabildiysem ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.