< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sanal İstanbulkart Plus Kampanyaları (Ana Konu) (28. sayfa)

-
-
Attığım maile gelen cevap şu şekilde "Başvurunuz incelenmiş olup ilgili ödeme işlemlerinin İstanbul il sınırları içerisinde yer alan bir lokasyonda sağlanması halinde kampanyadan faydalanılabilmektedir. Bilginize sunar iyi günler dileriz."
Dalga geçiyorlar resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bana da qr ödeme yapmamışsınız demişlerdi. Sonra dediğiniz gibi istanbul sınırı dedi. Hiçbirini kabul etmedim kampanya görseli paylaştım hala uğraşıyorlar bakalım ne yazıcaklar. Utanç verici gerçekten eğitimsiz insanlar ordusu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok üstüne gitmeyin adamların. Yoksa kampanyalari hepten bitirecekler. Yatarsa al puanını harca, yatmazsa da arkasını arayıp durma.
Güzel düşünce hocam takdir ediyorum👍
Tamam.
-
Ön ödemeli kartlarla ilgili (kampanyadaki kazanılmış hakkı yalan beyanlarla vermemek gibi) sorunları hangi kuruma bildiriyorduk?
5 TL dahi olsa bu yapılan HAKSIZ KAZANÇ sağlamak ve verdikleri yazılı cevaplarla kanunen YALAN BEYAN suçları olmuyor mu?
-POS ödemenizi uygulamada Karekod ile yapmamışsınız.
-Kampanya dahilinde işleminiz bulunmamaktadır.
-İstanbul il sınırları dışında işlem yapmışsınız.
Bu üç farklı RED yanıtı SUÇ değil mi?
-İstanbulKart Dijital Plus diye FİZİKİ bir kart yok!
-MİGROS, CARREFOUR, ŞOK, BİM, A101! ŞARTLARDA DA, FİŞTE DE YAZIYOR!
-Hiçbir zaman böyle bir şart olmadı, olamaz da çünkü DEVLETTEN ALINAN LİSANSTA YAZIYOR: TÜRKİYE CUMHURİYETİ!
-
Metrobüslerde, otobüslerde kedi, Charlie Chaplin, sirk vb. videolar yerine durmadan REKLAM çıkıyor ya panelde (YOVI TV)...
1 hafta çıkan reklamın şirketi 600.000 TL ödüyor İBB'ye... 40 farklı reklam 24.000.000 TL... 1 ayda 96 milyon TL havadan ve vatandaş üzerinden kazanç... Millet yorgun işten dönüyor ayakta 1 saat boyunca dururken kedi vb. videoları yerine TRENDYOL, HEPSİBURADA vs. reklamı izliyor ZORLA... Daha bunun ayrı ücretli durak vs. panoları, dev LCD ekranları var... Atı alan, ata binen A, B, C hepsi Üsküdar'ı geçiyor... Milyonlar bir günde havada uçuşuyor biz 200 TL hakkımızı almak için uğraşıyoruz...
https://www.yovi.com.tr için de şurada tüm fiyatlar var:
toxmedia.net
Billboard Reklam Ücretleri | TOX Media - Tam Hizmet Ajansıhttps://toxmedia.net/tv-acik-hava-reklamlari/billboard-reklam-ucretleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmitOzdag -- 24 Nisan 2025; 11:48:34 >
-
Günler sonra bugün yatırdılar.
-
Aynen birader aynen öyle senin gibi bir vasıfsız adamla daha fazla muhattap olamayacağım. Bak dalgana :)
Nasıl yattı hocam mail mi attınız. Ben mail attım yatırmadılar hesabı kapatın yazdım onada dönüş olmadı.
Hocam benim de 10.03.2025 tarihinde yatması gereken tutar dün karta yansıdı. Öncelikle maille uğraşmayın çünkü mail istanbulkart özelinde kayıt açmıyor istanbul belediyesi şikayet platformda kayıt açıyor. Ordaki birimde çalışanlar tam kafasız. Bana qr ödeme yapmadın, il sınırında değildin yalanlarını söylediler yüzsüz gibi. Her şeyi doğru yaptıysanız türlü bahaneler bulurlar.
İadeyi almak için Belbim i arayın. Fiziksel kart için temsilciye bağlanın ona durumu anlatın. Onlar ön ödemeli sisteminin müşteri temsilcileri. Mail atarsanız belediye çözüm merkezi bakıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X