Şimdi Ara

Sanal kart actirmak istiyorum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bankalardan ne kadar uzak durmaya calissamda netten cokca alisveris yapan biri olarak artik su puan bonus olaylarina katilmak istiyorum simdiye kadar ziraatin genc banka kartiyla puan falan olmadan al ver yapiyordum. Yasim 24 ve aofte 2. Uniye basladim dolayisiyla uni ogrencisiyim.

Sikca n11 hepsiburada yemeksepetinden islem yapiyorum. Bu yerlerden puan kazanabilecegim bir kart istiyorum elimde kredi karti olup olmayan bir parayi harcamak yerine sanal kart kullanip hesaba ihtiyacim oldukca para yukleyerek harcamak istiyorum. Bunun icin hangi karti onerirsiniz ve dedigim sekilde sanal kartlar kullaniliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanal kart yerine banka kartı da kullanabilirsin
  • hocam ziraat genç kartım var banka kartı ama ben alışveriş yapınca puan kazanmak istiyorum. Ve n11 gibi sitelerde şuanda olduğu giib 500 tl üzerine belli bir bonusu direk veriyor o şekilde kazanmak istiyorum
  • anladım.
    yalnız şöyle bir olay var.
    bu tarz sitelerde kazanılan bonus başka yerlerde kullanılamayıp yine bu sitelerde geçerli oluyor

yani bu kampanyada kazanılan bonus normal bonus değil n11 bonus olarak adlandırılmış
    o sebeple normal bonus gibi her bonus üyesi işyerinde kullanamıyoruz. illaki n11 de kullanmak gerekli

yani 500 tl harcayınca kazanılabilecek 25 tl bonus var (500-25=475 e denk gelir)
    ama aynı ürünü piyasada peşin para ile daha ucuza bulabiliyorsak
    atıyorum peşin 470 tlye bile alabiliyorsak buradan almanın anlamı da yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.