Şimdi Ara

Sanal Pos entegrasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teb Sanal Pos u sisteme entegre etmeye çalışıyorum.

lderValues.Append("&firmaadi=" + HttpUtility.UrlEncode("xxxx"));
    builderValues.Append("&storetype="+ HttpUtility.UrlEncode("3d_pay_hosting"));
    ASCIIEncoding encoding = new ASCIIEncoding();
    string postData = builderValues.ToString();
    // Prepare web request...
    string postUrl = "https://sanalpos.teb.com.tr/servlet/est3Dgate";
    HttpWebRequest req1 = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(postUrl);

req1.Method = "POST";
    req1.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    byte[] param = Request.BinaryRead(HttpContext.Current.Request.ContentLength);
    string strRequest = Encoding.ASCII.GetString(param);
    string ipnPost = strRequest;
    strRequest += builderValues.ToString();
    req1.ContentLength = strRequest.Length;
    StreamWriter streamOut = new StreamWriter(req1.GetRequestStream(),
    System.Text.Encoding.ASCII);
    streamOut.Write(strRequest);
    streamOut.Close();

StreamReader streamIn = new StreamReader(req1.GetResponse().GetResponseStream(), Encoding.ASCII);
    string strResponse = streamIn.ReadToEnd();
    streamIn.Close();

Response.Write(strResponse);

şimdi buradan sonra tam olaak nasıl birşey yapacağımı bilmiyorum.

yani strResponse bana html döndürüoyr ödeme sayfası sayfaya basıyorum ödeme yapa basıncada farklı bir siteye gitmeye çalışıyor. nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı

• 3d engine kullaniyorsan gerekli tum parametreleri bir html form nesnesi olusturup javascript onloadda formu bahsedilen adrese post edeceksin.

Boylece tum parametreler dogru ise bankanin sayfasi acilacak. Orada cvv number ve cep tepefonuna gelen sms sifre girilecek. Girilen degerler dogru ise senin formda setledigin returnurle donus yapacak.

Dondugunde senin sayfana xid mdstatus sign vs gibi birkac parametre post edecek. Sen de o verileri alip charge islemini gerceklestireceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şöyle birşey yaptım session la html başka bir sayfaya taşıyıp orada literal le sayfaya bastım. lakin bu sefer de sadece sayfayı postback yapıyor birşey yapmıyor acaba bir örnek ile gösterebilirmisin hocam?
  • Bir html sayfasi yarat.

Html sayfasi
    <form action="https://sanalpos.teb.com.tr/servlet/est3Dgate" method="post" id="form1">
    <input type="hidden" id="terminalid" value="8844484">
    <input type="hidden" id="merchantid" value="1256444">

<input type="hidden" id="type" value="sale">
    //bu sekilde gerekli olan tum parametreleri olusturup formu olusturup jqueryde document.ready eventinde $('#form1').submit();
    Fonksiyonunu cagirirsin. Tum data karsi sunucuya gider. Ama tum form verilerini codebehindde olusturman lazim. Yoksa bu sayfada attack yiyebilirsin.
    <form>

• Şöyle bir sıkıntı var benim sayfam bir masterpage in altında ki bir sayfa ondan direk aspx üzerinden yapamıyorum. yukarıda yazdığım gibi. yani bir httpwebrequest yapıyorum ordan da geriye html sayfası dönüyor. şuan beynim iptal oldu açıkçası 20 saatir bununla uğraşıyorum
  • Iyi de masterpage olmasi birseyi degistirmez.yapacagin form taglari olan sayfa sadece bir arasayfa. O arasayfaya masterpage kullanmana da gerek yok. Zaten bir formu submit ettiginda sadece form taglari arasindaki veriler gidecektir.

Webrequest ile halledemezsin cunku bankanin sayfasina gitmen lazim. Sms sifresi girilecek alan bankanin sayfasinda.

Ya dedigim gibi html olusturup post etmen lazim ya da kod tarafinda veriler ile birlikte redirect etmen lazim

• Merhaba sanal pos entegrasyonu için Payfull online ödeme sistemlerine ait pluginler aracılığı ile yardım alabilirsin. Kullanımı oldukça basit

https://payfull.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.