Şimdi Ara

SANAL TAKİP YARDİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sanal takip diye bir program var bu programi nasil acar ve kayitlari sileriz veya programi kaldiririz bilgisayarimda yuklu ve napcagimi bilmiyorum ben yuklemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknik - Sanal Takip-Özel Dedektiflik Hizmeti

http://www.dedektifsherlock.com/teknik_sanal_takip.html

Teknik ve sanal takip çalışması; mevcut sosyal paylaşım ağlarından tutunda ebeveyn kontrol programları yardımıyla telefon vs.. kitlesel iletişim aygıtlarının takip ve gözlemlenmesi çalışmasına verilen isimdir.Konu özellik bakımından çok kapsamlı olup özel dedektiflik şirketimizde eş takibi, kayıp şahıs, hırsızlık... gibi çoğu konuda istifade edilen ve çalışma yapılan hizmetlerin başında yer alır.İstihbarat bakımından çok büyük önem arz eden teknik ve sanal takip çalışmaları dünyanın hemen hemen her ülkesinde önemi bakımından büyük yer edinegelmiştir.

Teknik takip olarak tanımlanan durumun;
    a-İzlenecek şahsın, iş yerinde ki tüm faaliyetlerinin,
    b-İzlenecek şahsın, kamuya açık yerlerde ki tüm faaliyetlerinin, fiziki açıdan ve çeşitli cihazlar kullanılarak takip edilebileceği, görüntülenebileceği ve kayda alınabileceği hususlarını kapsadığı anlaşılmaktadır. Özetle; kişinin iş yerinde ve kamu açık alanlarda, konutu hariç her yerde sesinin, davranışlarının ve hareketlerinin, görüntüsünün teknik araçlar kullanılarak izlenip kayıt yapılabileceği anlaşılmaktadır. Teknik takip yönteminin, hedef kişilerin özel yaşamlarına bir anlamda hukuki bir müdahale olduğunu ve özel yaşamın “dar anlamda alınmaması gerektiğini ve diğer insanlar ile ilişki kurmak ve geliştirmeyi de içerdiğini” [1] belirtmek gerekir. Bu nedenle yapılacak olan takibin kamuoyuna açık yerlerde yapılması ve hiçbir şekilde özel hayata girmeden hukuk çerçevesi dışına çıkmadan yapılması gerekmektedir.Bu konuyla alakalı olarakta yılların vermiş olduğu tecrübeyle profesyönel dedektiflerimiz gereken çalışmaları en titiz şekilde yaparak neticeye başarılı bir şekilde ulaşmaktadırlar.
    http://www.dedektifsherlock.com/teknik_sanal_takip.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İddaa Da Battim Yardim Edin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.