Şimdi Ara

Sanalika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben foruma bakıyordum sanalika diye bir konu açılmamış bari ben açim dedim eğer açıldıysada çok özür dilerim.

SANALIKA'nın sitesine ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli

kaydolmak için oyna diyerek ucretsiz uyelik ala basın oradan formu doldurun ve Giriş için tıklayın gelicek oradan giriş yapabilirsiniz.

Sanalika Nedir ?

Sanalika , arkadaşlarınızla çevrim içi oyun oynayabileceğiniz birbirinden farklı ve renkli
    mekanlarda yeni arkadaşlar edinebileceğiniz koskocaman sanal bir dünyaadır.

Arkadaşlar Herkesin kolayca oynayabileceği bir oyundur . Ben oynadım ve gayet güzel bir oyundu ama ben bıraktım taaaki arkadaşlar
    bana Clubpenguini tavsiye edene kadardı.

beni dinlediğiniz için teşekkürler

İYİ EĞLENCELER...

• Önceden sanırım Oyun Dünyası gibi birşeydi.Oyun Stüdyosu tarafından yapılıyordu sanırım.Diğer kişiler ne der bilmiyorum fakat.Ben beğenmiyorum..Yine de paylaştığın için sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: »tamer«

Önceden sanırım Oyun Dünyası gibi birşeydi.Oyun Stüdyosu tarafından yapılıyordu sanırım.Diğer kişiler ne der bilmiyorum fakat.Ben beğenmiyorum..Yine de paylaştığın için sağol.

walla bilmiyordum
  • başka kimse yorum yapmıyor mu 1 kişimi yorum yapıyor ?
  • arkadaşlar kusura bakmayın akhisaraya gitmiştik halamlara o yuzden konuyu up'latamadım

ayriyeten bişeyler yazmısınızdır demiştim ama yazmamısınız ? oyunu mu sevmediniz ?

up
  • oyunu beyenmediyseniz kilitleyin
  • ordakilerin hepsi erkek :D %75 erkek %25 kız o %25 lik kız görünümlü hesapların %10 uda erkek :D yani %85 erkek geri kalanı kız saçma bi oyun
  • o yuzden mi beyenmiyorsunuz
  • 3 aydır oynuyorum .Oyun güzel fakat bazı kişiler sapıklaştırmaya çalışıyor.
  • Bence pek eğlenceli bir oyun değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: »tamer«

Önceden sanırım Oyun Dünyası gibi birşeydi.Oyun Stüdyosu tarafından yapılıyordu sanırım.Diğer kişiler ne der bilmiyorum fakat.Ben beğenmiyorum..Yine de paylaştığın için sağol.

bende bunu bayadır oynuyorum çok güzel oyun kahveye gidiyoruz arkadaşlarla okey oynuoz falan bar var gidiyoruz. muhabbet falan güzel bence

• Arkadaşım hiç iyi bakamamızsın Kaan adındaki arkadaşımız konu açmıştı adım gibi eminim.Al en ilk açılan konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_28112722/mpage_1/key_Sanalika/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 1 Şubat 2009; 8:49:44 >
  • ben zaten konuyu acarken soylemiştim eğer açıldıysa sizden özür dilerim diye forumları dolaşıp duruyordum hiç görmemiştim o yuzden özür dilerim .
  • Yeni version geliyormuş saat 24:00 a Kadar kapalıymış...

Teşekkürler bu arada.
  • Daha önceden açmıştım. Server düzenlenecek, özel üyelikler ve yenilikler gelecek sanırsam.
  • vay be ne günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.