Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 1350 attı, yatırıyorlar arkadaşlar, sabredin.
  • Vay canına ağzımı bozmak istemiyorum. Yedi aydır 900 TL alacak bekliyorum. Sanal pazar çok adilik yapıyor .Ben herkesten önce almam lazım neden bekletiyorlar bu hayvan oğlu hayvanlar
  • Arkadaşlar ödeme falan yapıldığı yok. 5 aydır 2469tl alacağım var. 7 aralık sözü verdiler. Ama sözlerinde durmadılar. Halen daha yapacağız edeceğiz diye süre kazanmaya çalışıyorlar. Ödemem yapıldı diyenlere de inanmıyorum. Kendilerini kandırabilirler ama milleti kandırmasınlar. Yazık çok yazık.
  • Kendi adıma konuşayım benim Kimseyi kandırdığım falan yok. Benimde sanalpazarda 1500 TL alacağım vardı yaklaşık 4 aydır sanalpazara onlarca mesaj attım ama paramı yatırmadılar.

Bu sürecin başından beri bu forumdan "Extralarge" , "Draco4" adlı üyelerin tavsiyeleriyle birçok arkadaşın parasının hesabına yattığını okumuştum. O yolları bende denedim ama olmadı.( sanalpazar, gold bil. vs yöneticilerine onlarca mesaj attım ) Hatta yine bu forumdan "777_E" nickli arkadaşla iletişime geçtim.Kendisi sanalpazara icra takibi başlatacağına dair birşeyler yazmıştı.Ona Sanalpazar için icra takibini nasıl başlatacağımızı sordum.

Tam icra takibi başlatacakken facebook üzerinden attığım mesajlar sayesinde param hesabıma yattı.

Bu forumda "kylevlana" adlı üyenin tavsiyesiyle sanalpazar facebook sayfasından ve facebook messenger üzerinden mesaj gönderdim . Paranızı en kısa sürede yatıracağız diye mesaj gönderdiler.
    Sonrasında bugün sabah yine facebook üzerinden sitem dolu bir mesaj daha attım cevap olarak - haftaiçi paranız hesabınıza yatacaktır diye mesaj yollamışlar ve bugün öğleden sonra paramı yatırdılar.

Emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkürler. Arkadaşlar Sanalpazarın facebook sayfası üzerinden deneyin şansınızı.İnşallah herkesin parası bir an önce yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzard32 -- 22 Aralık 2016; 21:52:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün ödeme alan varmı? Bana yine yatan eden yok..
  • 07.12.2016 tarihi itibariyle gerçekleştireceğimizi belirttiğimiz transferlerin belirli bir bölümü transfer edilmiştir. Kalan bölümün transferinin devam ettiğini, belirtilen 60 günlük sürecin şuan şirketin devir işlemlerinin tamamıyla tamamlanmamış olması sebebiyle uzadığını, bu sürecin en kısa sürede tamamlanabilmesi adına gerekli tüm çalışmaların yürütüldüğünü bilmenizi isteriz.

Sizden ricamız ilgili süreç tamamlanıncaya kadar bir süre daha anlayış göstermenizdir.

Yaşanan bu gecikme için özür diler, süreç konusunda göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Hazirandan beri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri alışveriş yaptıkça sıradan sorun çıkaranları yatırıyorlar heralde :D
  • SANALPAZARDAN PARAMI NASIL ALDIM

sanalpazar facebook sayfasında yaptıkları paylaşımların altına yorum yapıyorduk siliyolardı. 8-10 arkadaşımla birlikte her paylaşımlarına beğen butonundan kızgın ifade bırakarak protestoya başladık. Sayfaya da ödeme yapılmaması halinde devam edeceğini yazdık. Ödeme yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuzunette

SANALPAZARDAN PARAMI NASIL ALDIM

sanalpazar facebook sayfasında yaptıkları paylaşımların altına yorum yapıyorduk siliyolardı. 8-10 arkadaşımla birlikte her paylaşımlarına beğen butonundan kızgın ifade bırakarak protestoya başladık. Sayfaya da ödeme yapılmaması halinde devam edeceğini yazdık. Ödeme yapıldı.

trip yaparak hakkını almak.... güzelmiş
  • ucuzunette U kullanıcısına yanıt
    Abi etksi olduğunu sanmıyorum. Yartırmadıkları zamanlarda hiç yatırmıyorlardı ne yaparsan yap. Ben güzelce yazmıştım durumumu anlatmıştım bana da yatmıştı. Ben aldım paramı daha önce ekran görüntüsü de paylşatım. Ancak yine de takip ediyorum başlığı inşallah herkes en kısa zamanda ödemesini alır. Gerçi yatıyor gibi ama
  • Yatırmayı bırakın bu nitelikli dolandırıcı olan suç örgütü şimdide üyeliği askıya almış yok diğer üyelere mesaj atıyormuşuz İşlemler bittikten sonra iptal ediceklermiş üyeliği vs. Bunları MASAK dahil heryere şikayet edicem artık problem para problemi değil!
  • Valla yedi aydır bekliyorum şimdi yeni yatirdilar çok sevindim mutluyum sanki 100 metre koşuda usaain bold geçip finish çizgisini ilk ben geçmiş gibi mutluyum. Gözlerime inanamıyorum. Yatirdilar.
  • 6 ayın sonunda param yatti şükür.

En son facebook tan taciz ettim arkadaşların tavsoyesi uzrine belki yatmasinda katkisi olmustur
  • 2 ay önceki başarılı alışverişe güvenerek 2 ürün daha sattım bakalım umarım sorun çıkmaz.
  • benimki de bugün yattı. 6 ayı geçmişti. daha da işim olmaz

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 27 Aralık 2016; 17:36:8 >
  • Bana mail geldi. Cüzdanınıza 10 lira yükledik yazıyor. Alışveriş yapılır mı tekrar acaba?
  • Geçen facebooktan mesaj atmıştım, ilgili departmana ileteceğiz demişlerdi, bugün yatmış, darısı başınıza

Hazirandan beri bekliyordum

[simage][/simage]
  • ucuzunette U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım...bende Facebook'tan yorum yaptım ertesi gün para hesabıma geçti.
  • Bir haftadır facebook'tan sanalpazar sayfasına mesaj atıyordum... dün sp siteden mesaj gelmişti, bugün de yatırmışlar. İnşallah alacaklı olan tüm arkadaşların da yatar. 25 Ağustostan beri bekliyor(d)um...

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

... yaaa.. şimdi paramızı aldık, 4 aydır ne güzel her gün merakla, heyecanla "... acaba bu gün ödemem yatar mı, sp'dan mesaj geldi mi acaba...?" gibi ümit dolu, tereddüt dolu beklediğimiz günler de bitti... :( üzüleyim mi, sevineyim mi bilemedim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djitalist -- 30 Aralık 2016; 0:0:54 >

• Bu konu ile ilgili tüketici mahkemesine gidemiyor muyuz??
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.