Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüketici Mahkemesine veya TÜKODER'e gidebilmen için tüketici olman gerekiyor. Satıcı isen, dükkanın varsa tüketici sınıfına girmezsin. Buna da Ticaret Mahkemeleri bakar.
  • Sanalpazar Facebook sayfasından mesaj atın.Paranızı o zaman yatırıyorlar.
  • şu anda güncel satışların ödemelerini yapıyorlar.
  • Arkadaşlar 200 TL'ya ayakkabı alacağım sanalpazar üzerinden eğer ayağıma uymama sorunu vs. yaşarsam geri iadesini yapıp paramı alabilir miyim alışveriş yapmalı mıyım ?
  • ShankaFB kullanıcısına yanıt
    Gidemiyorsunuz. Ticaret mahkemesi diyorlar.

Adamlar o kadar rahatlar ki gasp etmeye rahaat rahat devam ediyorlar. Nasılsa ilgilenen bir kurum yok. Fetocu olsalardı ama bakın çok kolay hallolacaktı işimiz.
  • Bu arada parayı alabilmek tamamen piyango. Burada söylenen her tavsiyeyi yaptık bakan yok. Facebook sayfalarında da bot var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Arkadaşlar 200 TL'ya ayakkabı alacağım sanalpazar üzerinden eğer ayağıma uymama sorunu vs. yaşarsam geri iadesini yapıp paramı alabilir miyim alışveriş yapmalı mıyım ?

hala soruyor musun ?
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Hocam daha once sanalpazar uzerinden alisveris yapmadigim icin sormak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Hocam daha once sanalpazar uzerinden alisveris yapmadigim icin sormak istedim

maceraperest bir ruha sahipsen dene derim
    Neden oyle dedin ki hocam satici ben degilim bana ne gibi bir zarari olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım; yanıtın senin sorduğun sorunun içinde zaten, aranıyor musun..?

* Mal almak için siteye para yatırmayacak mısın..? Yatıracaksın...
    * Mal gönlüne göre çıktı, güle güle kullan, arkana bakma,
    * Mal uymadı, uygun değil, kırık vs. ne yapacaksın ya değişim, ya da karşılıklı iade. Sen malı gönderdin, parayı kimden alacaksın, yine sp üzerinden.
    * Malı iade ettin, malsız kaldın, paran da aylarca iade edilmiyorsa bunun zararı kime olur bil bakalım... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djitalist -- 1 Ocak 2017; 13:31:36 >
  • Benim arkadaşımında 3400tl alacağı var, ağustostan beri bekliyor. Ekimde 2 ay içinde ödeme yapacağız demelerine rağmen hala yapmadılar. Hiç bir işlem yapmanızı tavsiye etmem bu firma ile.
  • yibrahim Y kullanıcısına yanıt
    alacak verecek sorunu kalmadı biliyorum şuan paraları yatırıyorlar
  • Benim unuttuğum bir alacağım vardı en az 7-8 aylık. Geçenlerde hesabıma yatırdıklarında öğrendim.
  • Haziran 2016 1200 TL hala ödeme yapılmadı.
  • Odeme felan yapmiyorlar kimse bu siteden birsey alip satmasin.
  • arkadaşlar ben sanalpazarın bu durumda olduğunu unutmuştum 230 tllik bir satış yaptım. kredi kartı borcum var lütfen hızlı gönderin paramı falan filan dedim sürekli tatlı dille konuştum onaydan 3 gün sonra para hesabıma yattı :D
  • Facebook mesaja ya da müşteri hizmetlerine güzel bir dille derdinizi anlatırsanız. Yardımcı oluyorlar.
  • kufurlu konusun paraniz hemen yatiyor
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.