Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcse2k3

allah rızası için biri yardım etsin.
    Yahu bu sanalpazar ne saçma sapan bir sisteme sahip deliricem yahu

hesap bilgilerine şirket bilgilerini giriyorum,banka bilgilerimi de giriyorum hala şu hatayı veriyor,

"Üyelik bilgilerinizle Banka Hesap Sahibi bilgilerinizin aynı olması gerekmektedir. "

Ayrıca kargo ekranında gönderi adresi seçin diyor,tıklıyorum seçim falan yapamıyorum ki bu ne saçmalık ya kafayı yicem.

ikisini de bireysel olarak seçtim düzeldi
    kurumsal için banka bilgilerinin de kurumsal olması gerekiyormuş,şahıs şirketi olsa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: aokaymaz

yakın zamanda satış yapan arkadaşlar paralarını alıp alamadıklarını yada ne kadar sürede aldıklarını buradan yazarlarsa diğer arkadaşlara faydası olur sanırım.

4. iş gününde yatıyor hocam.

Teşekkürler hocam. Demekki yavaş yavaş işler normale dönüyor. Alım-satım yapacak arkadaşlar için faydalı olur. Yakın zamanda satış yapan ve ödemesini alan varsa buradan yazarsa sevinirim. Bizim içinde yol gösterici olur.
  • quote:

quote:

yakın zamanda satış yapan arkadaşlar paralarını alıp alamadıklarını yada ne kadar sürede aldıklarını buradan yazarlarsa diğer arkadaşlara faydası olur sanırım.

kargoları y.içi'ye verdim,gönderi bilgilerini kendileri mi giriyor sisteme acaba?Dün verdim hala bir işlem görünmüyor kargo detayında,tşk.
  • quote:

quote:

quote:

kargoları y.içi'ye verdim,gönderi bilgilerini kendileri mi giriyor sisteme acaba?Dün verdim hala bir işlem görünmüyor kargo detayında,tşk.

Sanalpazarın verdiği kod ile gönderim yaptıysan sisteme otomatik işleniyor. Ayrıca kargo bilgilerini gir kısmı kargo gönderdikten sonra çıkmıyorsa otomatik girmiş demektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanalpazarın verdiği kod ile gönderim yaptıysan sisteme otomatik işleniyor. Ayrıca kargo bilgilerini gir kısmı kargo gönderdikten sonra çıkmıyorsa otomatik girmiş demektir.

evet o kodla gönderdim.
    şu anda böyle,sanırım hala işlememişler.
    ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

• Anında çıkması gerek. Aynı kodla bir satış mı, birden fazla satışımı gönderdiniz?

Neyse kargo koçanı varsa bakıp manuel olarak giriniz. Yoksa gönderim yaptığınız kargo şirketini arayıp bilgileri alarak manuel olarak giriniz.

Kargolanmadı görünüyor sistemde, alıcı ürünü alsa bile onay vereceği alan şuan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anında çıkması gerek. Aynı kodla bir satış mı, birden fazla satışımı gönderdiniz?

Neyse kargo koçanı varsa bakıp manuel olarak giriniz. Yoksa gönderim yaptığınız kargo şirketini arayıp bilgileri alarak manuel olarak giriniz.

Kargolanmadı görünüyor sistemde, alıcı ürünü alsa bile onay vereceği alan şuan yok.

Tşk.

Sp'nin yurtiçi kargo ile sistemsel bir problemi oldugundan ne gönderim sevk edilebilmiş ne de SP'ye kargo bilgileri girilebilmiş.
    Diğer arkadaşların bilgisine.

Benim elimde hiçbirşey yok,çünkü şirketten gelip alıp gidiyor kuryeler,herhangi bir evrak düzenlemiyorlar.
  • En sonunda yattı para. Hazirandan beri bekliyordum.

Facebook üzerinden direk mesajla rica ettim 7 aydır yatırılmadığını belirttim. Tatlı dille anlattım olayı. 2 saat sonra parayı yatırdılar.

Parasını alamayanlar facebook üzerinden sanalpazara direk mesaj gönderin. Büyük ihtimal yatırırlar.

• quote:

eyvah eyvah gerçekten ödemeler yapılmıyor mu ,şu anda?
    daha yeni dükkan açtım,satışa başladım ama konuyu yeni gördüm.

inşallah devir işlemi sorunsuz gerçekleşir.İlk satışımı dün yapmıştım :D

Nedir durum ? Satıştan sonra paranız onay sonrası geldi mi sorunsuz olarak bize de haber verir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paperman -- 19 Ocak 2017; 12:10:16 >
  • 31 agustos ta sattigim urunun odemesini bugun aldim. birkac gundur musteri hizmetlerine mesaj attim bol bol, ayrica bugun twitter uzerinden durumu bildirdim. faydasi olur mu bilemiyorum. insallah alamayan arkadaslar da alirlar paralarini.

forumdan gozlemledigim, 6 ay civari bekletip yatiriyorlar paralari.

ve buradan herkese sesleniyorum, sanalpazar dan uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paperman

quote:

Nedir durum ? Satıştan sonra paranız onay sonrası geldi mi sorunsuz olarak bize de haber verir misiniz ?

Ekim ayından sonra 4 satış yaptım, hepsinin ödemesi 4. iş günü sonunda yattı.
  • 7 aydır bekliyordum. BİMERe şikayetvar.com vs gerekli yazımı yazdım dün akşam. Bugün iademi yapmışlar.

• quote:

quote:

ilk satışım için gelen cevap şu şekilde.

İşlemlerinizin ürün bedelleri alıcı onayından 3 iş günü sonra yani 4. iş gününde transfer edilmektedir.

İşleminizin 18/01/2017 tarihinde onaylandığı görülmektedir yani işleminize ait ürün bedelinin 24/01/2017 tarihi mesai saatleri içerisinde sisteme tanımlı banka hesabınıza transfer edileceğini bilginize sunarız.

aslında kıyak iş bu satış siteleri.
    Ödemeyi tak alıyorlar ama kargolama,ürünün ulaşması,3 gün içinde onay verilmesi,onaydan sonra 4.günde yatması.
    Nerdeyse 15 günü buluyor,o arada sanalpazar parayı mis gibi kullanıyor,iyiymiş..

• bende satış yaptım bugün iptal oldu diye ödemniz mail gelmiş fatura bilgilerinizi girin diyor girdim bende sıkıntı şu amazondan aldığım ürünü bireysel olarak sattım bakalım ne olacak merak ediyorum bende
    http://prntscr.com/dz66a7
    bakalım ne olacak
  • quote:

quote:

ilk satışım 4.işgününde yattı,çok şükür.
    yaklaşık 30 ad.satış yaptım,inşallah böyle devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 24 Ocak 2017; 12:21:51 >
  • 16/05/2016 da sattığım telefon adamın elinde çürüdü hala 500 tl hesabıma yatmadı :) buradan sanalpazar çalışan ve sahipleri her kimlerse sesleniyorum ,beni bulun Allah aşkına bir yüz yüze görüşelim :)
  • Gerçekten 4. günde hesaba yatırıyorlar. 2. satışımın da ödemesi yapıldı.
  • Artık düzeldi o zaman tamamen ödeme olayları. Mağazayı kapatmıştım tekrar açabilirim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paperman -- 30 Ocak 2017; 11:40:1 >
  • konuda yapılması istenen güncelleme isteği var mı...

ödemeler ne durumda arkadaşlar??
  • sanalpazara üye girişi yapamıyorum genel bir sorunmu

edit:chrome ile ilgili sanırım firefox ile girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 30 Ocak 2017; 15:56:56 >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.