Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 yılındaki alacaklıların durumunu bilmiyorum ama son yaptığım 2017 yılı içerisindeki satışımı 3 iş gününde hesabıma yatırdılar.
  • 29/07/2016 tarihinde satışını gerçekleştirdiğim 245 liralık ürün; 16/03/2017 tarihinde ödemesi yapıldı :) O zaman elime geçse beni kurtaracak para şimdi ise öyle boş boş banka hesabında duruyor paranın bir değeri kalmadı gözümde, para geldi ama...

NOT:Bir daha sanalpazar mı TÖVBE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_Experience -- 16 Mart 2017; 16:36:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hann06

2016 yılındaki alacaklıların durumunu bilmiyorum ama son yaptığım 2017 yılı içerisindeki satışımı 3 iş gününde hesabıma yatırdılar.

bilgi için teşekkürler. umudu kestiğimden sahibindene muhtaç kalmıştım. tekrar deneme ilanı gireyim.
  • Selamlar, sosyal medyada yazdiktan sonra ben de Aldım paramı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alacağım daha bakalım. Şirketin devir işlemleri tamamlandı mı acaba ?

• Hala bizde paramızı alamadık lanet olsun bu sanalpazara !!!!
  • ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

Bana bu maili atmış, bir defa paramı kurtardım tabi asla bulaşmam

Güya ekspres ödeme ile para 1 günde geliyormuş. Peh peh peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 27 Mart 2017; 16:42:36 >
  • Allah kurtarsın bende nisanda sattım mayısda aldım çok şükrediyorum aldığıma ama gözüm dönmüştü ozaman istanbula gitmeyidüşünüyordum ofislerinee:)
  • Bizim millet hiç akıllanmaz, müstehak sizlere, halen bu manyak siteyle alışveriş yapanlar var, yazık yazık

Jet fadılın bile salındığı bu ülkede pekde ümit beklememek gerek
  • Gecen pazartesi iptal edilen ödememi bende hala alamadım 5 iş günü oldu.400 lira alacaklıyım.Çözülmedi mi ? Çözümü yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost

Gecen pazartesi iptal edilen ödememi bende hala alamadım 5 iş günü oldu.400 lira alacaklıyım.Çözülmedi mi ? Çözümü yok mu?

İade hemen gerçekleşmiyor ki,2-3hafta sürüyor.

Çoğu yer zaten 15 gün içinde iade eder,2.hafta mesaj atın siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 22 Nisan 2017; 20:29:14 >
  • 21/06/2016 tarihinden beri ödeme bekliyorum,halen yapılmadı,ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShankaFB

21/06/2016 tarihinden beri ödeme bekliyorum,halen yapılmadı,ne yapmalıyım ?

site ile iletişime geçtiniz mi? üslubunuzu koruyarak meramınızı iletin telefonla mail ile facebook ile vs. çok sert tavır takınırsanız iplemeyebilirler çünki yüzüne tükürsen yarabbi çok şükür modunda olabilirler.
  • Son dönemde yapılan işleminde parasını aldığını söyleyen arkadaş olmuş doğrudur fakat ; şikayet var .com üzerinde çeşitli yeni şikayetler var . Mesela ürünü alan kişi kırık olduğunu kargo çalışanına tutanak tutturmuş sp kabul etmiyoruz demiş veya oyalamışlar 2 aydır parasını alamıyor . Başka 1 kişi ürünü onaylamış sistemde ; satıcı kargolamamış yollamam demiş adamın parası 2 aydır iade edilmemiş. Başka 1 arkadaş ürünü onaylamış ama 1 saat sonra vazgeçmiş iptal etmiş kargo filanda yola çıkmamış 2 aydır iade alıcam diye bekliyor. Yani satıcı yollarsa belki satan kişide ürününüzde kargo nedeniyle kırılma vs.. sorun yoksa alan kişide sorun yaşamıyor olabilir. Ama bunun haricinde yaşanan sorunlar yukarıda belirttim isteyen şikayet vara bakabilir. Bu şartlarda ne kadar sanalpazarı kullanmak mantıklı bence kimse bulaşmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKREPXX -- 27 Nisan 2017; 12:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

quote:

Orijinalden alıntı: ShankaFB

21/06/2016 tarihinden beri ödeme bekliyorum,halen yapılmadı,ne yapmalıyım ?

site ile iletişime geçtiniz mi? üslubunuzu koruyarak meramınızı iletin telefonla mail ile facebook ile vs. çok sert tavır takınırsanız iplemeyebilirler çünki yüzüne tükürsen yarabbi çok şükür modunda olabilirler.

Aylardır kibarca yazışıyoruz,sürekli tarih verip erteliyolar,şu zaman yatar bu zaman yatar diye sallıyolar.
  • sıkıntı devam ediyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

sıkıntı devam ediyor mu

4. iş günü yatıyor. Son 4 ayda 20 kadar ürün sattım sektirmeden 4. iş günü yattı.
  • firma ismi değişmiş. artık Gold değil sanırım
  • Siz akıllanmiyacaksiniz belli. Halen bu siteden ürün alıp satan var arkadaş. Düdüklenmeye ne kadar meraklısınız.

Bir sefer zor kurtuldum dahada işim olmadı siteyle. Bana uzak olsun bu site...

• Eseklik ettim bende urun sattim 800 TL alacagim var. 4 is gunu oldu neredeyse ne yapmayalim?

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.