Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şirketlere bulaşmayın. Gold bilgisayardan 2.699 TL alacağım var oyalayıp duruyorlar. 7 iş günüydü, sonra 2-3 hafta içinde dediler, bu süre de geçti 2 aya dayandı, şimdi de harcama itirazı yapın bankaya diyorlar. Bankaya harcama itirazı yaptım, sen rızan ile alışveriş yaptın birşey yapamayız diyorlar, icra takibi yapsan iflas sürecinde yasayla korunuyorlar, burası muz cumhuriyeti oldu çıktı. Müşterilerin paralarının üzerine yatarak mı iflastan çıkacaklar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyoruz ki hala sipariş veren, satış yapan varmış. Tavsiyem satış yapmayın. Parayı ya alamazsınız ya da gecikmeli alırsınız. Karnınızın ağrıdığına değmez..

Parasını alamayanlar sürekli ticket açsın. arasın sürekli taciz etsin mutlaka yatırıyorlar.

sonra da bi daha bulaşmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

sıkıntı devam ediyor mu

4. iş günü yatıyor. Son 4 ayda 20 kadar ürün sattım sektirmeden 4. iş günü yattı.

hocam kusura bakma ama ,neden sana zamanında yatıyorda , millete 3-4-10 aydır yatmıyor .Bunu çok merak ediyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

sıkıntı devam ediyor mu

4. iş günü yatıyor. Son 4 ayda 20 kadar ürün sattım sektirmeden 4. iş günü yattı.

hocam kusura bakma ama ,neden sana zamanında yatıyorda , millete 3-4-10 aydır yatmıyor .Bunu çok merak ediyorum ....

Hocam eski işlemlerinden bahsediyorlar, geçen yaz aylarından kalma.

Ne yapayım şimdi yalan mı söyleyeyim. Sanalpazar benim babamın malımı?

Birileri gelmiş hala orada satanlar var her sey müstehak vs diyor. Millet ticaret yapıyor buradakiler gibi ergenlik yapmıyor, senede ikinci el bölümünden iki ürün satan adam milletin ana işiyle ya da bu işten para kazananlarla kendini bir tutuyor.

Son 2,5-3 aydır sanalpazarda 15-20 ürün kadar sattım. İstisnasız 4.iş günü yattı.

Millet gelip bilmişlik yapıyor gittigidiyor ilan başına satılmasada kaç lira alıyor, bir alt yazı ne kadar bilmez aradaki %10 luk komisyon farkını görmez sağda solda milleti eleştirir.

Şimdilik yatıyor, ilerde ne olunur bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abysm Nucleus

Eseklik ettim bende urun sattim 800 TL alacagim var. 4 is gunu oldu neredeyse ne yapmayalim?

Hocam yattımı 4. İş günü?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

sıkıntı devam ediyor mu

Hocam eski işlemlerinden bahsediyorlar, geçen yaz aylarından kalma.

Ne yapayım şimdi yalan mı söyleyeyim. Sanalpazar benim babamın malımı?

Birileri gelmiş hala orada satanlar var her sey müstehak vs diyor. Millet ticaret yapıyor buradakiler gibi ergenlik yapmıyor, senede ikinci el bölümünden iki ürün satan adam milletin ana işiyle ya da bu işten para kazananlarla kendini bir tutuyor.

Son 2,5-3 aydır sanalpazarda 15-20 ürün kadar sattım. İstisnasız 4.iş günü yattı.

Millet gelip bilmişlik yapıyor gittigidiyor ilan başına satılmasada kaç lira alıyor, bir alt yazı ne kadar bilmez aradaki %10 luk komisyon farkını görmez sağda solda milleti eleştirir.

Şimdilik yatıyor, ilerde ne olunur bilinmez.

ben de doğruları söyledim diye bir ton laf yedim önceki sayfalarda.

Geçen aylarda tam 30 satış yaptım,hepsininde parasını 4.günde aldım.

• Arkadaşlar bilmiyor, evet çok kişi mağdur oldu ve mağdur olanlar sonuna kadar haklılar.

Fakat sanalpazar 3 siteden biriydi, gidince muadillerine yüksek komisyon verip durduk.

Aynısı hızlıal içinde geçerli, bak o toparlayamadıda. Eskiden hepsiburada+hızlıal vardı şimdi sadece hepsiburada kaldı.

Kötü mü oluyordu banka puanlarını biriktirip hediye çekiyle kullanıyorduk. Karttan 5 kuruş çekmeden süreli puanlarla onlarca alım yapmışlığım var. Kulaklıkla sorun yaşamışlar diye onun batmasına sevininlerde vardı.

Şimdi kim kaybetti? puan yanmasın diye git marketten ıvır zıvır al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abysm Nucleus

Eseklik ettim bende urun sattim 800 TL alacagim var. 4 is gunu oldu neredeyse ne yapmayalim?

Hocam yattımı 4. İş günü?

Bugun yatacak dendi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcı geçtiğimiz perşembe-pazar günleri dahil onayı vermiş olsa gerek

• tam 10 ay oldu 100tl alacağım var hala bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luferyus -- 25 Mayıs 2017; 13:10:57 >
  • quote:

Alıcı geçtiğimiz perşembe-pazar günleri dahil onayı vermiş olsa gerek

Gecen persembe onay verdi dogrudur. Normalde dun yatacak dendi ancak banka ile aksiklik vs. tarzinda bir mesaj attilar bugun bekliyorum eger yatmaz ise killanmaya baslayacagim. 800 TL az degil benim icin hele hic az degil. Cok ters duruma denk geldi.

• quote:

Arkadaşlar bilmiyor, evet çok kişi mağdur oldu ve mağdur olanlar sonuna kadar haklılar.

Fakat sanalpazar 3 siteden biriydi, gidince muadillerine yüksek komisyon verip durduk.

Aynısı hızlıal içinde geçerli, bak o toparlayamadıda. Eskiden hepsiburada+hızlıal vardı şimdi sadece hepsiburada kaldı.

Kötü mü oluyordu banka puanlarını biriktirip hediye çekiyle kullanıyorduk. Karttan 5 kuruş çekmeden süreli puanlarla onlarca alım yapmışlığım var. Kulaklıkla sorun yaşamışlar diye onun batmasına sevininlerde vardı.

Şimdi kim kaybetti? puan yanmasın diye git marketten ıvır zıvır al

Batmasına bizmi sebep olduk arkadaş.hatta herkes oradan 2.el ürününü satıyordu.adam akıllı işini yapsalardida batmasalardi.sahibinden dimdik ayakta mis gibi.isini bilmezse böyle olur.

• GÜNCELLEME 29.05.2017

Cuma günü e-devlet üzerinden şikayet ettim. Bugün ücretin hesabıma yattığını gördüm. Şikayet ettiğim için mi yoksa ödemelere mi başlıyorlar bilgim yok. Kesinlikle ama kesinlikle Sanalpazar'a bulaşmayın. Başınız ağrımasın. Altta parasını hala alamayanlar için nasıl şikayet edileceğini yazayım.

E-devlet üzerinden nasıl Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edilir;
    https://tuketicisikayeti.gtb.gov.tr/

E-devlet ile giriş yapın.
    http://www.sanalpazar.com/iletisim_bilgileri.php

Bu bölümdeki Sanalpazar'ın adresini şikayet ederken sırayla adres bölümüne girin. Diğer sayfada alacağınız miktarı ve şikayetinizi yazın. Sayfaların pdflerini oluşturun. Daha sonra 3. bölüme yükleyin. Siteye sadece pdf yükleniyor bu yüzden resimleri pdf formatına çevirin veya o şekilde indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 29 Mayıs 2017; 15:37:57 >

• son 2 ayda yaptığım 5 satışın ödemesi hep 5-6 gün içinde hesabıma yatırıldı ondan önce bende 2 satışım için 3 ay kadar beklemiştim şuan yatıyor yani sıkıntı yok he 3 günde yatmıyor o ayrı
  • 8.gün fakat hala yatırmadılar iademi..
  • Sattığım bir ürün var satış tarihi 2 Haziran Cuma günü ancak hafta sonu işlem yapmadılar "ödeme kontrol ediliyor" ibaresiyle beklettiler. Cumartesi ve pazar geçti ve 5 Haziranda alıcı ödemesini kabul ettiler ben ürünü elden teslim ettim alıcı hemen onayladı ve 3 gün sonra ödeme aktarılır dediler. 4. gün yani 9 Haziran bugün hesabıma aktarıldı(280TL). Bilginiz olsun.

(SANALPAZAR'ı nadir kullanırım bu 3 belki 4. alışverişimdir site üzerinden)

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelturk -- 9 Haziran 2017; 21:0:23 >

• 11.gün iademi hala gerçekleştirmediler verilen cevaplar hep aynı
  • 10 gün oldu onaylanmış satışın parası yatmadı cevaplar kopyala yapıştır.
  • Merhaba Arkadaşlar,

1 Hafta gecikmeli de olsa 3000TL lik ödememi, sadece iletişim kısmından kibarca konuşarak aldım. Gerçekten bir sıkıntı olduğu aşikar, bunu kendileride belirtiyorlar fakat yardımcı oluyorlar. Belirtikleri en kısa sürede ödemenizi yapacağız durumu bende 1 hafta sürdü, yorumlara satış sonrası baktım ve bir hayli içim kararmıştı, parayı kurtaramayacağız gibisinden fakat sıkıntı yapmayın. Önerim acil satışlarınız var ise sanalpazara koymayın, diğer siteleride biliyorsunuz komisyon sanalpazara kıyasla oldukça fazla. Sanalpazar kendi sorununu çözünceye kadar karar tamamen size bağlı, geç alıp az komisyon ödemek, erken alıp çok komisyon ödemek gibisinden kıyaslayabilirsiniz. Tekrar belirteyim ben sorun yaşamadım ve paramı aldım, bir hafta ise benim için çok bir zaman değildi, tabi ki 3 gün sonrasında almak isterdim ancak onca yorumu okuduktan sonra bir hafta dilimi teşekkür nedenim bile oldu, sanal pazar yetkililerine "kendi paramı" gönderdikleri için teşekkür ettim :)

Umarım faydalı bir açıklama olmuştur,
    Herkese iyi forumlar!

• Ekrankarti sattim alici 20sinde onay verdi araya bayram girdi 4. İs gunu dendi ve hala para gelmedi kopyala yapıştır cevaplar telefon Desteği yok saçma sapan is yapiyorlar yarin savciliga dilekcemi verecegim. 1200tl kullana kullana bitiremediler parayi her turlu ben hakliyim yapilan sözleşme de 4. İs gunu diyor ama 10gun oldu. Allahtan İstanbul da değilim

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.