Bildirim
***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (137. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çok sayıda üye şikayetlerde bulunmuş, Yarın bütün ödememelerimi almamam durumunda hazırlamış olduğum dosyası cumhuriyet savcılığına vereceğim. Başka çare bırakmadılar, bu yaptıkları nitelikli dolandırıcılık kapsamında olduğundan mahkemece site erişime kapatılabilir. -
kimseden ses çıkmayışı benide şüphelendirdi, birkaç satıcı arkadaşla görüştüm uzun süredir ödeme almmıyorlarmış. onaylanan işlemlerin sadece yüzde onunu alabilenler olmuş.
sanırım buraya yazmanında çare olmadığını anladıkları için kimse yazmıyor. bugn yine ödeme yapılmadığı için cumhariyet savcılığına dosyayı verdim. bakalım ne olacak -
E devletten şikayeti oluşturdum.
Beklemedeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu siteye ulaşılamıyor
Sanalpazar.com adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 7 Ağustos 2017; 18:45:7 > -
Kapandı da paralar içerde kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Umarım kısa zamanda hallolur.. Yada bir bardak soğuk su... Avrupa siteleri bir dünya ya hile hurdasız satış yaparken bizimkilerin bu halleri içler acısı. Sorsan Müslümanlığı da kimseye vermezler..
şaka maka altından indirim mindirim deyip parayıda vurup kaçtılar abi bu sefer kesinlikle başka açıklaması yok büyük geçmiş olsun. -
1 aydır 500 tl mi alabilmek için mesaj yazıyordum. kredi ve kredi kartı borcumu buna bağlamıştım.
Ne olacak şimdi?
çok üzgün ve dardayım..gitti mi siye yani? -
sanalpazar site yönetimi o kadar art niyetliki adreslerini bile tam vermiyorlar.
Sanalpazar com sitesinin gerçek tam adresi:
SANALPAZAR ELEKTRONİK TİC VE BİLİŞİM HİZM. SAN. AŞ.
1. CADDE DUDULLU ORGANİZE SAN. NO: 13 / 6
ümraniye istanbul
vergi dairesi: sarıgazi
v no: 7430435636 -
site açılmış şu an.. -
İşin enteresan tarafı site hiçbirşey yokmuş gibi satışa devam ediyor. Bu mesajı okuyan arkadaşlar kesinlikle şimdilik sanalpazar üzerinden alışveriş yapmayın. Buradan ve Şikayetvar.com dan takip edin. Ne zaman düzelirse artık.
En azından başkaları bilsin istedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 18 Eylül 2017; 15:56:19 > -
sanal pazar düzelmemiş arkadaşlar. 1 ay önce sattığım ürünün bedeli halen ödenmedi. satış yapacak olanlar bir kez düşünüp öyle ilan versin.hatta ne ilan verin nede bir şey satın alın. -
ben i düşe bilirsiniz. Ben bütün alacaklarımı aldım. -
Nasıl aldınız hocam?
Kaç zamandır bekliyordunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 5 iş günü olmasına rağmen sattığım ürünün 5000 küsür tl kontrol ediliyor şeklinde kalmıştı twitter dan kontak kurdum özelden döndüler bankanın onayını beklediklerini söylediler bende alıcıyla görüştüm banka öyle bi onay olmadığını onay vermeseler zaten alışverişin gerçekleşmeyeceğini söylemiş bende onlara dm den ilettim 2 iş günü içinde sorun çözülmez ise savcılığa suç duyurunda bulunacağımı onlarla ilgili yüzlerce şikayet olduğunu söyledim bakalım sonucu yazarım arkadaşlar -
Ödeme hala yapılmadı. İnsanları kandırmaya devam ediyor bu şirket..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varan22 -- 18 Eylül 2017; 15:56:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
Nasıl aldınız hocam?
Kaç zamandır bekliyordunuz?
Ekstra bişey yapmadım ara ara yazdım. Şirketin devir sürecimiydi ne vardı ? Onu açıkladılar yatacağını söylediler. Bi müddet sonrada param yattı. Benim 8-9 ay oldu galiba. Tam hatırlamıyorum. Ama düzelme sürecindeler. Şuan alış veriş yaparım diye düşünüyorum.
Ara sıra yoklayın. Gerekirse yasal yollara başvuracağınızı alacağınızdan daha fazlasını harcamaktan çekinmeyeceğinizi ama paranızı bırakmayacağınızı tehdit içermeyen düzgün bir uslüp ile anlatın.
Tekrar söyliyim 9 aya yakın oldu. 1-2 haftalık gecikme şuan için normaldir şu aşamada. Hoşuama gitmeyen taraf faizsiz ödemeleri oldu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X