Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: varan22

Ürün almakta sıkıntılı. Neden derseniz. Gelen ürün arızalı veya seçtiğiniz ürün değilse veya da satıcı göndermez ise normal olarak siz alışverişi hemen iptal edeceksiniz. Ama onlar sizin paranızı hemen geri iade etmeyecekler. Mazeretleri hazır teknik sorun veya entegrasyon diye aylarca yine beklemek zorun da kalacaksınız. En güzeli ödemenizi aldıktan sonra
    ürün almayı bırakın siteye dahi girmemek.. Bu saatten sonra bunlardan bir film olmaz..

Ben artık girmeyeceğim bile tüm ürünlerimi çekeceğim.2 yıl önce bir satışım daha olmuştu hiç sorun yaşamamıştım mesela.Yine öyle sanıyordum hiç bakmadım hakkındaki yorumlara "nereden bilebilirdim ki ? "

Sitenin açılmamsı düzelir de para iadesi uzayacak gibi.Bakalım yarın iyice deşeceğim.Şikayet mesajı derken ancak şikayet var sitesine yazarız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 25 Ağustos 2017; 0:19:52 >

• Site halen yok.

Sosyal medyaya yazdık şikayet var sitesine yazdık..

An itibari ile Bimer'e yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 25 Ağustos 2017; 14:0:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi resmen şu siteyi nasıl hala açık tutuyorlar buna kim izin veriyor bunca şikayet olmasına rağmen. Ağustos'un ilk haftasında almam gereken 880 lirayı hala alamamadım, pek de alacakmışım gibi durmuyor. İnsanların kirası var faturası var bayramı var, ne şerefsiz bir zihniyet, al komisyonunu gönder işte parayı , 880 lirayı komple gasp etmek ne demektir ?
  • 1595 tl lik satış işlemimin parasını 15 gündür bekliyorum. Şimdi de bayram tatili girdi araya. Şerefsiz bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustosun başında benim de 5000 küsür tl lik alışverişim olmuştu hala mesajlarla oyalıyorlar manuel yatırıcaz dediler ama ne tıkırtı var ne sıkırtı kaç gün oldu
  • Parasını alan varsa aldım diye yazsın arkadaşlar. Yazık ya bu memlekete bildiğin muz cumhuriyeti.

• BEN PARAMI ALDIM PARAMI ALIŞ ŞEKLİMDE AŞŞAIĞIDA ANLATTIĞIM OLAY ŞEKLİNDE OLDU YİNE DONANIMHABERDE YAZMIŞTIM BU MESAJI ORDAN KOLPAYADIM BUNU YAZDIKTAN SONRAKİ CUMA YATIRMA SÖZÜ VERDİLER YATIRMADILAR ANCAK GEÇ SAATTE GİRDİKLERİNDEN SİSTEME OLMADIĞI SÖYLENDİ PAZARTESİ 3.5 DA YATIRDILAR SİTEDEN ÜYELİĞİMİ SİLDİRDİM MESAJ VE MAİLLERİNİ ENGELLEDİM BİRDAHA NE GİRERİM NE DÖNERİM TELEFONLA ARAMAK İSTEYENLER GOLD MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARASIN. HEPSİ AYNI YERDEN HIZLI AL GOLD SANALPAZAR DİJİPORT HEPSİ BİR BEN MERKEZİNE GİTTİM :) HİKAYEMDE AŞŞAĞIDA

herşeyden habersiz 01.08.2017 de ürün satışını gerçekleştirdim ufak çaplı esnafım kk ile alım isteyenlere bu yöntemle ürün satıyordum. ürün satıldı kargo onay geldi ancak iş para almaya gelince yatmadığını gördüm sanalpazarın oto mesajları ile ilgili arama yaparken şikayetleri geçmişte ve şuanda yaşanan ödeme sorunlarını gördüm telefon ile iletişim mümkün değil adresleri sitelerde var çeşitli siteler bağlı oldukları tek adresten işlem görüyor istanbul ümraniye osb de. 15 gün sonunda üşenmedim 16. gün sabah 10.15 de yerlerine gittim sanalpazar.com için geldiğimi söyledim ödeme yapılmadığını yetkili biri ile görüşmek istediğimi söyledim içeri muhasebe arandı vs kimse yok dendi 10.15 ve şirkette kimse yok bekleyeceğimi gitmeyeceğimi söyledim. telefonda birine bağlandı onay üzerinden sadece 5 gün gecikme olduğunu sorunun giderileceğini söyledi ancak ben int aylarca ödeme alamayanlar olduğunu mevzunun 1. gün yada 60. gün değil firmanın ödemeleri alıp satıcılara aktarmaması olduğunu söyledim o arkadaş ödeme bugun yarın geçer hesabınıza dedi 5 gündür aynı şey olduğunu telefonla iletişime geçemediğimizi maile de oto msj cevap geldiğini anlattım anladı ama bildiğinden farklı birşeyler söylemedi. neyse ısrarla bekleyeceğimi anlattığımda sonuçta zeytinburnundan dudulluya gelmişim muhasebe elemanı ve yanında bir teknisyen lutfedip geldi. muhasebe sorumlusu murat beyin burada olmadığını ödemenin nezaman yapılacağı hakkında bir bilgi veremeyeceğini söyledi herşey onun onayı ile oluyormuş 10.15 de şirkette oldum paşanın uyuduğunu telefonla ulaşamayacağını söyledi eleman. durum neden böyle paralarımız neden ödenmıyor diye sorduğumda aksamaların geçmişten geldiğini sıra ile hesaba geçen paraların kullanıcılara aktarıldığını söyledi dedim yani benim ödemem başkasına mı gitti hayır siz paranızı alacaksınız dedi nezaman dedim cevap yok sıkıştırıyorum tabi 5 6 gündür kimseye ödeme yapmadıklarını nedenini sordum murat bey onay vermiyor beklesinler diyormuş şahsın keyfinimi bekliyeceğiz dediğimde kafasını eğerek çaresizliğini söyledi bayan muhasebe elemanı. az daha sıkıştırdığımda hesapta para olmadığını o yüzden kimseye ödeme yapamadıklarını söyledi ablacım benim ödeme geldi hesabınızda aldınız bana nie vermiyorsunuz diyorum hesapta para yok nasıl yok :D gene soru havada kaldı bayan maaşını alıyormusun sorusuna küheylan gibi kafasını eğdi gene içerde laz bir abi karadeniz şivesi ile paranızı alacaksınız bu cocuklar ihmal etmiş vs tarzında bir ortam yumuşatma konuşması ile adam kalkmış gelmiş muhattab yok insanlarla dedi teşhisi koydu aslında karadenizli abinin oranın güvenliğinden sorumlu fedai olduğunu anlayacak kadar zeytinburnu cocuğuyuz :D teyit etmek için güvenliğe çıkarken kimliğimi aldığım sırada içerdeki karadenizli kim dedim müdür abi dedi ne müdürü oğlum fedaisimi buranın dedim aynen abi dedi :D neyse cıkarken müdür beyin 12 de geleceğini istersem beklememi ancak iletişim bilgilerim onlarda olduğundan geldiğinde durumu iletip süreçle alakalı bizati aranacağımı söyledilerki aramadıkları gibi ulaşabileceğim diğer ^^ gerçek ^^ iletişim numarasını da bugun itibari ile aranamadığını gördüm 3 4 gün daha bekleyip bizati tekrar 12 den sonra muhasebe müdürü murat beyin gel saatinden sonra ziyaret edeceğim bakalım 2017 de online platformu gene esnaf statüsüne indirme çamurluğunu çözebilecekmiyiz para 950 lira ve alacağımdan şüpheliyim :) hayırlısı bakalım tavsiyem ürün almayın satmayın çünkü cayarsanızda paranız size iade edilmiyor para bir şekilde ellerine geçiyor ve ordan gelmiyor :D

• Kesinlikle uzak durun bende başımdan geçen olayı anlatayım 0 216 5281000 bu numaradan arandım ve ürünümün sanalpazar meydanda satışı için görüşme yaptık.Daha önce sanalpazar meydan demek reklam demekti uzun yıllar çalışmıştık işi bıraktıktan sonra pek ilgilenmedik yeniden başlayıncada bizde aldandık neyse ürünü meydana aldılar hatta şuan bile meydan ürünleri arasında kaldırılması bile nerdeyse mümkün değil ne yapacağımı şaşırdım.Tabi bir müşterim ürünü satın alınca gönderdim ama onayın üzerinde 15 gün geçmesine rağmen ödemeden vazgeçtim mesajlara dahi cevap veren yok beni arayan yukarıdaki numarayı aradım metro bilmem ne diyo dedim ki ben bu numaradan arandım ve sanalpazar meydan işlemleri için görüştüm şimdi nasıl oluyorda görüşemiyorum sanal pazar telefonla iletişime geçmiyormuş ama onlar arayınca oluyor.Normal tüm satışlarımı iptal ettim ancak meydandaki ürüne müdehale edemiyorum şimdi benim yüzümden birilerinde canının yanmasını istemiyorum ürünü gezen tüm kullanıcılara mesaj atıp sakın almayın ürün gönderilmeyecektir diye mesaj atıyorum düştüğümüz duruma bakar mısınız :) Kendi ürünümü satın almayın diye mesajlar atıyorum.Üyeliğimin iptali ve ürünün meydandan kaldırılması için mesajlar attım aradım ama sonuç yok ne yapabilirim yardımcı olacak biri varsa hertürlü fikre ihtiyacım var

• Ben de gold bilgisayardan laptop almıştım. Baktım 10 gün oldu gelmiyor internette de herkes şikayetçi banka da bir çözüm sunmuyor İzmir den kalktım İstanbul a bunların merkezlerine gittim. Bilgisayarımı aldım geldim.

• Merhaba ürün alırsınız siparişiniz gelmez ürün satarsınız paranızı alamazsınız stokta olmayan ürünleri varmış gibi gösterip paranızı hemen alırlar

Günlerce beklersiniz siparişim gelmedi diye paranızı kullanırlar iade etmezler. Gold Bilgisayar ve Sanalpazar aynı binada aynı yerdedir paranızla rezil ve stres sahibi olmak istemiyorsanız sipariş vermeyin Bilgilerinize

• Son durum nedir arkadaşlar. Hala parasını alamayanlar varmı?
  • Kim alabildi ki şu ana kadar?

• göndermiyorlar isterseniz hukuki süreç başlatın diyede pişkin pişkin mesaj atıyorlar
  • Ben hala alamadım neredeyse bir ay oldu.

• Çok şükür sattığım ürünü meydandan aldılar ve üyeliğimi askıya aldılar kalan 200 tl yi öderlermi öderlerse ne zaman öderler bilmiyorum ama ben yasal işlem başlatmayı düşünüyorum böyle bir site daha çok kişinin canını yakar nasıl hala aktif onu anlamıyorum kimse yasal işlem mi yapmıyor yoksa bana verdikleri cevap aşağıdaki gibi pişkinlikte son nokta

Ödemenizin aktarılması hususunda ilk günden itibaren gerekli görüşme, takip ve bilgilendirmeler tarafımızdan gerçekleşmekte olup, iletilen şikayetlerde yönetimimiz ile paylaşılmaktadır. Yaşanan sorun kısa süre içerisinde giderilecek olup ödemeniz eksiksiz olarak siz değerli üyemize aktarılacaktır.

Yanıtımızın yeterli bilgilendirmeyi içermediğini düşünmeniz durumunda Yasal süreç hakkındaki yaptırımların inisiyatifinizde olduğunu bilginize sunarız. Ancak belirtmek isteriz ki tüm işlemler Sanalpazar güvencesi altında gerçekleşmekte olup, ödemelerin siz değerli üyelerimize ulaşmayacağı gibi bir risk söz konusu değildir. Sürecinizin tamamlanmasını takiben siz değerli üyemize bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

• quote:

Orijinalden alıntı: akgunelektronik

Çok şükür sattığım ürünü meydandan aldılar ve üyeliğimi askıya aldılar kalan 200 tl yi öderlermi öderlerse ne zaman öderler bilmiyorum ama ben yasal işlem başlatmayı düşünüyorum böyle bir site daha çok kişinin canını yakar nasıl hala aktif onu anlamıyorum kimse yasal işlem mi yapmıyor yoksa bana verdikleri cevap aşağıdaki gibi pişkinlikte son nokta

Ödemenizin aktarılması hususunda ilk günden itibaren gerekli görüşme, takip ve bilgilendirmeler tarafımızdan gerçekleşmekte olup, iletilen şikayetlerde yönetimimiz ile paylaşılmaktadır. Yaşanan sorun kısa süre içerisinde giderilecek olup ödemeniz eksiksiz olarak siz değerli üyemize aktarılacaktır.

Yanıtımızın yeterli bilgilendirmeyi içermediğini düşünmeniz durumunda Yasal süreç hakkındaki yaptırımların inisiyatifinizde olduğunu bilginize sunarız. Ancak belirtmek isteriz ki tüm işlemler Sanalpazar güvencesi altında gerçekleşmekte olup, ödemelerin siz değerli üyelerimize ulaşmayacağı gibi bir risk söz konusu değildir. Sürecinizin tamamlanmasını takiben siz değerli üyemize bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Aynı cevabı birebir bana da yazdılar bimere şikayet ettim pazartesi günü de icraya vericem bu kadar yüzsüzlük olmaz aylarca insanlar parasını alamamış neyin güvencesinden bahsediyosnuz dedim ufak bi gecikme oldu falan filan

• arkadaşlar perşembe günü dudulluda ki yerlerıne gıdıp ana avrat sovup dagıtıcam oraları gelmek ısteyen varsa beklerım umranıyeden gececegım. sıteden söve söve dilim damağım kurudu olmadı cam çerçeve ne varsa ındırıp rezalet cıkarırım hıc yoktan alacagımı alamadıgım ıcın ona sayarlar :)
  • Bimere yazdık da işte bakalım..
  • evet yine başladık serüvene bu 2. dalga ilk dalgada 5 ayda zor aldım bakalım bu sefer ne olacak 3. de kesin patlar site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilmavi -- 11 Eylül 2017; 18:30:46 >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.