Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten benim umudum kalmadi fazla bir para da degil, ancak 1 kisiyi bile bu siteden alim satim yapmaktan vazgecirsem yeter, bizim paramizi yediler bari baskalari zarar gormesin. Zaten muz cumhuriyetinde yasamiyor olsaydik bunlar bu kadar cesur olamazlardi ama ulkede hukuk olmayinca yapacak bisey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 19 Eylül 2017; 19:4:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Orijinalden alıntı: CaRviLLE

Ben icraya verdim bu haftaiçi ödemezlerse son seçenek ümraniye deki yerlerini basmak olacak bimere güvenmeyin bimer biz bişey yapamayız mahkemeye verin diyo mahkeme de belki yıllarca sürecek bu nasıl iş anlamadım koskoca gümrük ticaret bakanlığı bişey yapamaz mı vatandaşın hakkını savunamaz mı?

Gold Bilgisayar Sanalpazar Hızlıal hepsi aynı yerde aynı binadadır Size yalan söyleyebilirler burası gold değil sanalpazar değil diye bilginiz olsun Bir de ayakçı fedai çoktur binada hiç çekinmeyin hakkınızı isteyin

Kendi paramı almak için neden çekineyim?Karaktersiz herifler mahkemeye versek yıllar sürecek onlar da biliyor ben de fedailerle gidicem bakalım ne olacak ülkede adalet olmayınca orman kuralları geçerli oluyo napalım artık deniycez şansımızı

• Twitter'da

Gold Hızlıal sanalpazar

Vakit buldukça, Bunlar ne paylasirsa altına yorum yazıyorum.

Thh süreci ortalama olarak ne kadar sürüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokturk_-_ G kullanıcısına yanıt
    Finans departmanı mail adresi nedir hocam?

• Evet hem mail adresi hem telefon numarası gerekli arayan nasıl arıyor ben anlamıyorum cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Evet hem mail adresi hem telefon numarası gerekli arayan nasıl arıyor ben anlamıyorum cidden

Arkadaşlara katılıyorum iletişim numaralarını verin biz de rahatsız edelim ben icraya verdim ama postacı ulaşamamış son çare gitmek kalıyo heralde geriye
  • CaRviLLE C kullanıcısına yanıt
    Postacinin ulasamamasi sorun degil her turlu tebligat yaptirilir da, takip nasil acildi, hangi belgeler dayanak gosterildi ve hangi takip turu secildi bunlari merak ettim, bir de hangi icra dairesinde acildi yetki itirazinda bulunabilirler dikkat etmek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: asdic

Postacinin ulasamamasi sorun degil her turlu tebligat yaptirilir da, takip nasil acildi, hangi belgeler dayanak gosterildi ve hangi takip turu secildi bunlari merak ettim, bir de hangi icra dairesinde acildi yetki itirazinda bulunabilirler dikkat etmek lazim

Belge olarak site üzerinden yaptığım alışverişin çıktılarını alışverişin tarihini ve yazışmaları ekledim takip türü mü bilmiyorum ama haciz yazdı dosyanın üzerine kocaeli/karamürsel icra dairesine başvurdum o şekilde açtık ilamlı olsaydı daha iyi olurdu bu şekilde itiraz edebilirler dedi ilam için de mahkeme kararı gerekiyomuş il tüketici mahkemesine gitmek gerek yani böyle bi deneyelim dedi tüketici mahkemesine versem uzun sürer mi dava ?
    İs yogunlugundan uzun suruyor maalesef yoksa bende ugrasacaktim, tebligat yapilsin bakalim nasil karsilik verecekler

• Masraflı olacak ama tebligat vs..
  • Merhaba arkadaşlar an itibariyle 5300 tl lik alacağımı aldım darısı sizin başınıza icradan dolayı olduğu kesinleşti aradılar çünkü yanlışlık olmuş icraya vermişsiniz bizi ödedik var mı bi problem falan diye harç parasını da ödemeniz gerekiyo 70tl yatırdım dedim tamam mesaj atın ödeyelim dediler bakalım parayı kurtardık o yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRviLLE -- 25 Eylül 2017; 19:3:26 >
    İcranın bildirimi nasıl gidiyor hocam?

Benzer birşey biz de yapalım. THHye 7 Ağustos'ta başvurdum. Siteye şimdi baktım, başvuru tamamlandı yazmışlar, başkada bir bilgi yok.

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    İcranın bildirimi derken thh sonucu çıktıktan sonra o sonuçla icra dairesine başvuracaksınız zaten icraya vereceğiniz firmanın adresini istiyorlar oraya yazıyosunuz ptt ile ihtarname gidiyo onlara sonrasında size geri dönüş yaparlar zaten
    Siz thh ye ne zaman basvurdunuz?

Ben internet üzerinden başvuru yapmıştım.

Site de sürecin nasıl ilerledigi ile ilgili herhangi bir bilgilendirme yok.

• Bunlarla işiniz var ben 5 ayda zor aldım paramı. Aldığım gün para ödemiyorlar diye satıcı iptal etti ürünü sonra kaç ay almadığım bir ürünün taksitlerini ödettirdiler 4000TL kadar paramı kullandılar ne kadar mesaj attım en kısa süre içinde vb. cevap veriyor sistem otomatik olarak 5 ay sürdü neyse bankadan bildirimde bulunduk işlem itirazı yaptık direk banka şubesinden banka ilgilendi sonra ne hikmet geri ödediler. Sistemdeki boşluğu güzel kullanıyorlar ama helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRviLLE

İcranın bildirimi derken thh sonucu çıktıktan sonra o sonuçla icra dairesine başvuracaksınız zaten icraya vereceğiniz firmanın adresini istiyorlar oraya yazıyosunuz ptt ile ihtarname gidiyo onlara sonrasında size geri dönüş yaparlar zaten

bende yerlerine gidip azıp bağırım paramı almıştım alamsaydım sizin yaptığınızın aynısını yapacaktım.
    Helal olsun hakkınızı aramışsınız.

ayrıca bir kaç sayfa geride sanalpazarı savunan garip insanlar ( bende sanalpazar çalışanı olduğuna emin olduğum ) kişiler vardı
    bu icraya verildiklerinde neden parayı yatırıyorlar onu bir açıklasın o arkadaşlar.

yanlışlık felan yok kimse kimsenin aklıyla alay etmesin.

bu forumda sanalpazar çalışanı olup bu konuya yorum yazan okadar çok kişi varki. belli oluyor zaten yazılarından.

• ÖNEMLİ!!!

Arkadaşlar ödeme almak isteyenlere yöntem.
    Satış onaylandıktan sonra EXPRESS ÖDEME yi seçin. Az bi miktar fazla komisyon ödeyerek paranızı beklemeden alabilirsiniz.

7.ay da ki satışımın ödemesi beklerken.
    18.09.2017 de satılan ürünümün bedelini, 25.09.2017 de express ödeme ile aldım.
  • SchrecK kullanıcısına yanıt
    Oda aklıma geldi de biraz pokerface olmak lazım yani oraya gidip bağırıp çağırmak gerek yok böyle şeylere profesyonel davranıp yasal yollarla halledebiliriz bir de oraya gittik onlar da karşılık verse kavga gürültü çıksa bu sefer mekanımızı bastı olacak suç işlemiş olcaz haklıyken kanunen suçlu konuma geçicez bi ton iş gerek yok icra işi çözer tam da tahmin ettiğim gibi icra bildirisi gider bunlar da yanlışlık olmuş hemen yatırıyoruz diyip yatırırlar dedim tam da böyle oldu :)
    Hocam icra bildirimi işi toplamda ne kadar sürdü,

Ne zaman basvurdunuz?

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Yasal süresi 1 hafta zaten onlara tebliğe edildikten sonra 1 hafta süreleri var ödemezlerse hacize giriyor
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.