Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 3 hafta evvel sanalpazardan bir cihaz sattım ürünü alan kişi en son gün onay verdi ve onay tarihinin üzerinden yaklaşık 12 13 gün geçmesine rağmen 1030 tl alacağım ödenmedi..sanalpazara yazdığım mesajlara verdikleri cevaplar her mağdur kişiye verilenler gibi klasikti..en son, bana vergi numaranızı bildirir misiniz diye mesaj attım, gelen cevapta; isterseniz yasal şikayet başvuru vs yapabileceğimi söyleyen bir alaycı mesaj attılar.... ilk defa başıma böyle bir şey geldi ne yapmam gerekli tam da bilmiyorum..!yol gösterebilirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

arkadaşlar yaklaşık 3 hafta evvel sanalpazardan bir cihaz sattım ürünü alan kişi en son gün onay verdi ve onay tarihinin üzerinden yaklaşık 12 13 gün geçmesine rağmen 1030 tl alacağım ödenmedi..sanalpazara yazdığım mesajlara verdikleri cevaplar her mağdur kişiye verilenler gibi klasikti..en son, bana vergi numaranızı bildirir misiniz diye mesaj attım, gelen cevapta; isterseniz yasal şikayet başvuru vs yapabileceğimi söyleyen bir alaycı mesaj attılar.... ilk defa başıma böyle bir şey geldi ne yapmam gerekli tam da bilmiyorum..!yol gösterebilirseniz çok sevinirim...

Geçmiş olsun valla benim 70 gün oldu 880 lira ödemem var hala tık yok... Çok sinir bozucu bir durum
  • İcra işleri masrafı nedir ki ?
    Itharname masrafı noter falan en son 110 lira falandı sanırım ? Şimdi 80 liralık alacağım için hem para hem vakit mi harcarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 30 Eylül 2017; 22:33:1 >
  • Kendileri de biliyorlar memlekette hukuk kalmadigini alay ediyorlar hakkini arayan vatandaslarla. Yemin ediyorum giden parama gram üzülmüyorum, üzüldügüm tek şey böyle bir ülkenin vatandaşı olmak. Adamlar göstere göstere milletin parasını gasp ediyorlar ve hicbir ilgili kurum geregini yapmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaptığım 2 satışın bedelini 175tl+80tl alamıyorum. Hukuki işlem nasıl bir yol izlemem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noleaf

quote:

arkadaşlar yaklaşık 3 hafta evvel sanalpazardan bir cihaz sattım ürünü alan kişi en son gün onay verdi ve onay tarihinin üzerinden yaklaşık 12 13 gün geçmesine rağmen 1030 tl alacağım ödenmedi..sanalpazara yazdığım mesajlara verdikleri cevaplar her mağdur kişiye verilenler gibi klasikti..en son, bana vergi numaranızı bildirir misiniz diye mesaj attım, gelen cevapta; isterseniz yasal şikayet başvuru vs yapabileceğimi söyleyen bir alaycı mesaj attılar.... ilk defa başıma böyle bir şey geldi ne yapmam gerekli tam da bilmiyorum..!yol gösterebilirseniz çok sevinirim...

Geçmiş olsun valla benim 70 gün oldu 880 lira ödemem var hala tık yok... Çok sinir bozucu bir durum

hay Allah nasıl bir ülkede yaşıyoruz emsal şirkeler mesela ebay da böyle bir şey olması imkansız veya benzeri yerlerde..! bizim ülkede vatandaşı koruyan hiç bir kurum yok..!umarım siz de ben de diğer arkadaşlarda en kısa sürede alırız alacaklarımızı..!

• quote:

Orijinalden alıntı: jayzad

quote:

Öncelikle o para ya da ürün hiç yokmuş gibi düşün ki süreç uzadıkça canın sıkılmasın. Tüketici hakem heyeti dahil her yere başvuru yap. Sanalpazar ın Twitter facebook adreslerine mümkün olduğu kadar mesaj ve uyarı at (pek salladıklarını görmedim gerçi belki alışveriş yapcak birinin vazgeçmesine sebep olursun) en son ihtarname göbderip dava açmanı öneririm. Erinir de uğraşmazsan paranı yatırmazlar iyi niyetli kesinlikle değiller emin ol.

cevap için teşekkür ederim.. Tüketici hakem heyetine sanal e devletten baş vurdum... facebook sayfasına da yazdım ama mesajımı okumamışlar duvara da ayrıca yazdım... adamların ümran,yede binaları var oraya gitsek bir sonuç alabilir miyiz?

• mert63 M kullanıcısına yanıt
    herkesin yararlanabileceği ortak bir rehber hazırlanmalı...başvurular vs ben sanaldan e devletten önce şikayet dilekçesi ve pdf olarak mesajları satışı alıcıyı vs gönderdim facebook sayfasına da yazdım..şimdi bekliyorum ama daha ne yapılır herkesin bilgisini tecrübesini gördükçe farklı daha ne yapılır onu da yapacağım..haa bir de 175 numaraya telefon açtım oradaki memur hanım savcılığa şikayet edin dedi sanırım haftaya onu da gerçekleştireceğim...
  • en sinir olduğum şey de satıştaki cihazım sahibinden.com sitesindeydi..! oradan bir alıcı beni sanal pazara yönlendirdi sebebi komisyon kesimi daha azmış..! ancak tabi ben bu kadar insanın mağdur edildiğini bilmiyordum bilsem asla satışı o site üzerinden gerçekleştirmezdim..! tüm bu sıkıntılar yaşanırken sattığım ürünü benden satın alan alıcıya mesaj attım "bakın sizin yüzünüzden 20 tl daha az ödemek için beni yönlendirdiğiniz sanalpazar benim 1030 tl paramı bloke ettive ödemiyor dedim, .alıcı ne dedi biliyor musunuz?; "ya evet böyle bir şey vardı ama yazın ödemeye başlamışlardı" dedi..yahu bizim insanımız neden bu kadar adi kendini düşünen bencil umursamaz bananeci ..! sırf 20 30 tl fazla vermesin diye benim mağdur olmamı umursamadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 2 Ekim 2017; 0:12:29 >
  • Arkadaşlar cümleten geçmiş olsun.

*** Sanalpazar'ın son numarası:

1)Alıcı ürün ödemesini yaptıktan sonra satıcıya bilgilendirme mesajı yollamıyorlar

2)Alıcıya da telefonla ulaşıp teyit adı altında güya güven vererek parayı günlerce işletmek istiyorlar.

Taki satıcı bu durumu farkedip alıcıya bilgi verince işlem iptal

Ekrana:

5 iş günü sonra paranızı iade edeceğiz ve..satıcı adına özür ...yazısı

...Gecelik repolar kasaya...

Oysa satıcının ürünün satıldığından ,

alıcının ise SATICI ÖDEME MAĞDURİYETİNDEN haberi yok...

Utanmadan satıcı adına özür dilemek...

TERBİYESİZLİĞİN BU KADARI...PES

...Yorum sizlerin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapkin -- 2 Ekim 2017; 11:45:35 >
  • Konuyu biraz okudum.Bütün bunlara rağmen nasıl açık kalıyor bu site anlamadım.Utanmadan bir de mesaj atmışlar telefonuma indirim cart curt diye.Herkese geçmiş olsun
  • Arkadaşlar telefonla görüşenler hangi numarayı aradılar yazabilirlermi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

Arkadaşlar telefonla görüşenler hangi numarayı aradılar yazabilirlermi acaba.

Yazmıyorlar.Sanırım zaten telefon ile görüştüm paramı verdiler diyenler de doğru değil.
  • sanalpazar dışa kapalı bir site.

Telefon ile ulaşmak mümkün değil.

Ancak site içi mesaj.Ona da otomatik cevap gelir.

Bizzat ofislerine gidip o bol sıfırlı maaşları olan kayyumlara ulaşmak lazım.

Tüm sıkıntılı sürecin sorumluları onlar.

Belli ki yine zam yapılmış maaşlarına

• CaRviLLE C kullanıcısına yanıt
    Hocam şu işi nasıl yaptınız?

Kısa bir özet ile anlatabilir misiniz?

Tum masrafları karşıladılar mı?

• zapkin Z kullanıcısına yanıt
    Kayyum mu atanmis sirkete?

• arkadaşlar bir fikrim var; daha evvel sanalpazardan mağdur olmuş bir arkadaşın yöntemidir; kendisi bana özelden yazdığı için adını veremeyeceğim... arkadaş da alacağını vermeyen sanal pazarın bu şerefsizliğini videoya çekip youtubedan yayınlamış ve bu videonun linkini sanalpazara yollamış. sanalpazardan kendisine lütfen videoyu kaldırın mesajı gelmiş ve parasını ödemişler..anlaşılan o ki adamlar ödeyebilir durumdalar ancak sizin de bahsettiği gibi parayı repo faiz vs de tutuyorlar ha bu arada onlar da salak değil belki şu yazdıklarımızı da okuyorlardır..! eğer okuyorlar ise daha iyi bunların hepsini iyice zeki sandıkları kafalarının içine soksunlar bana paramı ödeseler bile ben bencillik yapmayacağım onların peşini bırakmayacağım her platformda bunun mücadelesini sürdüreceğim..Ülkenin durumu ortada bu boşluktan yararlanmaya kalkıyorlar ama ben bu mücadeleden vazgeçmeyeceğim.. tabi ülkede toplumu halkı kısaca hepimizi bizi enayi yerine koymak sanat oldu sanırım bu sanalpazar denilen yavşak şirket de bu yoldan gitmeyi seçmiş..! ama bunun bedelini ödetiriz..şimdi arkadaşlar naçizane bir fikrim var lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve bu kadar insan hepimiz mağduruz belki bazılarımızın zamanla mağduriyeti giderildi bilemiyorum gerçek mi ama yine de birlik olursak iyi bir şeyler yaparız en azından insanlar bilgilenir ve bu tuzaklara düşmez... Bana yöntem bildiren arkadaş gibi her birimiz 10 15 saniyelik kısa video ile yaşadığını kaydetse ve yazışmaları da pdf yapsa ve önce youtubada bir video ile bunu duyurup facebook ve diğer sosyal platformlarda yaysak insanlara, ve hatta tv kanallarına da gönderelim ve bence savcılığa da baş vuru yapalım...! ne dersiniz? uğraşmaz isek bu adamlar zaten biliyorlar bunlar kıçlarını kaldırmazlar vs diye rahat davranıyorlar hal bu ki öyle değiliz hakkımızı aramalıyız...!yani benim fikrim bu kanallarda çalışan tanıdıklarım da var gazetelerde de çalışanları tanıyorum hatta siyasi de tanıdıklarımız var ama onlara henüz başvurmaya gerek yok işte düşüncem bu ya siz ne dersiniz? ne düşünürsünüz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 3 Ekim 2017; 12:30:58 >

• Hocam bu dediklerini birkac sayfa once ben de yazdim ama kimse orali olmadi, dediklerini yapmakta fayda var ama ugrasmak lazim.

• ben uğraşırım diyorum size bugün paramı yatırsınlar yemin ederim hiç hız kesmem uğraşırım ...sonuçta hakkımızı istiyoruz karşımızda bizi salak sanan bir şirket var..! halen biraz hukuk var diye umut ediyorsak bunu yapmalıyız..bence yöntem şöyle olmalı önce herkes yazışmaları ve alacakları miktarları satışları pdf e çevirsin ve bir metin hazırlasın oradan okuyarak ya telefondan ya da pc den en fazla 2 dakikalık video hazırlasın...ve bunları toplayıp birleştirip bir youtube videosu hazırlayalım.. bir de ortak bir metin ile savcılığa suç duyurusunda bulunalım... savcılık için belli bir saat seçeriz gideriz dilekçemizi veririz... aslında basit işlem profesyonelce bir metin okuması olmayacak... ben varım varım diyenler yardımcı olmak isteyenler kimler_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 3 Ekim 2017; 13:44:43 >
  • Lanet olsun yapalım artık ne yapılacaksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.