Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüketici heyetine ben yine denedim de hata veriyor siz nasıl yaptınz ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Merhaba resim veya diğer dosyaları pdf e çevirin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik402

showhaber vs. ihbar hatları var. Ordan yazsak durumu anlatsak internet dolandırıcıları şeklinde şikayette bulunsak haber yaparlar belki

Olabilir iyi fikir..! Bir haber geçmek lazımö..

• quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

420 TL alacağım var 1 ay oldu hala yatırmadılar. Tüketici hakem heyetine ve Bimer'e başvurdum. Pazartesi de savcılığa gideceğim. Akılsız baş işte araştırsana, tamam bizde de kabahat var ama bu adamlar hala nasıl faaliyet gösterebiliyor. Yazık...

Parasını alabilen oldu mu peki? Ve ne kadar sürdü alması?

merhaba savcılığa başvurdunuz mu? başvurduysanız dilekçenizi nasıl yazdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

Merhaba resim veya diğer dosyaları pdf e çevirin...

Tamamdır.Tekrar denedim hata vermedi.Heyete başvurduk bakalım.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2.5 ay önce basvurdum.

Süreçte durum nedir hiçbir bilgi yok.

Site üzerinden mesaj atarken thh ye verdim demeyin bence, nasılsa mahkeme uzun sürer diye sonuçlanmasını beklerler.

En mantıklısı avukat ile görüşüp, tüm masrafları karşı taraf karşılayacaksa dava açmak.

Önceki sayfa da icra bildiriminden bahseden arkadaşa sorduk, henüz cevap alamadık.

İcra bildirimi gider gitmez parayı göndermişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yazmam zaten.Bilmiyorum nasıl olacak ? Tüm masrafları karşı taraf ödemez ki avukat olsa ?
  • CaRviLLE C kullanıcısına yanıt
    Hocam paranızı alabilmek için hangi işlemleri yaptınız?

Harç parasını da ödediler mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Bu konuda ki saçma soruları görünce takip etmeyi bıraktım artık arkadaşlar son kez yazıyorum İCRA ya verin bu kadar basit halen daha nasıl verdiniz diye soran var onu da bi zahmet icra müdürlüğüne sorun oturduğunuz yerden tv kanalına yazalım change de konu açalım diyenler var bu konuda bimer mantıklı olabilirdi onu da denedim sonuç alamadığımı da sizinle paylaştım son kez yazıyorum bu konuda icraya verin
  • CaRviLLE C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, masraflarınız karşılandı mı hocam?

Burada 200tl alacağı olanda var binlerce lira alacağı olanda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bugün bende küçükçekmece de icra da işlem yaptım. Alacağa istinaden takip talebi şeklinde. 31 tl dosya açılış bedeli + alacağa göre ek bedel (750tl ye 3 lira çıktı )
  • quote:

Hocam bugün bende küçükçekmece de icra da işlem yaptım. Alacağa istinaden takip talebi şeklinde. 31 tl dosya açılış bedeli + alacağa göre ek bedel (750tl ye 3 lira çıktı )

merhaba nasıl icraya veriyoruz anlatmanız mümkün mü ben de cuma bu işlemleri yapacağım... peki savcılığa da başvurmamız gerekir mi?
  • ilamlı ( mahkeme, hakem heyeti )ilamsız ( mahkeme, hakem heyeti kararı olmadan ) şekilde alacağını belirtip takip de bulunuyorsun. Sanalpazar sözleşmesi, satış ekran görüntüsü, mesafeli satış sözleşmesi ve mesajlaşma çıktılarıyla ilamsız işlem yaptım. Kesin bir durum degil itiraz edip olay mahkemeye düşebilir. Adliyede 2 saat sürdü bu işlem. işten izin alıp gittim. vaktim olsa mahkemeye vercem. parasını pulunu geçtim valla
  • quote:

ilamlı ( mahkeme, hakem heyeti )ilamsız ( mahkeme, hakem heyeti kararı olmadan ) şekilde alacağını belirtip takip de bulunuyorsun. Sanalpazar sözleşmesi, satış ekran görüntüsü, mesafeli satış sözleşmesi ve mesajlaşma çıktılarıyla ilamsız işlem yaptım. Kesin bir durum degil itiraz edip olay mahkemeye düşebilir. Adliyede 2 saat sürdü bu işlem. işten izin alıp gittim. vaktim olsa mahkemeye vercem. parasını pulunu geçtim valla

anladım çok iyi yapmışsınız.. ben yaklaşık 2 hafta evvel sanal hakem heyetine şikayet dilekçesi ile başvurdum.... bu durumda ne yapmalıyım? alacağım ücret 1035tl ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 11 Ekim 2017; 21:47:35 >
    Evet güzel soru masrafım karşılanmadı bende uğraşmadım işin aslı 70tl harç bedeli tuttu alacağım tutar 5300tl idi bende paramı alınca bir daha da yüz göz olmak istemedim dahada işim olmaz o sitelerle tam dolandırıcı olmuşlar müşteri hizmetleri temsilcisinin sesinden birebir hissettim bunu yanlışlık olmuş diyo bırakın dedim 2 aydır mesajlaşıyoruz icra gelince mi anladınız yanlışlık olduğunu sonuç olarak ben kurtuldum arkadaşlar darısı başınıza
  • Carville bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 12 Ekim 2017; 21:12:56 >
  • Dosya masrafları zaten benım alacak tutar kadar

• Benim de 17 gündür paramı vermiyorlar. Müşteri hizmetlerine 230 adet mesaj gönderdim. Hep aynı terane, hep aynı mesaj kopyala yapıştır yapıp gönderiyorlar. Paramı vermiyorlar. Şikayet edeyim dedim masrafları ürün bedeline değmiyor. İki ucu aynı yere bakıyor. Telefonla da arayamıyorum. Bu pisliklere ne yapmam gerekir.
  • Allah belalarını versin sahibinden.comda satacağım ürünü burda sattım komisyon düşük diye. Kitapsız herifler ödemedi günlerdir parayı. Lanet girsin bu şerefsizlere
  • çok ilginç ama site hala aktif.
    alan da var satan da..
    kampanyalar havada uçuşuyor..
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.