Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 Eylülde satış yaptığım ödemeyi bugün itibariyle direk banka havalesi şeklinde aldım. ( sanalpazar ekranında ödeme yapılacak şeklinde duruyor) Ödemeyi 11 Ekimde başlattığım ilamsız takibe istinaden aldım.(icra). Mağdur arkadaşlar bu şekilde alacaklarını tahsil edebilir. Ayrıca icra müdürlüğündeki yapmış olduğum 35 tl lik masrafımıda ödediler.Bu aşamada 3 4 kez sanalpazar tarafın arandım.

Hatta zeki arkadaşlar 2 katı ödeme yaptılar :D Sonrada arayıp fazla ödemeyi geri istiyorlar.
  • balistik402 kullanıcısına yanıt
    Masrafı nasıl ödettiniz hocam?

Ben de yarın vakit bulursam gideyim icra için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    İcra takipten dolayı ödemek zorundalar.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

arkadaşlar lütfen linkteki videomu paylaşınki çok kişiye ulaşalım. bizler mağdur olduk başkalarıda olmasın.
    bu dolandırıcı siteden alışveriş yapmak isteyen biri videoyu izlerde belki işleminden vazgeçer.

https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

• Arkadaşlar geçen cuma icraya verdiğim sanalpazardan dün ve bugün sanalpazar avukatı vasıtasıyla telefonla arandım....bana ödememi bu öğlen kesintisiz yaptılar..ancak benim adliyeye gitmemi ve bu icrayı durdurmamı istediler ve alacağım bir resmi belgeyi de onlara göndermemi istediler... masrafları mı da ödediler hatta bu dosyayı da kapatırken alacağım meblağnın % 2 kadar daha ödemem gerekiyormuş onu da peşinen bana ödediler...neyse param ödendi iyi de ben de hesap sordum neden insnaları mağdur ediyorsunuz diye ; bana verdikleri cevap kalsik yalan..ancak birşey dikkatimi çekti beni aradıkları telefona ait olan şirket sanalpazar değil başka bir şirket beya firma!!!! İşte size o şirketin telefon numarası; 0216 528 1000 .... şimdi şeytan diyor gitme adliyeye kapatma bu davayı biraz da onlar yırtınsın bize o kadar çektirdiler hak ettiler ama...! hem sinirimi bozdular hem bana maddi zarar ettirdiler hem manevi hem zamanımı çaldılar! ama geciktirirsem bana da zararı olabilir! Arkadaşlar bu davayı kapattırırsam bunlar daha sonra ali cengiz oyunuyla benden tekrar para isterler mi!?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle geçmiş olsun alacağınızı almanıza sevindim. Bende satış yaptım ve paramı 40 gündür alıkoyuyorlar. Tüketici hakem heyetine başvurdum ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ama bu işlemler zaman alacak hemen sonuçlanmayacak gibi. Bende icraya vermek istiyorum fakat iki çeşit icra takibi başlatılıyormuş. Hakem heyeti karrı ile (ilamlı) ve elimzde karar olmadan (ilamsız). Sizin icra takibi nasıl oldu. Hangi belgeler gerekiyor başvuru için aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yaptınız arkadaşlar icra takibi için kesinlike ödemeleri mi lazım ?
  • Şöyle bir hesap açmışlar twitter'da 10'larca mağdurun paylaşımlarını paylaşıyorlar.https://twitter.com/SanalPazar_com

#sahtekarsanalpazar diye de hashtag ile paylaşım yapıyorlar.

Destek olmakta fayda var.

• Arkadaşlar perşembe günü nwrdeyse 1 aydır ödemedikleri paramı kesintisiz ödediler.. Yıkarıda bizi uyaran bir arkadaşımızın uyarısını dikkate alarak geçen cuma icraya vermiştim icra takip işin içine girince hemenn geçen çarşamba günü tabiri caiz ise panik halinde defalarca arandım bu arada arandığım tel numarısını da yukarıdaki mesajlarda paylaştım...hem bir çalışan hem de avukat en az 5 kere aradılar avukatın derdi ödemenizi masrafları da katarak yapacağız ama bu dosyayı da kapatın lütfen dediler....yani adliyeye giderek meblağya göre bir masraf daha yapılarak dosya kapatılıyor..bebşmkisi 23 tl daha tuttu dosyayı da kapattım..tabi bu masrafları da ödemiş oldular...bana zaman kaybettirdiler ve zahmet verdiler hakkımı helal etmiyorum..toplamda 5 saat adliyede zaman harcadım ve adamlar sinirimi bozdu...1 ay geciken para belki o para zamanında elimde olsa bir başka işimi halledecektim...neyse bu işin bşr kısmı bitti ama ben sanalpazarı kötülemek için her türlü sesteği vermeye devam edeceğim çünkü bu adamlar insan değiller mağdur ettikleri insanların durumları şeylerinde değil.. Yukarı daki videoyu da paylaştım yine paylaşacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Nasıl yaptınız arkadaşlar icra takibi için kesinlike ödemeleri mi lazım ?

Yazdıklarımı okuyun lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

Hocam öncelikle geçmiş olsun alacağınızı almanıza sevindim. Bende satış yaptım ve paramı 40 gündür alıkoyuyorlar. Tüketici hakem heyetine başvurdum ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ama bu işlemler zaman alacak hemen sonuçlanmayacak gibi. Bende icraya vermek istiyorum fakat iki çeşit icra takibi başlatılıyormuş. Hakem heyeti karrı ile (ilamlı) ve elimzde karar olmadan (ilamsız). Sizin icra takibi nasıl oldu. Hangi belgeler gerekiyor başvuru için aydınlatırsanız sevinirim.

Merhaba teşekkür ederim..bakın savcılık ve mahkeme heyet hakem heyet bunlarla sonuç alınamıyıyor.. ben de şikayet ettim bana gelen cevapta bu duruma herhangi bir müdahaleleri olamazmış dediler... En iyisi icraya vermek ve tabiki unutmayın tüm yapılan masrafları da ödemek zorundalar...geçen cuma icraya verdim 5 gün sonra beni aradılar ve para yattı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 22 Ekim 2017; 10:24:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

Arkadaşlar perşembe günü nwrdeyse 1 aydır ödemedikleri paramı kesintisiz ödediler.. Yıkarıda bizi uyaran bir arkadaşımızın uyarısını dikkate alarak geçen cuma icraya vermiştim icra takip işin içine girince hemenn geçen çarşamba günü tabiri caiz ise panik halinde defalarca arandım bu arada arandığım tel numarısını da yukarıdaki mesajlarda paylaştım...hem bir çalışan hem de avukat en az 5 kere aradılar avukatın derdi ödemenizi masrafları da katarak yapacağız ama bu dosyayı da kapatın lütfen dediler....yani adliyeye giderek meblağya göre bir masraf daha yapılarak dosya kapatılıyor..bebşmkisi 23 tl daha tuttu dosyayı da kapattım..tabi bu masrafları da ödemiş oldular...bana zaman kaybettirdiler ve zahmet verdiler hakkımı helal etmiyorum..toplamda 5 saat adliyede zaman harcadım ve adamlar sinirimi bozdu...1 ay geciken para belki o para zamanında elimde olsa bir başka işimi halledecektim...neyse bu işin bşr kısmı bitti ama ben sanalpazarı kötülemek için her türlü sesteği vermeye devam edeceğim çünkü bu adamlar insan değiller mağdur ettikleri insanların durumları şeylerinde değil.. Yukarı daki videoyu da paylaştım yine paylaşacağım...

Peki tam masraf tutarını nasıl biliyor sanalpazar ? 5 saat geçti mi adliye de ya !

gEÇMİŞ OLSUN

• Masraf tutarını tabi ki sanalpazarın kurt avukatı hesaplıyor, yani adamlar mevzuatı adı gibi biliyor.. Toplam da 2 gün gittim adliyeye hem icra dosta açışı hem de para yattıktan sınra dosya kapatmak için gittim 2 gün toplam yollarda harcadığım zaman ile 5 saat sürdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 22 Ekim 2017; 10:28:57 >
  • quote:

Masraf tutarını tabi ki sanalpazarnkurt avukatı hesaplıyor biliyor yanii.. Toplam da 2 gün gittim adliyeye hem icra açışı hem de kapatmak için gittim 2 gün toplam yollarda harcadığım zaman 5 saat sürdü...

Tesekkurler.Kartal Adliyesine mi gittiniz ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim evet kartal adliyesine gittim...

• orada icra müdürlüğüne mi gidiyoruz ? Evden hazır dilekçe yazsam da imzalasam vakit kaybı olmasa orada olur mu acaba ?

Hazır boş iken gideyim diyorum yarın işe girince zor olur.

• Merhaba arkadaşlar içraya veren arkaşlar icra işlemini nasıl yapıyorsunuz hangi belgeleri götürüp ne yapıyoruz bir açık açık yazında şunları benim gibi bunları icraya vermek isteyen insanlarda öğrensin işin olurunu internetten bakınca icra türleri çıkıyor takip için alacaklının bağlı olduğu adliyeye falan git diyor izmirden kalkıp istanbulami gidicez böyle mantık olur mu bir naptğınızı diyinde bizde bilelim

• quote:

orada icra müdürlüğüne mi gidiyoruz ? Evden hazır dilekçe yazsam da imzalasam vakit kaybı olmasa orada olur mu acaba ?

dilekçe yazmıyorsunuz zaten hazır fotokopi kağıtlar var ondan satın alacaksınız 2 3 tl dosya parası + alacağınız paraya % 2 civarı oranda dosya masrafı + 12,5 tl pul. birtekarkalı önlünüfus fotokopisi ve alacağınızı kanıtlayan sanalpazar yazışmaları. hepsi bu bol şanslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

Merhaba arkadaşlar içraya veren arkaşlar icra işlemini nasıl yapıyorsunuz hangi belgeleri götürüp ne yapıyoruz bir açık açık yazında şunları benim gibi bunları icraya vermek isteyen insanlarda öğrensin işin olurunu internetten bakınca icra türleri çıkıyor takip için alacaklının bağlı olduğu adliyeye falan git diyor izmirden kalkıp istanbulami gidicez böyle mantık olur mu bir naptğınızı diyinde bizde bilelim

ben yazdım benim yazılarımı okuyun lütfen...
  • quote:

quote:

orada icra müdürlüğüne mi gidiyoruz ? Evden hazır dilekçe yazsam da imzalasam vakit kaybı olmasa orada olur mu acaba ?

dilekçe yazmıyorsunuz zaten hazır fotokopi kağıtlar var ondan satın alacaksınız 2 3 tl dosya parası + alacağınız paraya % 2 civarı oranda dosya masrafı + 12,5 tl pul. birtekarkalı önlünüfus fotokopisi ve alacağınızı kanıtlayan sanalpazar yazışmaları. hepsi bu bol şanslar..

Sanalpazar yazışmalarından kasıt ürün satış ekranının görüntüsünü yoksa alacağımıza dair müşteri hizmetlerine yazdığımız mesajlarımız mı?

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.