Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgencer05

quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

orada icra müdürlüğüne mi gidiyoruz ? Evden hazır dilekçe yazsam da imzalasam vakit kaybı olmasa orada olur mu acaba ?

Hazır boş iken gideyim diyorum yarın işe girince zor olur.

dilekçe yazmıyorsunuz zaten hazır fotokopi kağıtlar var ondan satın alacaksınız 2 3 tl dosya parası + alacağınız paraya % 2 civarı oranda dosya masrafı + 12,5 tl pul. birtekarkalı önlünüfus fotokopisi ve alacağınızı kanıtlayan sanalpazar yazışmaları. hepsi bu bol şanslar..

Sanalpazar yazışmalarından kasıt ürün satış ekranının görüntüsünü yoksa alacağımıza dair müşteri hizmetlerine yazdığımız mesajlarımız mı?

Ben her ikisinin de görüntülerini siyah beyaz pdf yaptım ve çıktısını aldım 10 sayfa kadar fotokopi yaptım...bir de nüfus kimliğimin önlü arkalı fotokopisini yaptırdım zaten istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş kamerayı kendinize çevirin bu adilerin ne halt olduğunu anlatın ve youtu.be paylaşın. Tüm forumlarda video linkini de paylaşın.Ben yaptım bırakın parayı videoyu kaldırmam için kesilen % 5 komisyonu dahi iki gün içinde üç kez arayarak paramı yatırdıklarını söyleyip videoyu kaldırmam için resmen yalvardılar. Yani bazıları kusura bakmasın hak ediyor. Burada parasını geri alanlar en ince detayına kadar anlaşmasına rağmen hala nasıl işlem yapmam gerekiyor diyenler var. Bu kişilerde her şeyi hakediyor yani. Bir kafanı kaldır da oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: jayzad

Arkadaşlar bende bugün 5000+ alacağım için icraya başvurdum. Alışverişin iptal edilip iade ücretinin tarafıma iletilmemesinin üzerinden neredeyse 2 ay geçti. Ne yazık ki ilk etapta harcama itirazında bulunup Vakıfbank'tan medet ummamdan dolayı yargıya başvurmayı hep erteledim. harcama itirazımdan bir sonuç elde edemeyeceğimi; etsem bile 60 iş gününü bulacağını görünce daha fazla dayanamadım.

burada 100 200 lira alacağı olan arkadaşlar var. Şikayetvari com a ya da foruma yazıp sonuç alabileceğinizi düşünüyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz beyler. masraf ödememek için başvurmuyorum diyorsunuz ama zaten adamların da istediği bu. ya bırak paran boşa gitsin zaten geri alamayacaksın bırak devlete gitsin en azından bu adamlarda kalması daha mı iyi? hemen ilk iş hakem heyetine başvurun, sonucuyla da ilamlı icraya başvurursunuz. zamanım yok diyorsanız ilamsız icraya başvurun eğer ödemek istemezlerse gerekirse 200 lira için bile dava edin. Sizin avukata filan ihtiyacınız yok açık bir dolandırıcılık söz konusu burada.

siparişi iptal edilen ve iade ücretini alamayan arkadaşlar da bankaya başvurmak yerine dava açsın. bankaların işi savsaklamaktan başka yaptığı bir şey yok ne yazık ki. Hele devlet bankası! benden uzak Allah'a yakın bundan sonra.

evet çok haklısınız; 100 200 tl bile olsa sanalpazar sizin harcamalarınızı da paşa paşa ödeyecek hiç korkmayın sizin tüm masraflarınızı ödemek zorundalar... ben 3 4 günde sonuç aldım hemen aradılar beni hem de kaç kere aradılar ben unuttum:)) bir yandan avukat aradı fırçamı da bastım paramı masraflarım ile beraber ödediler... daha sonra da dosyayı kapatmam için aradılar ben de tamam kapatırım dedim bir 2 gün ben salladım...sonra tekrar aradılar dosyayı kapattıysanız bir belge alacaksınız bize yollar mısınız diye? 5 gündür de ben sallıyorum belge dediği kapatma ücreti de ödüyorsunuz ama onu da onlar önceden ödediler...şu anda halen göndereceğim uzattıkça uzatıyorum telefonda da dedim ben bize yapmış olduklarınıza rağmen o kadar uzatmam yollarım belgeyi dedim ama daha yollamadım kafama göre artık bir ara yollarım biraz da onlar düşünsün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

Arkadaşlar perşembe günü nwrdeyse 1 aydır ödemedikleri paramı kesintisiz ödediler.. Yıkarıda bizi uyaran bir arkadaşımızın uyarısını dikkate alarak geçen cuma icraya vermiştim icra takip işin içine girince hemenn geçen çarşamba günü tabiri caiz ise panik halinde defalarca arandım bu arada arandığım tel numarısını da yukarıdaki mesajlarda paylaştım...hem bir çalışan hem de avukat en az 5 kere aradılar avukatın derdi ödemenizi masrafları da katarak yapacağız ama bu dosyayı da kapatın lütfen dediler....yani adliyeye giderek meblağya göre bir masraf daha yapılarak dosya kapatılıyor..bebşmkisi 23 tl daha tuttu dosyayı da kapattım..tabi bu masrafları da ödemiş oldular...bana zaman kaybettirdiler ve zahmet verdiler hakkımı helal etmiyorum..toplamda 5 saat adliyede zaman harcadım ve adamlar sinirimi bozdu...1 ay geciken para belki o para zamanında elimde olsa bir başka işimi halledecektim...neyse bu işin bşr kısmı bitti ama ben sanalpazarı kötülemek için her türlü sesteği vermeye devam edeceğim çünkü bu adamlar insan değiller mağdur ettikleri insanların durumları şeylerinde değil.. Yukarı daki videoyu da paylaştım yine paylaşacağım...

Hocam takibi hangi icra dairesinde actin, ilamsiz takipse yetkiye itiraz edebilirlerdi bu da onemli, eger ilamsiz takipsr ve istanbul disindaki bir icra dairesinde acildiysa biz de ayni yolu izleyelim

• Arkadaşlar ben yıllardır bir huhuk ofisinde icra takibi üzerine çalışıyorum, Saltunele özel mesaj attım, takip talebi ve ödeme emrinin bir resmini paylaşırsa sizler için nasıl icra takibi başlatacağınızı gösteren bir rehber hazırlarım.

Ayrıca az önce mesaj attım salpazara ödememi yapmazsanız takip açıyorum her şey hazır dedim, şimdi sipariş kısmı şöyle güncellenmiş

Ödemeniz 26/10/2017 11:09:06 tarihinde iade edilmiştir.

İade işleminiz sanalpazar.com tarafından tek seferde gerçekleştirilmiştir. İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 7 iş gününe kadar sürebilmektedir. Detaylı bilgi için bankanıza ulaşmanızı öneririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 26 Ekim 2017; 11:36:15 >
  • asdic A kullanıcısına yanıt
    İlla İstanbul mu olmalı hocam?

İstanbul harici başvuru yapıp sonuç alan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Hakem heyeti karari varsa kendi ikamet adresindeki icra dairlerinde acabilirsin hocam ama ilamsiz takip acaksan yetki itirazinda bulunabilirler. Ha yetki itirazinda bulunsalar da bisey olmaz sadece sürec uzar, yetkili icra dairesine gonderilmesini talep edersin, orda yeni takip acilir ona da itiraz etmeyi goze alamazlar cunku icra inkar tazminatti ve avukat tutarsan 990 tl maktu vekalet ucreti odemek zorunda kalirlar, alacagin kesin alacak cunku tum deliller senin lehine. Eger istanbulda tanidik avukat varsa ve alacak miktarin fazlaysa vekalet ver hocam soke soke alirlar tabi sirket kapatip kacmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdic

Arkadaşlar ben yıllardır bir huhuk ofisinde icra takibi üzerine çalışıyorum, Saltunele özel mesaj attım, takip talebi ve ödeme emrinin bir resmini paylaşırsa sizler için nasıl icra takibi başlatacağınızı gösteren bir rehber hazırlarım.

Ayrıca az önce mesaj attım salpazara ödememi yapmazsanız takip açıyorum her şey hazır dedim, şimdi sipariş kısmı şöyle güncellenmiş

İade işleminiz sanalpazar.com tarafından tek seferde gerçekleştirilmiştir. İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 7 iş gününe kadar sürebilmektedir. Detaylı bilgi için bankanıza ulaşmanızı öneririz.

Vay anasını demek otomatik mesajlar dışında da mesaj yazma kabiliyetleri varmış. Mesajı yazman okumaları işleme koymaları 2-3 saat sürdü yani ? İyi valla.Hiç değilse dikkate almışlar.İcra falan açsın o zaman düşünürüz falan dememitler.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Yarim saat bile surmedi hocam, mesaji attim sonra klasik cp mesaj atmislar, tesadufen urun sayfasina girdim baktim odeme yapilmis yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 26 Ekim 2017; 15:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdic

Arkadaşlar ben yıllardır bir huhuk ofisinde icra takibi üzerine çalışıyorum, Saltunele özel mesaj attım, takip talebi ve ödeme emrinin bir resmini paylaşırsa sizler için nasıl icra takibi başlatacağınızı gösteren bir rehber hazırlarım.

Bunlar çakal maalesef adliyeden işlem yapmadıkça ödemiyorlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben paramı kurtardım. Nasıl olduğunu da ekşi sözlüğe detaylıca yazdım.

https://eksisozluk.com/entry/71665667

Kısaca ilamsız icra takibi yaptırdıktan tam 9 gün sonra paramı tüm masraflarıyla birlikte ödediler.

Bir daha sanalpazar mı? Asla!

• quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

Arkadaşlar ben paramı kurtardım. Nasıl olduğunu da ekşi sözlüğe detaylıca yazdım.

https://eksisozluk.com/entry/71665667

Kısaca ilamsız icra takibi yaptırdıktan tam 9 gün sonra paramı tüm masraflarıyla birlikte ödediler.

Bir daha sanalpazar mı? Asla!

Geçmiş olsun..

Eee son uyarı yazısında yazılan olay olursa ne olacak o zaman icraya da mı vermeyelim.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam sanırım uyarıyı yapan arkadaş hukukçu, bana icra müdürü iflas erteleme isteyen bir firma bu işlemi iptal ettirebilir ama sizin elinizdeki belgeler müspet o yüzden sanmıyorum demişti. Alacak fazla olmadığı için belki uğraşmak istememişlerdir.

• Merhaba arkadaşlar bu gun bende icraya verdim bunları vermeden önce uyardım icraya dahail ama klasik msj attılar icraya verme olayı basit arkadaşlar maksimun bir saati alıyor icraya vermek için istanbulda yaşamanız şart değil ben izmirde yaşıyorum karşıyaka icrada hallettim işimi. İlk olarak icraya giderken alacağınaza dair ekran görüntülerini alın üye sözleşmesini satış sözleşmesini cıkarın (belki gerek yok ama ben öyle yaptım) nüfüs cüzdanı fotolopisini alıp icraya gittim ilkkez icra takipi başatacağım diyince kapıdaki güvenliğe o sizi gerekli yere yönlediriyor ilgili birim size almanız gereken şeyleri yazarak ordaki krtasiyeye yolluyor aldığınız şeyler kapaklı zarf takip için doldurmanız gereken bir sayfalık form birde pul formda alacaklının ve karşı tarafın kimlik ve adres bilgilerini alacak tutarını, ve başınızdan geçen alacağınıaza dair olayı özetliyip sola alta formun ibanınızı yazıp ad soyad imza atıp sizi yönlendiren birime gidip bilgisayara giris yaptırıyorsunuz. Daha sonra sizii başaka bir birime yönlediriyor orası orada dosya masrafını hesaplıyıp kayıdı yapıyor ve bir iban verip vakıf banka belirlenen dosya ucretini odemenizi istiyorlar ödemeden sonra dekontunu getirip kayıt işlemlerini sonlandırıyorsunuz olay bundan ibaret toplam masraf 50 lirayi gecmiyor

• Satış sözleşmesi denilen Mesafeli satış sözleşmesini mi ?Yalnız fatura falan yok fatura no yok sorun olmasın şart mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Satış sözleşmesi denilen Mesafeli satış sözleşmesini mi ?Yalnız fatura falan yok fatura no yok sorun olmasın şart mı ?

Faturaya falan gerek yok hocam sizeöodeme yapılacagına dair bilgi veren sayfanın ekran görüntüsünü alın yeterli olur

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam adres olarak sitedeki adresi mi gösterdiniz ? Gerçek adres olduğundan ciddi şüphelerim var çünkü.
  • alışveriş iptali sonrası paramı iade etmediler. bende ödeme itirazında bulundum. bu sefer sanalpazar benim hesabı dondurmuş

ama tıpış tıpış ödediler valla

• noleaf kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sitelerinde belirtmiş oldukları adresi verdim. Bazı arkadaşlar o adrese gidip paralarını temin ettiler yanlış adres olduğunu düsünmüyorum

• noleaf kullanıcısına yanıt
    Yukarı Dudullu Organize Sanayi olarak geçen adres doğru. Ben de o adresi verdim icrada. Zaten icraya giderseniz onların sistemde sanalpazar elektronik a.ş. olarak kayıtlı adresleri var. Siz yanlış adres verseniz dahi onlar doğru yere postalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcerer -- 27 Ekim 2017; 16:32:34 >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.