Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. lütfen linkteki videoyu her yerde paylaşalım. belki sayemizde bu sahtekarlardan alışveriş yapmak isteyen birilerini vazgeçirip mağdur olmaktan kurtarırız.
    teşekkürler...

https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifon -- 2 Kasım 2017; 2:6:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yerlerine gitsen ne olacak ki ? Üste çıkarlar yine ?

Bunun iş çıkışı da var. O zaman kim kimin üstüne çıkıyor görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmea

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yerlerine gitsen ne olacak ki ? Üste çıkarlar yine ?

Bunun iş çıkışı da var. O zaman kim kimin üstüne çıkıyor görürüz.

İyi de orada binlerce çalışan var 3-5 tane müdür şef falan var hangisi ile muhattap olacaksın ki ? Benim işim değil bizim işimiz değil diye topu atar dururlar bunlar.Baksana ne bir telefon var ortada ne de doğru düzgün mail atan elemanlar.
  • ben sadece buradan 1 TL ye abuk subuk ilanlar açıp kargo indirimi için kod alıyorum. O kodla ürünün satışını yapıyorum. Şimdiye kadar 1 TL mi hep göndediler ama riske etmek istemediğim için normal satış hiç bir zaman açmadım.

ben bu tür komisyoncu sitelerde bir tek sahibinden.com'a ilan açarım. hem komisyon oranı yüzde 7 hem de sorun olunca telefon açıp birisiyle konuşabiliyorsunuz. Bunlar gibi mesaja cevap beklemiyorsun günlerce :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 2 Kasım 2017; 12:32:13 >
  • Ödemesini alan oldu mu? 4.500₺ alacağım var 1 haftadır yatmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

ben sadece buradan 1 TL ye abuk subuk ilanlar açıp kargo indirimi için kod alıyorum. O kodla ürünün satışını yapıyorum. Şimdiye kadar 1 TL mi hep göndediler ama riske etmek istemediğim için normal satış hiç bir zaman açmadım.

ben bu tür komisyoncu sitelerde bir tek sahibinden.com'a ilan açarım. hem komisyon oranı yüzde 7 hem de sorun olunca telefon açıp birisiyle konuşabiliyorsunuz. Bunlar gibi mesaja cevap beklemiyorsun günlerce :D

Sizin sattığınız ürün nedir tam bilmiyorum fakat söylediğinizin tamtersi sahibinden sitesinde %12 sanalpazar da %7 komisyon alındığı için ben bu siteden sarış yaptım. Komisyon oranları aynı olsa bende gittigidiyor veya sahibinden de satardım ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgencer05

quote:

ben sadece buradan 1 TL ye abuk subuk ilanlar açıp kargo indirimi için kod alıyorum. O kodla ürünün satışını yapıyorum. Şimdiye kadar 1 TL mi hep göndediler ama riske etmek istemediğim için normal satış hiç bir zaman açmadım.

Sizin sattığınız ürün nedir tam bilmiyorum fakat söylediğinizin tamtersi sahibinden sitesinde %12 sanalpazar da %7 komisyon alındığı için ben bu siteden sarış yaptım. Komisyon oranları aynı olsa bende gittigidiyor veya sahibinden de satardım ürünü.

yükselmiş demek komisyon oranları, vay çakallar :D

• arkadaşlar dosya kapattırdım ama benden istedikleri makbuz belgesi pdfini hemen göndermedim inanın son 1 haftada en az 5 kere arandım telefonda siz bizi çok uğraştırdınız ben de sizi biraz uğraştıracağım dedim:)
  • Hocam davayı nasıl açtınız 5.000₺ alacağım var. Lütfen yardımcı olun.

• Arkadasalar 2 aydir bende 3000 tl mi alamiyordum. Yasadiginiz seylerin aynisini yasadim. Size simdi tek bir cozum yolu soyleyecegim. 25 ekimde ilamsiz icra takibini baslattim ve bugun sanalpazarin avukati tarafindan arandim banka dekontunun fotografini benden mail atmami ve masraflarla birlikte pazartesi veya sali gunu odeme yapacaklarini soylediler. Yani kisacasi yargi yolu ile cokta guzel donus yapiyorlar. Alacakli olan herksin ilmasiz icra takibini baslatmasini tavsiye ediyorum. Parayi odedikten sonra muhtemelen davayi geri cekmemi isteyecekler ama icimden aeytan diyorki bukadar magdur var hepsinin adina davayi geri cekme birazda onlar ugrassin seninle diye ama bakalim nasil yapicam ogun bi gelsinde 😈

• gokselcan G kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptınız hocam özet geçer misiniz

• https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

Slm herkese. lütfen linkteki videoyu sürekli olarak sosyal ağlarda,kanallarda vb. yerlerde paylaşalım. umarım böylelikle
    daha çok kişiyi mağdur olmaktan kurtarırız. videoyu izleyip alışveriş yapmaktan vazgeçenler olmuş bana mail gönderdiler.
    bu sahtekarları ne kadar çok kişiye anlatırsak o kadar iyi olur.
    herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.

https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

• sanalpazar calısanlarından biri
    facebooktan sürekli dolandırıcısınız yazıyordum zoruna gitmis heralde seni bulucam fln yazmıs sanırsın milletin parasının üstüne ben yattım hiç utanma emaresi yok bunlarda

• Bu arada ben icraya vereli 1 hafta oldu. Hala aranmadım. Arananlar ne kadar süredi arandı. Yorum yaparsa sevinirim.
  • XeyaL X kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşı bizede yönlendir bizide bulsun, hatta biz gideriz nerdeyse hiç zahmet emesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 6 Kasım 2017; 13:54:13 >
  • Merhaba arkadaşlar.Bu hafta icraya gidecektim , fakat ya dur bakalım dedim önce bir yerlerine gideyim hazır 20 dk mesafede iken diye.Boşa mahkeme git gel uğraş dur olmasın.Gittim konuştum para yattı şu anda.

Anadolu yakasında olanlar gitsinler Hatta Avrupa da Beşiktaş tarafında olanlar da rahat gidebilirler
  • quote:

2 senedir sahibinden de komisyon %12, ondan öncede %9'dan başlayıp gette seçtiğin takside göre %14'e kadar komisyon koyuyordu.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Alacağınızı tahsil etmenize sevindim.bazı arkadaşlar belli bir tutara kadar olan borçları ödüyorlar yerlerine gidip görüşünce demişlerdi. Sizin tutar ne kadardı?

• Teşekkürler.Çok değil 86 lira.
    Gold şirketindeki adam iyi konustu karşıladı falan o yüzden asabi davranmadım.Adam taşınıyor falan dedi hiç mantıklı değil bence bu bahanede değil zaten ama üstüne gitmedim numarasını verdi falan ayrıldım sonra akşama para yattı.

Bunlara gerek bile yoktu ama artık öyle hale geldik ki konustuğumuz adam karşımızdaki adam anlayışlı olunca konusunca sevinir hale geldik.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.