Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İcra tak,p dosyasını kapattıktan sonra e devlette durumu ne görünüyor hocam?

Ben 4.11 de dosyayı kapattım.

e devlette şu şekilde görünüyor;

Dosya Durumu: Açık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

İcra tak,p dosyasını kapattıktan sonra e devlette durumu ne görünüyor hocam?

Ben 4.11 de dosyayı kapattım.

e devlette şu şekilde görünüyor;

Dosya Durumu: Açık

inanın hiç bakmadım e devletten.. orada var mı öyle şeyler..?
  • Allah belasını versin böyle sitenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stcatco

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmybest -- 8 Kasım 2017; 16:16:32 >
  • merhaba.
    siz icra takibini avukat aracılığıylamı açtınız. Kendiniz açsaydınız ne eksik olacaktı?

ayrıca sen dosyayı kapat biz paranı yatırıcaz deselerde siz paramı masraflarla beraber eft yapın ondan sonra kapatayım demek doğru olacaktır yoksa parayı yatırmadıkları gibi yapılan masraflarda cabası olacaktır.
    Bende takip açıcam önerdiğiniz birşey varmı?

Sizi dosyayı kapat diye aradılarmı acaba?
  • peki masraflar aşağı yukarı belli, o masraflar dahil hesabıma eft yapın kapatayım deyip, o masraflarla beraber öderlerse sorun yok demektir. yok siz kapatın biz sonra eft yapalım derlerse olmaz zaten. ozaman icra müdürlüğüne yapın ben ordan alayım denilir. Yanlışmı? sizin alacağınız nekadardı? benim 300 civarı
  • Arkadaşlar bu soru daha önce sorulmuştu sanırım fakat cevap veren olmamıştı.25.10.2017 tarihinde Konya’dan açtığım icra takibi dosyasına itiraz edilmiş. Bana icra dairesinden itiraz edildiğine dair tebligat geldikten sonra dosyanın ilgili icra dairesine taşınması konusunda tekrar icra dairesine başvurmam gerekiyormuş. Yani süreci 5-10 gün uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İstanbul dışından icra takibi başlatanlar aynı sonuçla karşılaşabilirsiniz.acil ihtiyacı olan arkadaşlar eğer meblağ da fazla ise İstanbul’dan icratakibi başlatırlarsa daha yerinde olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 8 Kasım 2017; 16:39:29 >
  • mgencer05 kullanıcısına yanıt
    sizin alacağınız ne kadardı acaba?
  • fikirgeldi F kullanıcısına yanıt
    1860 lira tutarında bir satış yapmıştım siteden. Yaklaşık 2 ay oldu.

• Peki icra müdürlüğüne yatırın deyip oraya yatırırsa, icra müdürlüğünden kesintisiz alabiliyormuyuz

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Gold mu sanalpazar mıydı sizin satış

• Mesajlarıma sürekli en kısa sürede ödeyeceğiz maduriyetinizin farkındayız diyorlar. İcra başlatmayı düşünüyorum. Sizce?

• RaishadaNepulada kullanıcısına yanıt
    Başka yol yok kardeşim bunların insafı yok belliki ödemeyecekler.

Sanalpazar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim şu adamın telefonunu versende bizde arasak

• Express ödeme ile 3 günde ödüyor çakallar. Sırf komisyon için yaptıkları şeye bak.

• zattirik kullanıcısına yanıt
    Express ödeme nasıl oluyor ne yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikirgeldi -- 9 Kasım 2017; 9:43:27 >
    Alıcı onay verdikten sonra express ödeme butonu çıkıyor ona 1 gün içinde hemen tıklayın yatıyor işgüzar adamlar.

• zattirik kullanıcısına yanıt
    İyi de bende inan öyle bir şey çıkmadı bugüne kadar sattıklarımdada çıkmadı

• Başıma gelen olayı anlatayım. Olay 7 Kasım 2017 günü gerçekleşti. Bugün bana yarın bir başkasına. İnsanlık hali başıma gelmez demeyin, oluyor bir şekilde.

Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve devletten geri ödemeli kredi alıyorum. Aldığım kredinin -375 TL harçlık avans bakiyesi bulunuyor. Fakat bu bakiyeyi nakit çekim yapamıyoruz atm'den. Dolayısıyla komisyonlu bir şekilde kuyumcu vs. gibi yerlerden zararına (20-30 TL) bozum yapıyoruz. İnternette alternatif çözüm yöntemi ararken Sanalpazar isimli sitede iki farklı üyelik açarak hayali bir ürün satışı yapıp parayı komisyonsuz bir şekilde banka hesabına havale alabileceğimizi söyleyen bir konu okudum ve aklıma da yattı. Neticesinde kulak aşinalığım vardı bu kanser siteye. Bende tereddüt etmeyerek kendim (23) ve babamın adına üyelik açarak hayali bir bilgisayar kulaklık satışı gerçekleştirdim. Ödeme kısmını harçlık avans limitimden çektirdim ve işlem başarıyla tamamlandı.

Sonrasında ödeme onayı beklerken haliyle ve mantıklı olarak site satışı durdurdu ve ödemeyi havuza aktardı. Beklediğim bir sonuçtu. Tekrar alabilirim paramı diye düşündüm ve desteğe mesaj yazdım. Geri ödeyeceklerini söylediler. Başıma bi çok defa benzer olay geldi başka sitelerde ve 1-5 iş günü içerisinde tekrar kredi kartıma geri ödemem yapıldı. Destekten gelen geri ödeneceği mesajını gördükten sonra içime rahatlama gelmişti biraz. Ta ki internette biraz araştırma yapana kadar.

Araştırmaya başladıkca daha da derine indi bu konu. Yakın zamanda mağdur olan tek kişi ben değilmişim. Hal böyle olunca desteği mesaj yağmuruna tuttum üsluplu bir dille. Sürekli ödeyeceklerini söylediler ve en sonunda aşağıya yazacağım mesaj geldi.

İade işleminizin 08/11/2017 10:14:21 tarihinde tamamlanmış olduğu görülmektedir. İadenizin hesap hareketlerinde görünmesi 1 ila 7 iş günü sürebilmektedir.

Bu mesaj bana 09/11/2017 17:09:44 saatinde geldi. Bekleyip göreceğim. Sonucu buraya yazarım.

Edit: parayı yolladılar.
    ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaishadaNepulada -- 10 Kasım 2017; 13:44:26 >

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.