Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün oldu hala yatmadı. Daha ne kadar beklerim.
  • 4 ay oldu yatırmadılar
  • express haricinde ödeme yapmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ilamsız icra takibi başlattım. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
  • Merhabalar gecen ayın 26 da icraya vermiştim bunları izmirden bu gun para hesabıma yatmış masraflarla birlikte ama hiç kimse beni arayaıp icarayı geri çekin falan demedi haciz yoluyla mımalındı acaba para öyle olduysa çok sevindim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    geri çekme boşver belki tekrar öderler dicem ama, acaba ödeyipte, dosya kapatılmadığında biz ödedik kapatmadı diye sıkıntı çıkarmı acaba...
    bence kapat insanlık efendilik sende kalsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikirgeldi -- 10 Kasım 2017; 21:2:13 >
  • fikirgeldi F kullanıcısına yanıt
    Aradilar hocam geri cekmemi istediler haczi arayan bayan oldugu icin cemkirmedim bunlardan pacayi kurtardigim icin muhattap olmak istemdim alacagi olan arkadaslar dusunmeden verin icraya yoksa para falan alamassiniz insafa gelirler falan diye dusunmeyin

• Arkadaşlar 14 gün aradan sonra nihayet ben de paramı alabildim bu şeref yoksunlarından. Ama beni avukat falan aramadı. Bugün öğleden sonra param dosya masrafları dahil hesabıma yattı. Yarın dosyayı kapatmaya gideceğim. Yalnız bu konu altında daha önce dosya kapatma ücretinin 7 TL olduğunu okumuştum. Hesabıma yatan meblağda böyle bir ücreti ödemem gerekecekse 7 TL eksik var. Beni dediğim gibi avukat falan aramadı. Ben o 7 TL'yi de kuruşuna kadar almak istiyorum. Nereyi aramam gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmea

Arkadaşlar 14 gün aradan sonra nihayet ben de paramı alabildim bu şeref yoksunlarından. Ama beni avukat falan aramadı. Bugün öğleden sonra param dosya masrafları dahil hesabıma yattı. Yarın dosyayı kapatmaya gideceğim. Yalnız bu konu altında daha önce dosya kapatma ücretinin 7 TL olduğunu okumuştum. Hesabıma yatan meblağda böyle bir ücreti ödemem gerekecekse 7 TL eksik var. Beni dediğim gibi avukat falan aramadı. Ben o 7 TL'yi de kuruşuna kadar almak istiyorum. Nereyi aramam gerekir?

İcra dosya kapamada sabit ücret diye bir şey yok, eğer paranı elden aldıysan takibe koyduğun tutarın yüzde 2.27 si kadar tahsil harcı ödersin, takibi açarken ödediğin binde 5 peşin harcı düşerler, eğer icra dairesinin hesabına ödeme yaptılarsa yüzde 4.55 olur tahsil harcı, eğer haciz işlemi yapıldıysa oranlar değişir, takibi açıp hiçbir işlem yapmadıysan tek yapacağın işlem gidip icra dairesine alacağımı haricen aldım dosya işlemden kaldırılsın diye dilekçe vermek hocam

• ilamsiz takip odeme emriyle alan var mi yardimci olabilir mi ?

Yarin icraya gidiyorum yanimda goturceklerim sunlar olcak eger eksik varsa uyarin lutfen

SANALPAZAR.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ
    PARA TRANSFERLERİNİZİN AKSAMAMASI İÇİN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER
    MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ
    Satildigi gune ait cikti goruntusu ve musteri hizmetlerinin 3 is gunu sonunda odemeniz kisa sure icinde yapilacaktir dedigi konusma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 14 Kasım 2017; 15:3:13 >
  • Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    yeterli kardeşim başka birşeye gerek yok, sadece internetten hazır başvuru formları ve icranın karşı tarafa yazacağı formlar var onlardan 2şer kopya doldurarak gidersen işin hızlı biter, hatta postaya bile onların vereceği ön belgeyi postaneye gösterim bekletmeden kendinizde postaya verebilirsiniz.

buradaki örnekten yararlanabilirsiniz.
    http://sibelozturk.net/ilamsiz-takip-baslatilmasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikirgeldi -- 14 Kasım 2017; 15:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikirgeldi

yeterli kardeşim başka birşeye gerek yok, sadece internetten hazır başvuru formları ve icranın karşı tarafa yazacağı formlar var onlardan 2şer kopya doldurarak gidersen işin hızlı biter, hatta postaya bile onların vereceği ön belgeyi postaneye gösterim bekletmeden kendinizde postaya verebilirsiniz.

buradaki örnekten yararlanabilirsiniz.
    http://sibelozturk.net/ilamsiz-takip-baslatilmasi/

Yanimizda goturmezsek orada dolduruyorlar degil mi ? Evi tasiyoruz bir yandan da o yuzden evde pek onu yapacak firsatim olmayabilir ?
    Yengem avukat ona da sordum faizini de talep edebiliyormusuz bunu acarken
    Birde seyi sorcam size alacak miktarina ne yaziyoruz ? Mesela ben urunu 850 liraya sattim onlarin komisyonundan sonra 50 tl kesik gelecekti bana simdi 850 mi yazmaliyim 800 mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 14 Kasım 2017; 15:45:31 >

• Sanal pazar 10 gündür alacağımı yatırmıyor en son 2. ayda siteden bir satış yapmıştım ödemesi yapılmıştı şu anda ise ne zaman ödeyebiliriz gün zaman veremiyoruz diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

Sanal pazar 10 gündür alacağımı yatırmıyor en son 2. ayda siteden bir satış yapmıştım ödemesi yapılmıştı şu anda ise ne zaman ödeyebiliriz gün zaman veremiyoruz diyorlar

Hemen git sikayet et yarin sen de
  • Bende 1.5 aydır ödememi alamadım.

İzmir'de oturuyorum. İcra takibi nasıl başlatabilirim (nereye gitmeliyim ve ne götürmeliyim), ne kadar masraf olacaktır? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar ben ödememi aldım. Tüketici hakem heyetine bir dilekçe ve yaptığım satışların çıktısını alıp ekledim.
    3 Hafta sonra hesabıma para yattı.
  • Ben de dun gittim ilamsiz icrayi actim. Yengem avukat ona da sordum paranin faizi alabilir miyim diyeairsin dedi dilekceye ekledim faizi istedigimi de. Sadece eklere mesafeli satis sozlesmesini ve iste paranin ne zaman onaylandigini ne zaman yatirmalari gerektigini falan ekleyemedim cunku icra baska yere tasinmisti, kadin bunlari eklersen damga vergisini odemek icin vergi dairesine gitmen lazim dedi gidersem yetismeyecegi icin sadece alacak yazdim. Memur zaten faizi de o sira isleme koydu 15 kasimdan itibaren olan faizi alcam ama avukat aradiginda eger 26 ekimden 15 kasima kadar olan faizi yatirmazlarsa kapamayacagimi da soyleyecegim. Biraz onlar ugrassin bakalim
    Ayrica 850 tl e satmistim urunu 50 si onlara kalacakti ama 850 yazdim alacagima cunku haketmiyorlar o 50 lirayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 16 Kasım 2017; 15:58:35 >
  • ilamsız icra takibinde sanalpazarın adresi olarak hangi adresi verdiniz?
  • yasin26 Y kullanıcısına yanıt
    Sanalpazar.com da iletişimdeki adres

• Ben kısa bir video ile bu adilerin ne halt olduklarını youtu.be yayınladım. İlk başta pek sallamadılar ama video izlenme sayısı ve yorumlar yükselince robot gibi sadece mesaj yazan site beni cepten aradı ve ödemenizi yapalım videoyu kaldırın diye çemkinmeye başladı. 1200 tl ödeme aynı gün hesabıma yattı. Fakat kafa bulma sırası bende. Tekrar aradılar bey efendi ödemeniz yapıldı neden videoyu kaldırmadınız diye. Site kuralına göre 3 iş günü içinde ödeme yapmanız gerekiyordu. Siz 22 gün sonra o da ne cacık olduğunuzu anlatan bir videonun kaldırılması için ödeme yaptınız. Sen artık hangi hakla benden komisyon kesiyorsun. 80 tl Komisyonu da tıpış tıpış geri yatırdıktan sonra Allah belalarını versin deyip videoyu kaldırdım. Tavsiye ederim. Kamerayı kendinize doğru çevirin ve bunların ne halt olduklarını sakin bir dille anlatın. Bunlar bildiğiniz hırsız. Bu kadar şikayete rağmen kapanmıyorsa demek çok daha büyük hırsızlar var.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.