Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ana baci sove sove biktim evime 7 8km felandi merkezleri gittim konustum soz aksama yatircaz dediler 5 gibi geldi para ;) 2 ayda sove sove bikmistim kelime hazinemde kufur kelimesi bitmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cümleten geçmiş olsun.

*** Sanalpazar'ın son numarası:

1)Alıcı ürün ödemesini yaptıktan sonra satıcıya bilgilendirme mesajı yollamıyorlar

2)Alıcıya da telefonla ulaşıp teyit adı altında güya güven vererek parayı günlerce işletmek istiyorlar.

Taki satıcı bu durumu farkedip alıcıya bilgi verince işlem iptal

Ekrana:

5 iş günü sonra paranızı iade edeceğiz ve..satıcı adına özür ...yazısı

...Gecelik repolar kasaya...

Oysa satıcının ürünün satıldığından ,

alıcının ise SATICIYA AYLARCA ÖDEME YAPILMADIĞINDAN haberi yok...

Alıcıya da Utanmadan "satıcı adına özür" dilemek...
    Fare dağa küsmüş ama dağın haberi yok ki

TERBİYESİZLİĞİN BU KADARI...PES

...Yorum sizlerin...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 20 Kasım 2017; 13:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aksam 9 10 gibi konu disinda konu acicam eger destek olursaniz aras kargo olayinda ki gibi ses getirip ekside baslik actirabiliriz. Herkes alacagi olan miktari ve ne kadar suredir alamadigini yazarsa iyi olur eger yapalim derseniz alintilayin beni. Aras kargo konusunun sahibine mesaj atip ekside konuyu acan kisiye mesaj atcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 20 Kasım 2017; 13:46:19 >
  • Arkadaslar gorunce yazarsaniz beraber hareket ederiz.
  • bu ilamsız icra takibini nasıl açıyoruz adım adım anlatacak arkadaş varmı benimde 750 tl 70 gündür yatmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanozan

bu ilamsız icra takibini nasıl açıyoruz adım adım anlatacak arkadaş varmı benimde 750 tl 70 gündür yatmadı

Ilamsiz icra takibi ornek no 1 di sanirim onu indirin doldurun.

Eger oraya satis sozlesmesini falan eklemek istersenkz damga vergisi aliyorlar isterseniz eklemeyip sadece alacak yazabiliyorsunuz. Ben once koymustum sonra damga vergisi icin gitmen lazim dedi bir yere oraya gidersem yetisemezdim bunlari koymasam sadece ne olur dedim sadece alacak yaz dedi.

Alacak kismina 850 ve icra masraflari arti ana paranin faiziyle birlikte yazdim.

Zaten gerisini onlar yonlendiriyor en son 35 masrafi vardi ben dosyaya ek sozlesme koymadigim icin onu da tanidigim birine cepten yatirttim gerisini onlar hallediyor zaten.

Dosya masraflari icin vakifbanka gonderiyor eger orada ki avukatlara falan soylerseniz ben size versem yatirir misiniz diye o da oluyor.

• https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

ve sonunda 4 ay oldu param yatmış. şimdi bu linkteki videomu silmemi istiyorlar.
    telefonla mesajla dönüş yapıyorlar. adamlar baktı ki izleyen çoğalıyor paramı yatırdılar.
    şimdi yasal yollara başvuracağız diye msj atmışlar. videoyu silmesem ne olur yardımcı olun.

ve son olarak videoyu bi daha sosyal medyada paylaşınki görenler olsun
    teşekkürler

onların bana gönderdiği mesaj
    18/07/2017 tarihinde gerçekleşen işleminiz 27/07/2017 tarihinde para transferi aşamasına gelmiştir. Banka entegrasyonundan kaynaklı aktarılamayan ödemeniz , sorunun giderilmesine müteakiben 14/11/2017 tarihinde tarafınıza aktarılmıştır. Yaşanan aksaklığın ardından Youtube internet platformuna sitemizi kötülemeye yönelik yayınlamış olduğunuz videonun kaldırılması için 20/11/2017 tarihinde yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde videoyu kaldırmayacağınızı söylediniz. Bundan sonraki süreçte videonun kaldırılması için tüm yasal yollara başvuracağımızı tarafınıza belirtmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifon -- 23 Kasım 2017; 21:6:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifon

ve sonunda 4 ay oldu param yatmış. şimdi bu linkteki videomu silmemi istiyorlar.
    telefonla mesajla dönüş yapıyorlar. adamlar baktı ki izleyen çoğalıyor paramı yatırdılar.
    şimdi yasal yollara başvuracağız diye msj atmışlar. videoyu silmesem ne olur yardımcı olun.

ve son olarak videoyu bi daha sosyal medyada paylaşınki görenler olsun
    teşekkürler

onların bana gönderdiği mesaj
    18/07/2017 tarihinde gerçekleşen işleminiz 27/07/2017 tarihinde para transferi aşamasına gelmiştir. Banka entegrasyonundan kaynaklı aktarılamayan ödemeniz , sorunun giderilmesine müteakiben 14/11/2017 tarihinde tarafınıza aktarılmıştır. Yaşanan aksaklığın ardından Youtube internet platformuna sitemizi kötülemeye yönelik yayınlamış olduğunuz videonun kaldırılması için 20/11/2017 tarihinde yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde videoyu kaldırmayacağınızı söylediniz. Bundan sonraki süreçte videonun kaldırılması için tüm yasal yollara başvuracağımızı tarafınıza belirtmek isteriz.

Kaldirma yalan dolan yok videoda olanlar var zaten

• mustifon M kullanıcısına yanıt
    yasal yollara nasıl gideceklermiş ,gitseler ne olacak ?
    yalan yoksa ,kasıt yoksa ,hakaret vs. yoksa mahkeme ne diyecek ?
    hakkını almışsın adamlara yazık ,artık videoyu kaldır mı diyecekmiş :)

yasaları umursamayanların ,kendilerinin yasalardan bahsetmesi de ibretlik bir olay

zaten yapabilecek bir şeyleri olsa seni aramadan dava açarlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 24 Kasım 2017; 18:6:54 >
  • Bu adamlardan parayı kurtarmanın tek yolu sanırım video hazırlamak. Tüketici hakem heyetine başvurmuştum bugün aradılar iki tarafta ticari iş yaptığı için biz bir şey yapamayız deyip dosyayı kapadılar.
    Bende aşağıdaki şekilde bir video hazırladım adamlarda göndericem bakalım ne olacak.

https://youtu.be/hITWIjlQGJY
  • Arkadaşlar 08.11 de icra dosyası açıldı hala dönen olmadı beklemekteyim
  • https://www.youtube.com/watch?v=Nr5UxgBdUFc

arkadaşlar aynen videoyu kaldırmayacağım. hem maddi hem manevi zararım oldu birde en kıymetli olan zamanım boşa gitti.

burada en çok sevindiğim videomu izleyip alışverişten vazgeçenler ( bazıları bana mesaj bile gönderdi). inşallah daha çok kişi izlerde mağdur olmaz.
    herkese teşekkürler
    lütfen videoyu paylaşmayı unutmayalım.

.
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: akfcckdmr88

Arkadaşlar 08.11 de icra dosyası açıldı hala dönen olmadı beklemekteyim

9.11 de bende açtım kardeşim ses yok. Ses çıkınca haberleşelim lütfen

• fikirgeldi F kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bir durum olursa yazarım
  • Arkadaşlar merhaba.

Sanal pazar açtığım icra takibine Ankara dan açtığım için itiraz etmiş İstanbul da açılmalıydı demiş bunun için ne yapmam gerekir, dosyanın Ankara dan takibi için hangi yola başvurmam gerekir bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
  • Mesafeli satis sozlesmesini nereden buluyoruz acaba ? satis yapmis oldugum sayfada link bulamiyorum .

yardim ederseniz sevinirim

• edirik E kullanıcısına yanıt
    ürünü sattığını gösteren yerde ürünün orada sipariş adres detayına tıklayın açılan sayfanın sol altında
  • tesekkurler

• Herkes parasini alamiyor ama ben beraber organize olup eksiye tasiyalim dedigimde kimse umursamiyor eksisozluge tasisak illa tutusacaklar
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.