Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle yapalım birşeyler bu şerefsizlere iyi bir ders verelim hakkımız bu hiç birşey kaybetmeyiz zaten bizim olan paramızı istiyoruz... adamların dalga geçer gibi mesajlarıma dönmesi beni çok hırslandırdı yemin ediyorum ki yarın paramı ödesinler ben yine de yapmaya niyetliyim...
  • aramızda video yapmayı bilen var mı yani herkes 2 dakikalık konuşma videosu hazırlasa belki daha kısa olabilir 30saniye bilemiyorum bütün bu şikayetlerimizi konuşarak kaydetsek ve aramızdan bu işten anlayan varsa o videoları o arkadaş bir toplasa ve editlese üzerine yazı eklemek gibi ve herkes sanal pazar ile konuşmaları pdf lese bir de altına link olarak koysak videonun ve hatta savcıya da duyuru yapsak videoda... ve sonraki adımda direk savcıya başvuru olsun...
  • Yaz hocam yaz, ekle beni de kulübe. 650 TL bekliyorum bende. Böyle bir şey olamaz yahu. Benden daha çok bekleyen arkadaşlarda varmış. İşte araştırmamanın bilmemenin sonucu bu oluyor maalesef. Yazık bana, bize, hepimize..
  • Merhabalar bu çekilen videoyu bireysel paylamanın yanında forum donanım haber, shift delete net, tekno kulis gibi youtube kanal yöneticilerine rica edip onlarında paylaşmalarını sağlamalıyız ses getirmesse bu çaba bu yüzsüz herifler uslanmıyıcaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala kampanya mailleri gönderiyorlar birde
  • S a. Cümleten hayırlı sabahlar. Bende 2 gün önce sattığım ürünün bedeli hesabıma geçmediği için(1 aydır)hem savcılığa suç duyurusunda bulundum hem de tüketici hakem heyetine dilekçe ile başvurdum. Dilekçeye satış sayfasının ve yaptığım yazışmaların çıktısını da ekledim. Tüketici hakem heyetinden gelen kararla icra işlemi başlatan ve alacağı hesabına yatan arkadaşın yorumunu okudum. Peki suç duyurusunda bulunduktan sonra savcılıkta nasıl bir süreç işliyor sonuç aşan varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu pazartesi işlem yapmaya gitcem, işten izin alabilirsem... Süreç hakkında mesaj veya pm atabilir misiniz?
  • arkadaşlar biraz şifayı kaptığım için 3 gündür iptaldim şimdi yeni yeni kendime geldim...bence herkes bireysel savcılığa suç duyurusunda bulunsun ve hakem heyetine...ama bir de bizim ses getirici bir eylem yapmamız lazım o da bu vidolardan yapmak yada ortak bir video yapıp sosyal ağlarda paylaşmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manon Lescout -- 6 Ekim 2017; 13:16:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayzad

Gerçekten yazık olmuş hocam. Bende sanalpazarı satıcı arkadaşa önermiştim ama böyle sıkıntıları olduğunu bilmiyordum. İnternetteki şikayetleri görünce hemen arkadaştan siparişi iptal etmesini aksi halde parasını alamayacağını söyledim. En kötü ihtimal alıcı için arada banka var harcama itirazı filan alırsın paranı. Biraz düşünceli olmakla alakalı bu, durduk yere siz uğraşmak zorunda kaldınız.

benim sinir olduğum kendisi de bunu bile bile sırf 30 40 tl daha az ödemek için beni o siteye yönlendirmesi oldu daha evvel olmuş sonra ödemişler falan diye kendisini savunuyor adamlar mimlenmiş bir kere neden beni yakıyorsun ki? ah ama bizim insanımız bencil bizim insanımız ben merkezci bizim insanımız umursamaz balık hafıza yani ne diyeyim ..!

• balistik402 kullanıcısına yanıt
    Benzer içerikli mağduriyetimi anlatan dilekçelerle hem savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hemde tüketici hakem heyetine başvurdum. Aslında e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvuru mümkündü fakat eklemek istediğim belgeleri kabul etmeyince sistem kaymakamlıktaki temsilciliğine gittim. Sonra öğrendim ki belgeleri pdf formatına çevirsem kabul ediyormuş sistem. Savcılıkta ise önce dilekçemi işleme koyup dosya numarası verdiler. Arkasından savcının odasında savcı ifademi alıp dilekçemi temize çekip eklemek veya değiştirmek istediğim birşey olup olmadığını sordular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 6 Ekim 2017; 15:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bileniniz var mı başka nerelere şikayet edebiliriz sanayi odası ticaret odası veya internet üzerinden ticaret ile alakalı şikayetlerin yapıldığı ayrı bir birim var mı?
  • mgencer05 kullanıcısına yanıt
    Elektronik ortamda Ümraniye Hakem heyeti üzerinden eklemeleri yaparak başvurumu yaptım. Ancak savcılığa önümüzdeki hafta izin alıp gitmeyi düşünüyorum. Valla para kolay kazanılmıyor ancak birazda bu umursamaz tavırları sinirimi bozdu. e-ticareti aktif kullanan biri olarak bu iş bu kadar kolay mı diye kendime sormadan edemiyorum
  • 420 TL alacağım var 1 ay oldu hala yatırmadılar. Tüketici hakem heyetine ve Bimer'e başvurdum. Pazartesi de savcılığa gideceğim. Akılsız baş işte araştırsana, tamam bizde de kabahat var ama bu adamlar hala nasıl faaliyet gösterebiliyor. Yazık...

Parasını alabilen oldu mu peki? Ve ne kadar sürdü alması?
  • sorcerer kullanıcısına yanıt
    ufak meblağ olarak alanlar olmuş ancak size yemin ederim ki benim paramı artık verseler bile şu anda ben de mağduriyetimi sonlandırılmış gibi davranmayacağım ve aksine herkes için daha çok yardımcı olacağım... beni de bu adamların böyle davrandığını bile bile beni oraya yönlendiren alıcı yaptı sinirim biraz da ona...daha sonra ona sorduğumda aa evet öyle birşey vardı ama ödemeye başladılar dedi işin içinden sıyrıldı..bu kadar kolay...
  • 3 ay olacak hala 600tl mi yatırmadılar
  • geçmiş olsun hepimize. icraya vermek en mantıklısı olacak sanırım? acemiyim bu işlerde biraz ilk defa başıma geliyor. icraya nasıl verebiliriz acaba bunları? savcılığa gideceğim pazartesi ama icra daha mantıklı geliyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

geçmiş olsun hepimize. icraya vermek en mantıklısı olacak sanırım? acemiyim bu işlerde biraz ilk defa başıma geliyor. icraya nasıl verebiliriz acaba bunları? savcılığa gideceğim pazartesi ama icra daha mantıklı geliyor şu an.

ben de icraya verme kısmını hiç bilmiyorum ama daha evvel savcılığa çalınan kredi kartım için şikayet dilekçesi ve hakem heyetine de kusurlu malın parasını iade etmeyen GOLD BİLGİSAYAR için şikayet dilekçeleri vermiştim.... icraya vermek nasıl olur bunu da araştıralım paylaşalım...
  • İcra noter savcılık için de bir hayli masraf çıkacak ama ?
  • Tübis den kayıt açacağım fakat hata veriyor.Sanalpazar 'dan fatura bilgilerimi göremiyorum ayrıca ?
  • benim de 150 tl civarında alacağım var, meblağ küçük ama yaptıkları hoş bir durum değil.
    bimer ve thh şikayet ettim.
    savcılık düşünüyorum bu hafta içi.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.