Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet alıcıyım son olarak yolladiklari mesaj şu şekilde

Sayın metehan uzunca,
    Ürün bedelinin tamamı kartınızın hesabına iade edilmiştir. İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 5-7 iş günü sürebilmektedir. Ödemeyi banka kartı (debit) ile gerçekleştirmiş iseniz, iade işlemi 7-10 iş günü süreye kadar uzayabilmektedir.

Not: Ödemeniz taksitli ise iadeniz de taksitli şekilde kartınıza yansıyacaktır. Bankalar ödeme şekline uygun iade işlemi yapmaktadırlar. Detaylı bilgi için bankanıza ulaşmanızı öneririz. Herhangi bir problem yaşamanız durumunda tarafımıza bilgi vermenizi rica ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az önce sanalpazar'ın merkezine gidip görüştüm. Bana alacağımın bu akşam mesai bitimine kadar ödeneceği sözünü verdiler. Şu an için beklemedeyim.

Ayrıntıya girip lafı uzatmak istemiyorum. İmkanı olanlar adreslerine gidip görüşsün. İflas erteleme filan bunları boş verin.

Paranızı kurtarın ve uzak durun.
  • alıcılara hala ödememkte ısrar ediyorlar..bugun harcama itirazında bulunacam bankama.. bıktım
  • Arkadaşlar az önce paramı yatırdılar. Darısı sizlerin başına, umarım en kısa sürede paranızı alırsınız.

Sattığım ürün pazartesi günü onaylanmıştı.
  • 3300 tl yattı hepsiburadadan daha iyi anlayislilar onca jrize rağmen bence şikayet etmeyin adam gibi bana bi gün verin deyin bana çarşamba dediler yatti param sizde oyle yapın adamlar ilgilendiler çok sevindim.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun. ne kadarlık bir meblağ? ayrıca pazartesi den bu güne 3 gün normal bir süre.. normal de de öyle yatıyordu sanalpazarda paralar. neden bu kadar telaşa verdin anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kylevlana

hayırlısı olsun. ne kadarlık bir meblağ? ayrıca pazartesi den bu güne 3 gün normal bir süre.. normal de de öyle yatıyordu sanalpazarda paralar. neden bu kadar telaşa verdin anlamadım??

Rakam 200tl. Bugüne kadar 68 kez işlem yaptım, her onay sonrası aynı gün paramı aldım.

Bu kadar olay olmuşken, telaş yapmamak çok kolay değil.

• 3050tl benimde yatırıldı bugün bir alıcı olarak parayı aldım çok şükür dahada bulaşmam bu siteye.Allah yardımcınız olsun sizinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan4141 -- 20 Ocak 2016; 17:51:37 >
  • Kredi kartiniza mi yatti? Islem tarihiniz ne zamandi?

• Banka kartıma yattı.Havale ile yatırmıştım onlarda havale yapmışlar geri. 14 ocaktı işlem tarihim
  • darısı yatırılmayanların başına. ben kredi kartından almıştım. bana da talimat verildi dendi ama ne kadar doğru bakalım.

senden haber var mı hocam @asruh03
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Bugun mu dediler size talimat verildi diye? Darisi basimiza

• UCO U kullanıcısına yanıt
    evet hocam bugün yazdılar ama bazen inanasım gelmiyor benim
  • Hadi hayirlisi insallah yatar bana daha finans kismina iletildi yazdilar

• UCO U kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam bekliyoruz bakalım
  • İnşallah sizlerinde yatar hocam dahada bu siteyle iş yapmayın hepimizin başı ağrıdı boşu boşuna kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan4141 -- 20 Ocak 2016; 19:34:08 >
  • Öncelikler herkese geçmiş olsun. Ben geçen hafta pazartesi 10.000 TL'lik bir ürün alacaktım. Satıcı ile telefonda görüştük. Sonra beni geri aradı. Sanalpazar'da sorun var. Sorun çözülünce haber veririm dedi. Dün alışverişi yaptım. Banka ve sanalpazar beni arayıp alışverişimi onaylattılar(güvenlik için). Ürün şuan kargoda. Burada yazdıklarınızı dün satıcıya da söyledim. Müşteri temsilcisiyle görüştüğünü artık sorun olmadığını söyledi. Galiba bu pazartesine kadar olan satışlarda sorun oldu. Yoksa satıcı işlem için beni aramazdı. Bir de satıcıların ulaşabildiği satış temsilcileri yok mu? Çünkü benim alışveriş yaptığım satıcı sanalpazar ile telefon görüşmesi yaparak bana geri dönüyordu. Bir sorum olacak, ürünü onaylıyorum kutucuğu var. Ürün elime ulaşınca mı onaylıyoruz yoksa şimdi onaylıyım mı? Sonuçta rakam büyük. Kendim ne kadar sıkıntı yaşamak istemiyorsam satıcınında o kadar sıkıntı yaşamamasını isterim. Satıcının parayı geç almasına neden olmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• ExCaLiBuR58 kullanıcısına yanıt
    alabilir hocam, ben ürünü alırken onaylama bile olmuyordu ilerleme kat etmişler demek. ama satıcılar paralarını genelde geç alıyorlar. fakat alıcılar sanırım daha geç alıyorlar
  • PARAM GELMİİİİİİİŞŞŞ!!!! Arkadaşlar 2 Ocakta satışı gerçekleşen 4 ocakta kargoya verdiğim 8 ocakta onaylanan satışımın parası bugün havale edilmiş.

Onaydan sonra 12 gün geçtikten sonra geldi. Sizin ürününüzün satış onayı o tarihlerde verildiyse paranızın gelmesi yakındır. Onay daha geç verildiyse ona göre hesap edin paranızın geliş tarihini. Daha önce de söylemiş olduğum gibi; "Geç de olsa gönderiyolar paralarımızı". Ben gelmeyeceğine dair hiç şüpheye kapılmadım. Siz de sabırla bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyriaeum -- 20 Ocak 2016; 21:14:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58

Öncelikler herkese geçmiş olsun. Ben geçen hafta pazartesi 10.000 TL'lik bir ürün alacaktım. Satıcı ile telefonda görüştük. Sonra beni geri aradı. Sanalpazar'da sorun var. Sorun çözülünce haber veririm dedi. Dün alışverişi yaptım. Banka ve sanalpazar beni arayıp alışverişimi onaylattılar(güvenlik için). Ürün şuan kargoda. Burada yazdıklarınızı dün satıcıya da söyledim. Müşteri temsilcisiyle görüştüğünü artık sorun olmadığını söyledi. Galiba bu pazartesine kadar olan satışlarda sorun oldu. Yoksa satıcı işlem için beni aramazdı. Bir de satıcıların ulaşabildiği satış temsilcileri yok mu? Çünkü benim alışveriş yaptığım satıcı sanalpazar ile telefon görüşmesi yaparak bana geri dönüyordu. Bir sorum olacak, ürünü onaylıyorum kutucuğu var. Ürün elime ulaşınca mı onaylıyoruz yoksa şimdi onaylıyım mı? Sonuçta rakam büyük. Kendim ne kadar sıkıntı yaşamak istemiyorsam satıcınında o kadar sıkıntı yaşamamasını isterim. Satıcının parayı geç almasına neden olmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün elinize ulaşmadan, sorun olup olmadığını kontrol etmeden, site üzerinden kesinlikle onaylamayınız. Gelen ürün de bir sorun olursa, geri dönüşünüz olmaz. İade edip paranızı geri talep edemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 20 Ocak 2016; 21:22:18 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.