Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuketici haklarina dilekçe versem faydasi olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 200 TL alacağım var. Ödemeleri yapıyoruz dedikleri için o siteden ilan açtım. Bilseydim açmazdım. Adreslerini biliyorum, iş yerime çok yakın. Yarın gidip soracağım dertleri neymiş, resmen uyuz oldum bu duruma.
  • hocam gidersen valla herkese iyilik yapmis olursun yarin bilgilendirirsen çok iyi olur

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam yakınsa gidin valla bizleri de bilgilendirirsen çok sevaba girersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Hocam yakınsa gidin valla bizleri de bilgilendirirsen çok sevaba girersin.

Az önce bana da klasik cevaplarından birisini yolladılar. Yerleri iş yerime 1-2 km. uzaklıkta. Bir gelişme olursa buraya yazacağım.
  • Arkadaşlar ben bugun ödememi aldım 2100 küsur yattı. Kesintiyi yapıldı normal olarak. Bir daha asla bulaşmayacağım bu siteye.
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, onay tarihi neydi?
  • 6 ocakta onaylanmıstı hocam
  • Birtane alıcıya ödeme olmazmi ya

• alıcılara ödeme ısrarla olmuyor. halen arkadaşın birinin yazdığı geliyor aklıma alıcılar nasılsa paralarını alıyor dedi hani be kardeşim nerede alıyor ?
  • Alacağı 15 günü geçen mesaj atsın arkadaşlar, benim onaydan 15 gün sonra yattı. Eğer daha da uzarsa müracaat savcılığına çıktısını aldığınız evraklarla başvurun derim.
  • http://i.hizliresim.com/O7rk0P.png Sabah mutlu haber ile uyandim bugun hesabimda olcağını soylediler beklemedeyim yatirirlarsa haber vericem
    [simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan4141 -- 20 Ocak 2016; 10:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan4141

http://i.hizliresim.com/O7rk0P.png Sabah mutlu haber ile uyandim bugun hesabimda olcağını soylediler beklemedeyim yatirirlarsa haber vericem
    [simage]

Bu görüşme chat'mi mesaj mı ben mesaj atıyorum cevap yok siz nerden görüşüyorsuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: metehan4141

http://i.hizliresim.com/O7rk0P.png Sabah mutlu haber ile uyandim bugun hesabimda olcağını soylediler beklemedeyim yatirirlarsa haber vericem
    [simage]

Bu görüşme chat'mi mesaj mı ben mesaj atıyorum cevap yok siz nerden görüşüyorsuz?

Facebook üzerinden cevap verdiler banada vermiyorlardı bugun cevap verdiler

• Birbirlerinden haberleri yok siteden verdikleri mesajlarda bunlar arkadaşlar , Bugun yatırılcağını söylüyorlar bakalım beklemedeyim.
  • Arkadaşlar ben diğer ürünümün ücretini de aldım. 1600 TL yi. Kesinti ile 1500 küsür yatmış hesabıma. Şükür alacağım bitti. Darısı size. Ama adamlar yatırıyor, korkacak bşey yok. Ben başta da demiştim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerub

Arkadaşlar ben diğer ürünümün ücretini de aldım. 1600 TL yi. Kesinti ile 1500 küsür yatmış hesabıma. Şükür alacağım bitti. Darısı size. Ama adamlar yatırıyor, korkacak bşey yok. Ben başta da demiştim zaten.

Peki bu ürünün satış onayı ne zaman verilmişti hocam?
  • Sizler adina seviniyorum ancak bizler adina hala korkacak durum var cunku parasi iade edilen tek bir alici dahi yok.

Edit : sanirim ilk kez bir uyemiz alacak karta iade galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCO -- 20 Ocak 2016; 14:50:42 >
  • UCO U kullanıcısına yanıt
    Kim hocam o kişi ben henüz görmedim

• @metehan4141 alici sanirim onu kastettim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.