Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satıcılara yatırıyolarda..alıcıların iade paraları yatmıyor..anlamadım gitti.2 haftadır 400 tl bekliyorum lanet siteden
  • Satıcıydım bende henüz alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param bugün de yatmadı. Nerden bulaştım bu siteye ya. Allah belalarını versin.

• arkadaşlar buradan alışveriş yapmayalımmı şimdi ne diyorsunuz ?
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Birader sen geçen gün "Ben paramı aldım. Sabredin, ödenir" diyodun.
    Sen hayırdır?

• ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

Yatti genclerrrrr

İnşallah bir an once sizinki de yatar...

Bu surecte hakkinin gectigi sanalpazara hakkim zehir zikkim olsun.
    Bana dar edilen gunler onlarin basina musallat olsun.

Bir daha sanalpazarla isim olmaz. Isi olanla da isim olmaz.

• rec25 kullanıcısına yanıt
    Alıcı onayı ne zaman vermişti? 14 gündür bende bekliyorum!!
  • Sintai kullanıcısına yanıt
    5inde onaylandı kardeş. . 29 aralıkta satis oldu. 30unda musteri onayladi. 4une kadar bosubosuna beklettiler 5inde de odemem onaylandi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyesmikçih

Birader sen geçen gün "Ben paramı aldım. Sabredin, ödenir" diyodun.
    Sen hayırdır?

Millete moral veriyorum ne yapayim..benim yatti, bugun baska arkadaslarin da yatmis.Allah kurtarsin.

• rec25 kullanıcısına yanıt
    Başlığı güncel tutalım çünkü yeni satışlar oldukça eski ödemeleri yapıyorlarmış gibi bir intiba oluştu bende. Yeni bir saadet zinciri vakasına doğru gidiyoruz hadi hayırlısı!!
  • SanalPazar
    15/01/2016 18:21:55 Sanalpazar.com genel bilgilendirme...
    Değerli Üyemiz,

Sanalpazar.com'da hayat adım adım olağan akışına dönüyor.

Satıcı üyelerimiz düzenli bir şekilde kargolama işlemlerine başladı. Siz değerli üyemizden de satışı gerçekleşen ürünlerinin gönderimini gecikmeksizin yapmanızı rica ediyoruz.

Sitemizde bir kaç gündür yaptığımız düzenli bilgilendirme duyurularımızın sonuncusunu da bugün yapıyoruz. Sonraki günler için olağan süreç devam edecektir. Ürün ilanınızda belirttiğiniz kargo gönderim süresi zarfında göndermeyeceğiniz ürünler için alıcınız satış iptali gerçekleştirebilecektir.

Ayrıca, satışlarınıza destek olabileceğini düşündüğümüz, peşin fiyatına 9 taksit imkanı sağladığımız kredi kart seçenekleri de bugün itibariyle yeniden devreye girmiştir.

Bu süreç içerisinde gösterdiğiniz anlayıştan ötürü teşekkür eder, bol satışlar dileriz.

Saygılarımızla,
    sanalpazar.com

-------------------------

Bara_cuda
    16/01/2016 14:33:37 Sanalpazar.com genel bilgilendirme...
    (İlan no :59035140 / Sipariş Kodu : 2639877) Benim açımdan henüz normale dönen bir durum maalesef yok! Şimdiye kadar herhangi bi sorunum olmadığı için tolerans gösterdim ama 12 gün olmuş hala ilan ettiğiniz 'Yapılan Satıcı Ödemeleri Listesi' nde üye ismim ve sipariş numaram geçmiyor. Genel olarak "düzenli bilgilendirme duyurularımızın sonuncusu" ve "olağan süreç devam edecektir" demişsiniz. Kısacası sistem normale döndüyse; ödemem ne zaman hesabıma geçecek? Konu hakkında acil bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler...

----------------------

SanalPazar
    16/01/2016 16:45:10 Sanalpazar.com genel bilgilendirme...
    Değerli Üyemiz,

Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir.

Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

---------------------------------

Bara_cuda
    16/01/2016 17:21:51 Sanalpazar.com genel bilgilendirme...
    "Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir." Böyle bir cevap verebiliyor olmanız inanılmaz!! Bu cevabı görmemiş sayıyorum. Halihazırda satış ilanı açanlara bu uyarıyı yapıyor musunuz? Lütfen Süreç hakkında geçerli yasal bir bilgi verin. Benimde ödemelerim, ihtiyaçlarım, bir bütçe planım var. Mevcut hadiselerden dolayı ödeme imkanınız yoksa bunu belirtin ki bizde gerekli yasal yollara başvuralım. Teşekkürler...

------------------------------------------------

SanalPazar
    16/01/2016 21:03:57 Sanalpazar.com genel bilgilendirme...
    Değerli Üyemiz,

Ödemeleriniz en kısa zaman içerisinde gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

• Ben satış işlemi yaptım param yatmadı 28 aralıktan beri bekliyorum

SanalPazar
    18/01/2016 17:15:06 Para trasnferi hk.
    Sayın Bices,

Sizi anlıyoruz . Ancak belirttiğimiz üzere gelişmeleri siz değerli üyelerimizle, paylaşacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Aldığınız yanıt yeterince bilgilendirici / çözüm sağlayıcı oldu mu? Evet Hayır Kısmen

bices
    18/01/2016 15:31:00 Para trasnferi hk.
    Cevabınıza ağlayımmı güleyimmi karar veremedim, ama yaratıcılığınızı takdir ettim en sonun da cevabı tamamen kısarak göndermişsiniz ki cevap yazacak bir şey bulamıyım :) valla bravo yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

SanalPazar
    18/01/2016 13:16:40 Para trasnferi hk.
    Sayın Bices,

Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Aldığınız yanıt yeterince bilgilendirici / çözüm sağlayıcı oldu mu? Evet Hayır Kısmen

bices
    18/01/2016 11:49:54 Para trasnferi hk.
    ödeme listesini incelediğimde genelde aynı kullanıcıların 10-15 ödemesi yapılıyor bu mu eşitlikten anlayışınız, yada 10 lira 20 lira ödemeleri olanlarımı yapıyorsunuz, donanım haberde çok büyük bir konu oluştu sanal pazar alacaklılar külübü diye konu açıldı orada yüzlerce kişi var ve bir kişide ödemem yapıldı demedi hepimizin durumu aynı, gerçek kişilere ödeme yaptığınızı inanmıyoruz doğal olarak, durum anlaşıldı toplu olarak savcılık yolu gözüktü bize, anlayış bekliyorsunuz ama siz anlayışlı davranmıyorsunuz.

SanalPazar
    16/01/2016 11:19:07 Para trasnferi hk.
    Sayın Bices,

Para transferleri; belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

bices
    16/01/2016 10:08:33 Para trasnferi hk.
    Hangi sıra işlemi 28 aralıkta yaptım 4 ocak ta ödenmesi gerekiyordu 15 ocak listesinde bile yoktum pazartesi işlemim olmadığı taktirde savcılığa başvuracağım bilginize.

SanalPazar
    15/01/2016 21:12:38 Para trasnferi hk.
    Sayın Bices,

Bankalar ile yaşamış olduğumuz sorun nedeni ile para transferleri belirli bir sıra ile yapılmaktadır. Bu nedenle ilgili listeyi Pazartesi günü yeniden kontrol etmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

bices
    15/01/2016 18:56:55 Para trasnferi hk.
    Bugünde ödeme listesinde yokum dalgamı geçiyorsunuz biran önce bana ayit olan yani sizin olmayan paramı hesabıma biran önce gönderilmesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bices -- 18 Ocak 2016; 18:56:47 >

• Son yazışmalardan sonra şimdi hesabı kontrol ettim çok şükür paramı yatırmışlar.
  • bices kullanıcısına yanıt
    Ayıptır sorması, meblağ ne kadar dı?
  • Ayin 5 inde onaylanan satışımın parasını bugün yatırmışlar çektim bankadan.

• Sintai kullanıcısına yanıt
    900,00 tl.
  • Benim 1.200 lirami da ben onlara ne zaman yatırcaksınız 10gün oldu mesajımdan sonra bugün itibariyle almış bulunmaktayım.Bir daha sanalpazara bulaşmıyacam 2.el satışlarımda sanalpazarı kullanmıyacağım.Geçmiş olsun hepimize.
  • Parası yatan arkadaşlara hayırlı olsun.

4'ünde onaylanan işleme ilişkin 2300 lira hala yatmadı, artık çıldırmak üzereyim çok sinir bozucu bir hal almaya başladı bu durum...
  • Yatar hocam merak etme satıcı ödemeleri öyle böyle yatırılıyor. Sıkıntı alıcı ödemeleridir

• Bakalım alıcılara ne zaman yatacak
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.