Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne zaman iptal etmiştiniz? Satış yapanlardan paralarını alanlar var, ancak iptal edenlerden alan hiç görmedim.
  • Bende kartına iade olan bir şahıs görmedim henüz. Asruh diye bir arkadaş bekliyordu o da uzaklaştırma almış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ciddi paralar var gerçekten.Umarım en kısa sürede paranızı alırsınız.

• 11 ocakta iptal ettik. Ancak geri iadesi yapılmadı.

• Valla Ben Gerekirse Yarın Sanalpazar binasına gidip PAramı Bizzat isteyecem.Yok Oyle Yağma Bizim Alın terimiz o para.O Parayı onlara asla bırakmıyacam.
  • Satıcılara yatırılıyor paralar da şu kartlara iadeler de yatırılmaya başlansa çok güzel olacak

• Kartlara iadeler bankalardan kaynaklı bir hafta sürebilir yazıyorlar. Şimdi çarşamba dan beri satış yapıp parasını alan varmı. Satış yapınca kargo kodu veryormu kargoda sorun oluyormu.lütfen bilen varsa soylesin gerçi artık milletin güvenini kazanmak için ciddi kampanyalar yapması lazım bence.

• Ben yarın sanalpazar'dan 2. el bir ürün alacam. Alayım mı bir sıkıntı olur mu ?
  • Böyle kısmetsizlik yok! Daha 2 saat önce 3080 liralık alışveriş yaptım farklı farklı bi çok alıcıdan tek seferde. Ne yapacağız şimdi?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: monamour44

Böyle kısmetsizlik yok! Daha 2 saat önce 3080 liralık alışveriş yaptım farklı farklı bi çok alıcıdan tek seferde. Ne yapacağız şimdi?...

Geçmiş olsun 2 hafta sancilariniz karin agrilariniz olur sonrasinda insaf edilirse biseyler yaoarlar. Bize henuz edilmedi bakalim
  • pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle üstad. Ya batacaklar ya da bu paraları ödeyecekler. Hem site açık hem para odenmiyor
  • Sayın K. N.,

Para transferleri belirli limitler dahilinde ve tüm satıcı üyelerimize eşit ölçüde dağıtılacak şekilde yapılmaya devam etmektedir.

Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir.

Ancak ödemenizin aktarımı konusunda finans departmanımıza öncelikli olarak bilgi verilecektir.

Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar
    -----------------------------
    15 günden fazladır bekliyorum. Alacak kesintisiz 2800TL. Bugünde yatmazsa avukatımla görüşüp ihtar çektireceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 18 Ocak 2016; 12:03:31 >
  • 7'sinde iptal onaylandı hala yatacak para. Sürekli mesaj atıyorum endişe etmeyin yatacak deyip duruyorlar. 213 liraydı alışverişim. Ayrıca sadece satıcıların parası yatırılıyor bu ne saçmalık.

• Yarin tam 14 gun olacak. Hala gelisme yok. Intihar edicem sizin yuzunuzden diye mesaj attim
  • Sizinde kredi kartına mı iade edilecek, kargo yapılmadan iptal mi etmiştiniz satışı?
  • UCO U kullanıcısına yanıt
    kargo yapmadan iptal ettim ve kredi kartına
  • 7 sinde, 11 inde ve 13 unde iptal edilmis alisverisler var hicbirinde alicilarin ucretleri kartlarina iade edilmemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCO -- 18 Ocak 2016; 14:34:52 >
  • kredi kartlarına iade ile ilgili hiç bir bilgi paylaşmıyorlar.
  • İade işlemi hakkında finans departmanımıza bilgi verilmiştir. Bankalar ile yaşanan problemlerin giderilmesinin ardından, en kısa sürede iadeniz sağlanacaktır.

Saygılarımızla,
    SanalPazar
  • Ben rica ettim ama bana yatırmadılar.Bence su an para yatırma işlemleri sırayla yapılıyor gibi olsada kişisel olarak insiyatif kullanıyorlar.Benim sanalpazar'a olan güvenim sağlam sarsıldı paramı aldıktan sonra cok zor ama genede büyük konusmıyayım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.