Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha fazlasını kazanacaklarini dusunmeselerdi onu da yatirmazlardi.. kemiksiz para kazandirdigi icin sistemi islettirmeye devam etmek zorundalar..
  • Androgate A kullanıcısına yanıt
    banada hediye çeki yüklenmemiş.
  • valla hediye çeki falan istemiyorum ben. komisyonu da alsınlar ham tutarı kartıma iade etsinler yeterli.
  • Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı olarak alacaklılar aldı mı parasını? Benim 635 lira hala bunlarda.
  • Geçmiş olsun, umarım paralarınızı alırsınız arkadaşlar.....
  • Satici olarak alanlar var alici olarak yok. Bu sabah yine sorunlarin giderilmesiyle tum uyelerimizin iade islemleri yapilacaktir tarzi mesaj yazdilar

• 02.01.2016 tarihinde satış gerçekleşti hala ödemem yapılmadı,bu adamlar mesajlara saçma cevaplar atıyorlar,durumları hiç iyi değil, büyük ihtimal kayyum atadılar, uzak durun bunlardan, bazıları gold,hizlial battı bunlarla ne alakası var falan diyor,yeni çıkan t.t.k göre ortak olduğu heryer sakatta demektir,sanırım batacaklar...En korktukları nokta o kadar adamla mahkemede ne yapacaklar,davalar açılırsa bunlara maliyeti en az 3-4 katı olacak ondan çok korkuyorlar kısaca batmışlar arkadaşlar, alacaklılar çoktan hesaplarına bloke koymuşlardır,paraları önce oralara aktarıp hacizleri kaldırmaya çalışıyorlar,ama o kadar çok alacaklı vardır ki 1 gün kaldırıyorlar 2.gün başkası temlik koyduruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 19 Ocak 2016; 14:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

02.01.2016 tarihinde satış gerçekleşti hala ödemem yapılmadı,bu adamlar mesajlara saçma cevaplar atıyorlar,durumları hiç iyi değil, büyük ihtimal kayyum atadılar, uzak durun bunlardan, bazıları gold,hizlial battı bunlarla ne alakası var falan diyor,yeni çıkan t.t.k göre ortak olduğu heryer sakatta demektir,sanırım batacaklar...En korktukları nokta o kadar adamla mahkemede ne yapacaklar,davalar açılırsa bunlara maliyeti en az 3-4 katı olacak ondan çok korkuyorlar kısaca batmışlar arkadaşlar, alacaklılar çoktan hesaplarına bloke koymuşlardır,paraları önce oralara aktarıp hacizleri kaldırmaya çalışıyorlar,ama o kadar çok alacaklı vardır ki 1 gün kaldırıyorlar 2.gün başkası temlik koyduruyor..

Satıcı mıydınız alıcı mıydınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyriaeum

quote:

02.01.2016 tarihinde satış gerçekleşti hala ödemem yapılmadı,bu adamlar mesajlara saçma cevaplar atıyorlar,durumları hiç iyi değil, büyük ihtimal kayyum atadılar, uzak durun bunlardan, bazıları gold,hizlial battı bunlarla ne alakası var falan diyor,yeni çıkan t.t.k göre ortak olduğu heryer sakatta demektir,sanırım batacaklar...En korktukları nokta o kadar adamla mahkemede ne yapacaklar,davalar açılırsa bunlara maliyeti en az 3-4 katı olacak ondan çok korkuyorlar kısaca batmışlar arkadaşlar, alacaklılar çoktan hesaplarına bloke koymuşlardır,paraları önce oralara aktarıp hacizleri kaldırmaya çalışıyorlar,ama o kadar çok alacaklı vardır ki 1 gün kaldırıyorlar 2.gün başkası temlik koyduruyor..

Satıcı mıydınız alıcı mıydınız?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: tyriaeum

quote:

Orijinalden alinti: complete_

02.01.2016 tarihinde satis gerçeklesti hala ödemem yapilmadi,bu adamlar mesajlara saçma cevaplar atiyorlar,durumlari hiç iyi degil, büyük ihtimal kayyum atadilar, uzak durun bunlardan, bazilari gold,hizlial batti bunlarla ne alakasi var falan diyor,yeni çikan t.t.k göre ortak oldugu heryer sakatta demektir,sanirim batacaklar...En korktuklari nokta o kadar adamla mahkemede ne yapacaklar,davalar açilirsa bunlara maliyeti en az 3-4 kati olacak ondan çok korkuyorlar kisaca batmislar arkadaslar, alacaklilar çoktan hesaplarina bloke koymuslardir,paralari önce oralara aktarip hacizleri kaldirmaya çalisiyorlar,ama o kadar çok alacakli vardir ki 1 gün kaldiriyorlar 2.gün baskasi temlik koyduruyor..

Satici miydiniz alici miydiniz?

satıcı..

• İki ürün satmıştım. Birisi 1200 diğeri 1600 değerinde. 1200 TL olanı şükür 15 gün sonra dün yatırdılar. Darısı diğerine, Bekliyorum.
  • Bu arada sanalpara hediyesi felanda göremedim. Aman istemem de yeter ki şu 1600 ü de bir kurtarsaydım. Bir daha da hiçbir internet ortamında havuz hesabı ile satış yapan alışveriş merkezi ile işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 19 Ocak 2016; 14:28:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alinti: tyriaeum

quote:

Orijinalden alinti: complete_

02.01.2016 tarihinde satis gerçeklesti hala ödemem yapilmadi,bu adamlar mesajlara saçma cevaplar atiyorlar,durumlari hiç iyi degil, büyük ihtimal kayyum atadilar, uzak durun bunlardan, bazilari gold,hizlial batti bunlarla ne alakasi var falan diyor,yeni çikan t.t.k göre ortak oldugu heryer sakatta demektir,sanirim batacaklar...En korktuklari nokta o kadar adamla mahkemede ne yapacaklar,davalar açilirsa bunlara maliyeti en az 3-4 kati olacak ondan çok korkuyorlar kisaca batmislar arkadaslar, alacaklilar çoktan hesaplarina bloke koymuslardir,paralari önce oralara aktarip hacizleri kaldirmaya çalisiyorlar,ama o kadar çok alacakli vardir ki 1 gün kaldiriyorlar 2.gün baskasi temlik koyduruyor..

Satici miydiniz alici miydiniz?

satıcı..

Aynen ben de ayın 2'sinde satmıştım. Faize koysak o parayı şimdiye araba alırdık (!).

• Bugün de yatırmadılar parayı 15 gün doldu böylece işlem onaylanalı. Allah belalarını versin artık bela okumaktan başka birşey gelmiyor elimden.
  • Kredi kartina ucret bugun de iade edilmedi

• Sanalpazar.com mağdur etmeye devam ediyor!

SanalPazar
    19/01/2016 16:41:50 Sanalpazar.com genel bilgilendirme...
    Değerli üyemiz,

Konu hakkında, ilgili birimlerimiz tarafından gerekli çalışmalar sağlanmaktadır.

Çok kısa bir süre sonunda işleyişimiz tamamen eski halinde dönecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Bara_cuda
    19/01/2016 16:00:14 Sanalpazar.com genel bilgilendirme...
    (İlan no :59035140 / Sipariş Kodu : 2639877) Birçok forum, sözlük ve şikayetimvar sitesinde hakkınızda konu açılmış durumdayken size güvenip yeni ilan açamiyorum. 15-16 gün oldu bugün ödemeyi yapacak mısınız?

• Artık mesajlarada cevap vermiyorlar ama çatır çatır satışa devam ediyorlar ,denetleyen bir allahın kulu yok bunları sanal dolandırıcılık bu kadar basit...
  • kaygılanmayın ödenecek diyor ama hiçbir işlem hakkında bilgi verilmiyor. ne aşamada olduğu hakkında tek kelime edilmiyor
  • 3050tl alacagim var havale yaptim hesaplarina laptop alacaktim siteden ama satici satistan vazgecti bende para iadesi icin mesaj attim 6 gundur oyaliyorlar

• Hiçbir şekilde süre vermemeleri insanları tedirgin ediyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.