Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda aldım mesaj atmayınca sallıyorlar sürekli. bugün sabah yine mesaj attım 2 hafta sonunda yatırdılar şükür.sizi listeye başa aldık dedi mesajdan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Odeme onay tarihi?

4 ocak , 11 gün oldu bugünde yatmadı 1.200 liram.Yazıklar olsun emi.
  • Değerli Üyemiz,

Sanalpazar.com'da hayat adım adım olağan akışına dönüyor.

Satıcı üyelerimiz düzenli bir şekilde kargolama işlemlerine başladı. Siz değerli üyemizden de satışı gerçekleşen ürünlerinin gönderimini gecikmeksizin yapmanızı rica ediyoruz.

Sitemizde bir kaç gündür yaptığımız düzenli bilgilendirme duyurularımızın sonuncusunu da bugün yapıyoruz. Sonraki günler için olağan süreç devam edecektir. Ürün ilanınızda belirttiğiniz kargo gönderim süresi zarfında göndermeyeceğiniz ürünler için alıcınız satış iptali gerçekleştirebilecektir.

Ayrıca, satışlarınıza destek olabileceğini düşündüğümüz, peşin fiyatına 9 taksit imkanı sağladığımız kredi kart seçenekleri de bugün itibariyle yeniden devreye girmiştir.

Bu süreç içerisinde gösterdiğiniz anlayıştan ötürü teşekkür eder, bol satışlar dileriz.

Saygılarımızla,
    sanalpazar.com

En son Bana Gonderilen Mesaj. Bunlar resmen dalga geciyor !! Pazartesi ben hukuksal sureci başlatıyorum.

• SanalPazar
    15/01/2016 10:10:00 Para trasnferi hk.
    Sayın Bices,

Yaşanılan sorunların giderilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirtmek isteriz. Gelişme olması halinde bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Hizmet kalitemizi ölçebilmemiz için lütfen bu soruya cevap veriniz.

Aldığınız yanıt yeterince bilgilendirici / çözüm sağlayıcı oldu mu? Evet Hayır Kısmen

bices
    14/01/2016 22:09:02 Para trasnferi hk.
    Ana sayfada hayat normale döndü,ürün gönderimlerini yapın diyorsunuz ama 28 aralıktan beri ödeme bekliyorum benimde ödememi yaparsanız belki bende biran önce normale dönerim, neden hayla ödemem yapılmadı binlerce ödeme yaptık diyorsunuz neden ben bu binlerce kişi arasında değilim kopyala yapıştır cevap vermeyin lütfen ne zaman ödenecek onu söyleyin.

SanalPazar
    12/01/2016 17:31:48 Para trasnferi hk.
    Sayın Bices,

12 Ocak 2016 saat 15:00 itibari ile satıcı üyelerimizin ödeme talimatları bankamıza gönderilmiştir. Gün içerisinde 1.305 üyemize ait 2.553 işlemin ödemesi gerçekleşecektir. Talimatları gönderilen ödemelerin dökümünü 16:15'den sonra 'Yapılan Satıcı Ödemeleri Listesi' sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ödemesi henüz gönderilemeyen satıcılarımıza ait işlemler konusunda ise çalışmalarımız bankalar nezdinde devam etmektedir. Transfer süreçleri hakkındaki gelişmeleri bilgilendirme ekranımızdan takip edebilirsiniz.

Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.

http://www.sanalpazar.com/sp_bilgilendirme.php

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Aldığınız yanıt yeterince bilgilendirici / çözüm sağlayıcı oldu mu? Evet Hayır Kısmen

bices
    12/01/2016 17:19:37 Para trasnferi hk.
    Merhaba 28 Aralık 2015 tarihinde gerleşen satış işlemine ilişkin ödeme 04-ocak-2016 tarhinde ödenecek denilmesinie rağmen Gold firmasının finansal durumundan dolayı Sanalpazar ödemelerini yapamadı bunu biliyoruz, fakat bu gün yapılan açıklama ile ödemelerin yapıldığını belirtildi ve ödeme listesi yayınlandı bu ödeme listedesinde neden yokum acil bilgi lütfen.

Sonuç bekle alırsınız belki

• Vay canına demek bilgilendirme mesajı da yokmuş artık. Yarın sanalpazar için olağanüstü bir gün olacak yalnız

• beyler alacağı olan ve istanbulda olanlar sitelerinde yazan ofis adreslerine gidip huzursuzluk çıkartsın derim...
  • Alıcı olupta işlem iptalinden kartına ücret iadesi yapılan bir kişi bile yok mu?
  • Bugün de param yatmadı. 5inde onay aldim 10 gün geçti. Düştüğümüz hale bak. Ödemlerini yapamayıp faiz yiyenlerin Hakkı'nı Nasıl ödeyecekler acaba.

• yok hocam ben görmedim. alıcılardan parasını alan 1 kişi görmedim. nasılsa alıcılar alıyor paralarını dendi. ama 1 kişiyi bile görmedim ben.

@asruh sen aldın mı hocam ?
  • 3300 tl lik alacağım var işlem iptal oldu 3-7 iş günü içinde yatıcak denildi 5 iş günü doldu bekliyorum

İptal olan işlemin iadesi ödeme yaptığınız kartınıza yapılacaktır.
    Bankanızın yoğunluğuna bağlı olarak yapılan iadeyi kartınızda görmeniz, iadeyi izleyen 3 ila 7 iş günü kadar sürebilmektedir. (İş günlerine hafta sonu ve resmi tatiller dahil değildir.) Bu konuda siz de bankanızla temasa geçerek detaylı bilgi alabilir ve ekstrenizde iade işlemini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemdnc -- 15 Ocak 2016; 23:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemdnc

3300 tl lik alacağım var işlem iptal oldu 3-7 iş günü içinde yatıcak denildi 5 iş günü doldu bekliyorum

İptal olan işlemin iadesi ödeme yaptığınız kartınıza yapılacaktır.
    Bankanızın yoğunluğuna bağlı olarak yapılan iadeyi kartınızda görmeniz, iadeyi izleyen 3 ila 7 iş günü kadar sürebilmektedir. (İş günlerine hafta sonu ve resmi tatiller dahil değildir.) Bu konuda siz de bankanızla temasa geçerek detaylı bilgi alabilir ve ekstrenizde iade işlemini görebilirsiniz.

Türkçe'si, 7 gün kadar paranı faizde tutup kazanacağız, sonra geri iade edeceğiz...bankaya para yatır, 10dakikada hesapta....ne 3 7 iş günü....
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    İnşallah o kadar küçük hesaptır uğraştırmasınlarda, yani biz kime güvenip işlem yapıcaz anlamıyorum ki, kart ödemem var bunları bekliyorum.aynen öyle en fazla 1 günlük iş diğer taraftan hepsiburadadan da 84,5 tl lik ödemem var hala yapmadılar.
  • Beyler Gerekirse Örgütlenecez.Gerekirse Firmaya bizzat gidecez.Ama o paraları orda bırakmıyacaz.Tamam Muz Cumhuriyeti olduğumuzu biliyorum Ama Hakkımızı sonuna kadar arıyacaz.Benim 1 bardak su icmeye hiç niyetim yok.
  • Hele bir Pazartesi olsun bakalım.
  • Pazartesi dudullu imes adreslerine gitmeyi düşünüyorum
  • bugün parası yatan var mı hiç
  • Hafta sonu işlem yapmıyorlar

• o zaman pazartesi olsun hayr olsun inşallah
  • Arkadaşlar sanalpazarda işler normale döndümü 16.01.2016 tarihi itibariyle bilen varmı mesaj gelmiş ama bana yinede satış yapmaya çekiniyorum. Kargo işlemleri yapılabiliyor mu ödemelerini alanlar satış yapanlarmı iptal edenlermi. sattıığım ürünü kişiyle görüşüp iptal ettik ancak kişiye hala parası iade edilmedi. Ne zaman normale döner bilgisi olan yada duyum alan varmı.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.