Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 225TL de sanalpara yatırmışlar hesabıma...da kullanmaya döt yok bende
  • Cüzdana 110TL eklemişler.
    ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***
  • Yok hocam yok, birde alıcıların zaten yatıyor deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    eğer yatırdık dedikleri doğruysa yarın benim paramın yatması gerekiyor. Bakalım göreceğiz.
  • Hocam sizinle ilk yatırdık diye teması ne yoluyla kurdular? Sanalpazar üzerinden mesajlarda hep klasik cevaplar veriyorlar

• Bugunde yatmadi param 1200tl

asruh03
    08/01/2016 16:54:14 sipariş iptali
    siparişim neden iptal oldu anlamadım. Kredi kartı onay verdi sipariş verdim neden iptal ettiniz?

SanalPazar
    08/01/2016 17:22:30 sipariş iptali
    Sayın ahmet görgöz,

Bazı bankalarda yaşadığımız sorunlar nedeniyle yaptığınız ödemeler bizim hesaplarımıza ulaşmamaktadır.
    Bu ödemelerinizi bankanızla görüşerek geri alabilirsiniz.

Bize ulaşan ödemeleriniz ise bizim hesaplarımızda kullanılmadan beklemektedir.
    Sorunlar aşıldığında satıcılara ürünleri yollamaları konusunda bilgi geçilerek her zamanki normal işleyişe dönülecektir.

Sonuç olarak satın aldığınız ürün elinize ulaşmadığında, bankanızla görüşerek geri ödeme alma imkanınız her zaman vardır.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

asruh03
    08/01/2016 17:59:09 sipariş iptali
    Merhaba, kartımın bekleyen provizyonlar bölümüne baktığımda ödemenin orada olduğunu gördüm. Bu aşamada ne yapmalıyım? Bankayı arayıp onaylattırırsam siparişim aktif edilir mi?

SanalPazar
    08/01/2016 18:21:38 sipariş iptali
    Sayın ahmet görgöz,

Ödeme onayında olan işleminiz iptal edilerek finans departmanımız tarafından ödeme iadesi gerçekleştirilmiştir.
    İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 5-7 iş günü sürebilmektedir. Ödemeyi banka kartı (debit) ile gerçekleştirmiş iseniz, iade işlemi 7-10 iş günü süreye kadar uzayabilmektedir.

Bu aşamada bankanız ile iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

------------

Bu mesajdan sonra 2-3 kere daha ödendi dendi. Daha sonar 2-3 kere ödenemedi dendi. En son bilinmiyor dendi. Sonrada ödendiğine dair mail attılar ekran görüntüsü yolladılar. Artık bilmiyorum.

• anladım hocam, ben ne zaman mesaja tsam bankalar nezdinde şeklinde başlayan paragrafı yolluyorlar. size bilgi verilmiş en azından yarın inşallah kredi kartınıza yansır tutar.
  • bana bankalarla sorunlar halloldu diye mesaj atmışlar yarın belki de her şey normale döner
  • boramat kullanıcısına yanıt
    ne zaman yazdılar hocam, bana durup durup aynı şeyi yazıyorlar

quote:

Bankalar nezdinde yaşadığımız sıkıntının çözülmesi adına görüşmeler devam etmektedir. Bu nedenle işlemler, iade aşamasında bekletilmektedir. Süreç tamamlandığında iade konusunda üyelerimize bilgi verilecektir. Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Ayin 5 ödeme onay tarihi var mı başka soru :)

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***
  • Insallah haftasonuna kadar herpinizin paralari odenir, gecen haftasonum bu sebeple oldukca kotu gecmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVATANSEVER -- 14 Ocak 2016; 20:00:44 >
  • Hayırlı olsun vatansever darısı başımıza

• boramat kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin ki başka sanırım ya? Sizinkinde sizin sattığınız kişinin onayı bekletiliyor sanırım ona onay vercekler. Bizim ödemeyi reddettiler paramızı iade edecekler. Sizinki başka sanırım?
  • bugün para yattığı an beni aradılar (bu arada yatan para 2000 tl) dediler bir ürününüz satılmış gönderir misiniz dedim göndereyim aq bunu da göndereyim satacağım ürün de 750 lira aq aksiyonu seviyor bu kalp, sanki iki haftadır para yatacak mı yatmayacak mı diye hayıflanan ben değil mişim gibi tamam dedim. Adamı aramışlar demişler böyle sıkıntılar oldu ama bunları hallettik, satıcınızda ürünü gönderecek gelin he deyin demişler:D (adamın karttaki parasını bir haftadır tutuyor, ilk taksiti bile düşmüş) adamda demiş göndersin sonuçta parayı aldınız bari malı alalım diye. Kargo numarası çıktı bakalım yarın göndereceğiz.

Gençler hadi iyisiniz eskisi gibi çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kendimi feda ediyorum :DD
  • para da var dı onu zaten dün vermişlerdi bana ama sonuc olarak sorun bankalarla olan sıkıntı

banka sıkıntısı bitmiş ise tüm sorunlar çözülür diye düsünüyorum
  • Panik yapmayın bence verirrler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asruh03

alıcı olarak parası yatan yok mu ya :(

SEMERS mağazası olarak tüm alacaklar sanalpazar tarafından yatırılmıştır. Hatta çevremizdeki diğer satıcılara da ödeme yapılmıştır.

Ürünleri satıştan kaldirmistik fakat şuan hepsi aktiftir

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.