Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarda okudum ama nedir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asruh03

Nasıl yani dikkate alınmayacaktır. Sanal pazar iptal yapmış fakat iade yapmamış değil mi?

Sanal Pazar kartınızla olan ilişkisini kesmiş, yani sizin karttan oraya bir şey aktarılmayacak.
  • vee sanalpazar sitesi açılmaz... siteye girebilen var mı sanalzedeler?

düzenleme: yeni görünüm dediklerihttp://www.sanalpazar.com/?v=2 çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVATANSEVER -- 14 Ocak 2016; 9:06:21 >
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Giremeyen yok. Bi tek sen
  • 30 Aralık tarihli satış yaptığım işleme karşılık alacağım olan ücret banka hesabıma sanalpazar tarafıdan gönderilmiş. Fakat 4 Ocak tarihli benim kredi kartı ile satın alıp karşı tarafın satışı iptal edilmesi ile oluşan kredi kartıma ücret iade işlemi için şuana kadar bir gelişme olmadı.

Bankama gidip kredi kartımdan çekilen tutar için iptal dilekçesi mi vereyim, yoksa beklemeye devam mı edeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyesmikçih

Giremeyen yok. Bi tek sen

yok yok saat 09.00 gibi site çalışmıyordu, şu anda sorun yok...Yusuuufçuk
  • fathTR kullanıcısına yanıt
    Ben de daha kredi kartına tutar yatan görmedim hocam. Bendd alıcıydım fakat herhangi bir değişim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıcıları umursayan yok. Bana 8 ocakta iade edildi dediler fakat ben buna inanmıyorum. Eğer doğruysa cuma günü yatması lazım. Beklemedeyiz.
  • Hocam site bankaya göndermiş olsa bile banka aynı gün iade yapmıyor. Bu her site iadesi için geçerli. Sana siteden 8inde iade yapıldı gibi net bir bilgi verildiyse, bence gönderilmiştir. Yoksa tarih vermezler yuvarlak konuşurlardı.
  • Lal_gece kullanıcısına yanıt
    Hocam ayın 8 inden ayın 11 ine kadar hep gönderildi dediler. Ayın 12 sinde sorun oluştu gönderemedik parayı tutuyoruz dediler. Sonra o günün akşamı parayı gönderdik dediler. Daha sonra tekrar sordum gönderip göndermediğimiz konusunda net bir bilgi veremiyoruz dediler. Dün de gönderdik diyorlar. Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor ki bunların. Bankayı aradığımızda bize ödeme yapan yok diyor. Bilmiyorum. Yarın belli olacak sanırım. Vallahi 1 haftam boşa gitti. Gecem gündüzüm gitti. Hadi keyfe keder alışveriş yapsak umursamam. İşim gereği kullanmak zorunda olduğum bir cihaz alacaktım. Bende kini sattım yenisini alacaktım işler aksamasın diye acele ediyordum. 1 hafta zarardayım.
  • Satici ödemeleri icin bol bol mesaj atalım beyler. . Yavas yavas ısıtılan suda eriyip gitmeyelim. 2 haftadır paralar gasp ediliyor.
  • Kayyumlarin sosyal medya hesaplarindan yazma durumumuz olabilir mi? Twitter kullanan birisi bu konuda bize yardimci olabilir
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Hocam, neden sadece satıcı? Herkes kendi kuyruğuna mı üzülecek. Hem satıcı alsın hem alıcı.

• Paylaştığın belge işlemin iptal ve iade olduğunu gösteriyor. Şöyle düşün; yaptığın ödeme işlemi iptal edilirse paran nerede olur? Kartına geri dönmesi gerek.Alışveriş yaptığın yerde kalamaz. Ayrıca iade diye bir işlem yok. Aşağıda duran butona falan takılma.O sadece buton.

Zamanında ben de bu iade yüzünden bankalardan çok çektim. Koçtaş'tan ürün iade ettim. Karta yansıyana kadar bir hafta geçti. Bence o elindeki görüntüyle şubeye falan git. İnsan "bankanın dediği doğrudur" diye düşünüyor ama oradakiler de sanırım ekranlarından işlemin tüm aşamalarını göremiyor.
  • Miyesmikçih kullanıcısına yanıt
    Umarım haklısınızdır. Zaten 5-7 gün içerisinde kartınıza yansır dediler. Geçen hafta cuma iade etmişler. Hafta sonunu saymazsak yarın 5. gün olacak. Ya yarın yada haftaya pazartesi-salı kesin olması lazım. Sanalpazar beni öyle bir zora soktu ki. Yinede hayırlısı diyorum. Çünkü 4.000 küsüre ikinci el bir ürün alacaktım o işlemim iptal oldu. Şimdi elime para geçti ve çok daha güncel bir modeli 8000 e alacağım. 1 Haftadır da düşünüyorum acaba almasam mı ki diye. Sanalpazarın bu yaşattığı mağduriyet aslında bir yerde iyi bir şey oldu benim için.

Tabi bilemeyiz iyi mi oldu kötü mü oldu. Zaman gösterecek....
  • bafbaf B kullanıcısına yanıt
    Abi Sanırım işlem sırasına göre tarihi baz alarak yapıyorlar sen hangi tarihte yaptın işlemi?
  • Thektonic T kullanıcısına yanıt
    5 inde onaylandı benim satışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Hocam, neden sadece satıcı? Herkes kendi kuyruğuna mı üzülecek. Hem satıcı alsın hem alıcı.

Alıcı işlemlerinde tekillik söz konusu genellikle. Yani sen tek başına 5 bin liralık bir alışveriş yapmış olabilirsin ama satıcı 5 bin liralık 10 tane işlem yapmıştır. Yani satıcı durumu daha karmaşık. Senin aynı anda 50 bin liralık alış veriş yapmış olman ise olağandışı olurdu. Kim internetten 50 bin lira harcar?
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Tabi ki alici da satici da alsın. Ama alıcılar zaten ödemelerini alıyorlar. Satıcılardan 1000 tl üzeri odeme qlan yok henüz
  • Sayın HAKAN VATANSEVER,

88XXX818 TL / TR270006701000000088XXX818 hesabınıza, belirlediğiniz tutar üzerinde, 14/01/2016 15:51 tarihinde, GOLD İNTERNET TEKNOLOJİLERİ SAN.VE DIŞ T isimli/unvanlı kişiden 3.500,52 TL EFT girişi gerçekleşmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.