Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

16.00da bir liste daha geliyor.
    Bu sira eminim bize hic gelmeyecek. . Devamli ufak meblalar odenecek..
    Hadi satışlar durmus olsa diyecegim ki sira bize de gelecek. Ama satislar durmuyor ki. Dolayısıyla odeme bekleyen bir suru satici ürüyor
  • OBAAAAAAA YATTTI BEYLER 3500 TL em...herkese şimdiden geçmiş olsun diyorummmm

Sayın HAKAN VATANSEVER,

88XXX818 TL / TR270006701000000088XXX818 hesabınıza, belirlediğiniz tutar üzerinde, 14/01/2016 15:51 tarihinde, GOLD İNTERNET TEKNOLOJİLERİ SAN.VE DIŞ T isimli/unvanlı kişiden 3.500,52 TL EFT girişi gerçekleşmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVATANSEVER -- 14 Ocak 2016; 15:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theVATANSEVER

OBAAAAAAA YATTTI BEYLER 3500 TL em...herkese şimdiden geçmiş olsun diyorummmm

Sayın HAKAN VATANSEVER,

88XXX818 TL / TR270006701000000088XXX818 hesabınıza, belirlediğiniz tutar üzerinde, 14/01/2016 15:51 tarihinde, GOLD İNTERNET TEKNOLOJİLERİ SAN.VE DIŞ T isimli/unvanlı kişiden 3.500,52 TL EFT girişi gerçekleşmiştir.

Valla mı. .... oha diyorum cok şükürrrrrr

Odeme onayı ne zaman almıştın hocam sen???????

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

quote:

Sayın HAKAN VATANSEVER,

4 ocakta aldım hocam...valla acaip sevindim....

Deniz Hoca'nın da 2000küsür alacağı vardı, onunki de yatmış...umudunuzu kaybetmeyin herkesinki yatacak belli ki....

• rec25 kullanıcısına yanıt
    Hocam kimin yatmış parası alıcı olarak? Her gün satıcılara ödeme yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de hesabıma yatırdılar.
    Durumları düzelince aynen devam satışlara.

• quote:

quote:

quote:

Sayın HAKAN VATANSEVER,

4 ocakta aldım hocam...valla acaip sevindim....

Deniz Hoca'nın da 2000küsür alacağı vardı, onunki de yatmış...umudunuzu kaybetmeyin herkesinki yatacak belli ki....

Ben de 5inde onay almışım.
    Aslinda 30 aralıkta musteri onayladi ama 5ine kadar ödemeyi sarkittilar. 5inde odeme aldigima gore cuma veya ptesi alirik insallah..

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    lan olm yazıyoruz ya ,,,

satıcıydım, 3500tl alacağım vardı, bugün aldım....

sabredin, iciniz rahat olsun sizinkiler de yakındır...CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

Benim de hesabıma yatırdılar.

Hocam şaka mı yapıyorsun bundan sonra adını ağzıma almam. Hayatım boyunca karşılaştığım her mecrada sanalpazara kufredecegim.
    Ama daha yatmadi benim. Yatana kadar ayiya dayi dicez. Sizin ne kadardi odeme bir ss alabilir miyiz
  • Ödeme alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim işlemim de 4 ocakta onaylanmıştı 2300 tl ama listede adım yok yine. Herhangi bir tutar yatırılmamış, bakalım ne zaman yatıracaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: campeone1907

Ödeme alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim işlemim de 4 ocakta onaylanmıştı 2300 tl ama listede adım yok yine. Herhangi bir tutar yatırılmamış, bakalım ne zaman yatıracaklar...

sağol hocam, darısı sizlerin başına...sizinkiler de yatacaktır eminim, adamlar hala çalışmak istiyorlar, bu sebeple kimseyi mağdur bırakmak istemiyorlar...iş temiz işti çünkü, al gülüm %6 ver gülüm, al gülüm kalanı, masraf su bu yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

Benim de hesabıma yatırdılar.

Hocam şaka mı yapıyorsun bundan sonra adını ağzıma almam. Hayatım boyunca karşılaştığım her mecrada sanalpazara kufredecegim.
    Ama daha yatmadi benim. Yatana kadar ayiya dayi dicez. Sizin ne kadardi odeme bir ss alabilir miyiz

Valla ciddiyim. 3 Senedir sorunsuz çalıştık. Düşmez kalkmaz bir Allah. Durumları stabil olsun aynen devam. Cepten yazıyorum şu an eve geçince ss atarım tabiki.

• quote:

http://www.sanalpazar.com/satici_odeme_listesi.php?dt=14

14 ocak

Gene benim adım yok

Benim adım da hala yok.
  • moral olsun arkadaşlara....

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***
  • Abi sen bakma her satis islemini 1 hafta bekletseler ellerinde havadan gelen yuzbinlerce para demektir.
    Hem komisyondan hem faizden aldiklari para dehşet verici. Neden kapatsinlar ki? Hizlial hem depoyla hem tedarikcilerle hem siteyle her seyle ilgileniyor. Ama sanalpazar için tek bir ofis yeterli. Musteri odeme onayladiysa 2 3 gun beklet ödemeyi yap ohhhhh

@campeone1907 4 ocaktaki onaylanmis satışın odenmemis olmasi üzücü. @theVATANSEVER 4 ocakta onay almis ve bugün odeme aldi..
  • Bende yokum listede

• rec25 kullanıcısına yanıt
    Valla benimde ödemem vardı bugün bana da yattı hocam. Sizin tek ödeme mi yoksa birkaç ödemenin toplamımı 1000 küsür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Bende yokum listede

Odeme Onay tarihi?
  • 3-5 gün bekletip faiz geliri hesabı mantıklı olmaz zira adamlar su an müşteri kaybediyorlar

alexada ciddi düşüş var

mesela bu karambol 1 ay sürse sanal pazar falan kalmaz

ellerinden geleni yapıyorlar hediye puan falan verip insanları üzmemeye çalışıyorlar

benim de bugun birkaç satısı onaylamıslar

insallah kapanmaz cünkü hem satıcı hem de alıcı acısından en iyi site tüm kartlara taksit yapan ve ödemeyi pesin veren site sanalpazar

kapanırsa üzülürüm
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.