Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boramat

para da var dı onu zaten dün vermişlerdi bana ama sonuc olarak sorun bankalarla olan sıkıntı

banka sıkıntısı bitmiş ise tüm sorunlar çözülür diye düsünüyorum

Bende öyle düşünüyorum.

Hemen karalama yapmayın bence.
  • Şu meblağı kurtarayım bi daha işim olmaz sanalpazarla. Soranada bulaşma paranı kaptırırsın der geçerim.
  • Benim param hala yatırılmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parasi yatan arkadaslara gecmis olsun digerleride bian once yatar umarim
  • tüm işlem onaylarım gelmiş
  • 220 tl de benim var. Ürün kargoya berilmediği için iptal etmiştim.1 hafta oldu daha iade yok

• @Lal_gece benim tek islem 1155 tl.
    @enesaydin00 Veysi bey miydi? Sizin 60 ar 60 ar islemleriniz oldugu icin odeniyor.
    Tek islemde 1000 tl olsaydı simdiye ödenmezdi.
    Bundan sonra asla ve kat'a sanalpazarla isim olmaz. Isi olanla da isim olmaz.

Basima agrilar giriyor bunlar yuzunden. Esir aldilar bizi gaspci herifler.
  • lordyyy L kullanıcısına yanıt
    Sonuçları bekliyoruz. .

Tek islemde size 2000 tl mi yatirdilar ?
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Odeme onay tarihi?
  • Sanalpazar da satışa devam arkadaşlar.

http://sony.sanalpazar.com
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    linkte bir yer açılmıyor hocam, fakat acele etmeyin derim ki, şuan forumda kimse sanalpazarı tercih eder gibi gelmiyor bana
  • 2800 liram hala bekliyor. Alacaklıklılarım beni sıkıştırıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum artık.
  • ben gec gordum burayı. anakartı arkadas buraya actı ilanı. İlanı actılar karttan hemen cektiler ama iptal ettim geciktim. 320 tl hala iade olacak 5 gun oldu.
    sıcak fırsatlara en uste acmak lazım konuyu arkadaslar haberi olmayan kisilerin haberi olsun.
  • Ödemeler bugün de devam ediyor. Ben alıcıydım ve biraz önce ödeme satıcıya gönderildi diye güncellendi işlem (Tutar 750 *0,941=705,75TL). Umarım en kısa zamanda işler yoluna girer. Uzun zamandır kullanıyorum siteyi, kapanmasını istemem.
  • Benim ödemem hala yapılmadı listede yine yok adımız. Bundan sonra liste de yayınlamayacaklar galiba açıklamadan ben öyle anladım...Ne zaman ödeme yapacaklar çok merak ediyorum artık.

Lanet olsun gerçekten bu siteden satış yaptığım güne, bir ton ödemem var elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 15 Ocak 2016; 16:17:46 >
  • Alacaklı listesini güncelleseniz sanırım yüz bin lirayı geçer.

• Alıcılara hiç bişe yok neden böyle anlam veremiyorum ben.

• Benimde yatti iki gün oldu

• 6 Ocakta onaylanan 600TL işlemimin ödemesi bugün yapıldı. Hediye çeki olarak birşey yüklenmedi ama. Sizlere yüklendimi?
  • Ben Pazartesi İhtar cekiyorum.Bunlara parayı bırakmıyacam anasını satayım.Uyuz oldum.Benimde 1000 TL odemem hala yapılmadı.Bence Liste işi daha cok soruya neden olduğu icin kimseyi ses seda vermeden odemeleri gene yapmıyacaklar.Bunlar resmen GASP etmiş durumda paraları !
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.