Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
68
Favori
139.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi hadi bunları anladıkta kliksa.com'a ne oldu 10 gündür bekleyen sipariÅŸleri iptal etmiÅŸler para iadesi yapacağız diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

bankaların bu işte payı oldugunu snamıyorum

diger sirketlerin borcu yüzünden kayyumlar bankalara bloke talimatı vermiştir

kayyumlar da malum konu ile alaksız tipler bu işten anlamayan tiplere sanalpazrın bankadaki bu paraların müşterilere ve satıcılar ait oldugunu birinin anlatması laızm

sanal pazar da buna ugrasıyor

bana 300 tl civarı para dün yattı 500 tl civraı satış da onaylanmıyor 3 gündür adresi göremiyorum

onaylama sanla pazara ait demek risk var paranızı veremeyiz belki diye satısı onaylamıyorlar

bir firmanın çalışmasını engellemek zaten btırmaktır

bu kayyumlara bunu anlatmak lazım

Biraz kafası çalışan kayyum uzman olmasına gerek olmadan sitenin çalışma mantığını öğrenip bunu anlar ve parayı serbest bırakır. O para aracılık edilen bir para. Ama bunu bilseler bile ne olur ne olmaz o parayı tutacaklardır ve zaten tutuyorlar.

• Bimerden cevap geldi arkadaşlar. E ticaret gtbnin alanına giriyormuş. Yarın il ticaret müdürlüğüne dilekçeyle başvuracağım. Gtb mevzuatında şirketlerin hesap kitap işlerini denetleme falanda yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    biraz calıssa , paraların diger sirketlere kullanılamayacagı müsterilere ve satıcılara ait oldugu eninde sonunda onalra geri ödenecegini ayrıca firmanın calısmasını durduracak kar eden bir firmayı zarar sokmaktan suc işleyeceklerini anlarlardı

zira sanalpazar komisyoncu bir firma zarar etmesi mümkün degil aracılık yapıyor riski yok

bankaların da kafalarına göre bloke etmesi de mümkün degil ayrı bir şirket kar eden bir şirket

ben kayyumlara baglıyorum ibr üdnya seyle ugrasıyorlar olaya hakim olduklarında sorun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 13 Ocak 2016; 19:33:14 >
  • boramat kullanıcısına yanıt
    benim anlamadığım olay şu, madem bloke konuluyor giriş çıkışa ya da sadece çıkışa bilmiyorum. sanalpazar iadeleri nasıl gerçekleştiriyor ?
  • 300 liram vardi. Komisyonu kesip yatirmislar. Ayrica cuzdana da 25 lira vermisler. Darisi diger arkadaslarin basina

• quote:

Orijinalden alıntı: murat can 2616

300 liram vardi. Komisyonu kesip yatirmislar. Ayrica cuzdana da 25 lira vermisler. Darisi diger arkadaslarin basina

hocam alıcı mıydınız satıcı mı ?
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    bence birkaç banka ile calısıyorlar bazılarındakiler, kayyumlar tarafından farkedilmemiş olaiblir oradaki belki kar paylarının bulundugu hesaptan tek tek el ile ödeme yapıyor olabilirler

ilginc olan önlerini goremedikleri için yapılan satıslara onay vermemeleri bu tamamen sanal pazarın elinde
    evet, ben de dün bir alım yaptım kontrolde kaldı sonra iptal ettim iade edilecektir diyor. bankada da halen provizyonda.

gelen mesajlarda da yaşanılan sorun sebebi ile iade ya da kontrol bildiriminde tutulacaktır diyor.
    Saticiyim hocam. Ayin 5 de onaylanmisti

• Bugün içerdeki 320 tl paramı aldım, inşallah herkes parasını sorunsuz alır
  • Güncelleme;

sanalpazar bana mail attı. Ben bu kadar karaktersiz bir şirket görmedim. resmen beni salak yerine koyuyorlar.

Sayın Ahmet Görgöz;

59270078 numaralı işleminize ait ürün bedelinin ödemeyi gerçekleştirmiş olduğunuz kredi kartınıza iade edildiğine dair ekran görüntüsü aşağıdadır. İlgili ekran görüntüsü ile bankanızdan ürün bedeli iadesi hakkında detaylı bilgi alabileceğinizi belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Gönderilen resmi incelediğinizde sadece siparişimin iptal edildiğini başkada bir işlem yapılmadığını görebilirsiniz. Orada iade ve provizyon kapat gibi seçenekler var. Hiç birini seçmemişler. İptal demişler sadece. Mesaj attım siz beni salak yerine mi koyuyosunuz diye verdikleri çevap ;

Sayın ahmet görgöz,

Bankalar iş yoğunluğu sırasına göre iadeleri ekstrelere yansıtmaktadır.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

Bu adamlar beni öyle bir mağdur etti ki. Yaşadığım bu durumun hesabını soracağım onlardan. Şu saatten sonra oradan alım-satım yapmayacak binlerce insan var.

• karta iadeler 2-3 gün sürebiliyor
    cuma günü iade etmişler. bugün 3. gün. cumaya kadar bekleyeceğim.
  • Odememi bugun aldim + 25 TL cuzdana para yuklemisler .

• arkadaşlar verdiği siparişi iptal edilen ve ödemesi provizyonda kalan olupda kredi kartına limiti geri yansıtılan var mı?
  • hocam ben kendim iptal ettim bugün sabahtan

İşlem tarafınızdan iptal edilmiştir.

Ödemeniz iade edilecektir.

böyle yazıyor. provizyonda gözüküyor şuanda.
    ben geçtiğimiz cuma gününden beri bekliyorum. :( Bugün bankaya harcama itirazı faxı çektim. Bakalım ne olacak.
  • Allah sabır versin hocam, bugün internette gördüm provizyonda kalma süresinin zaman aşımı varmış. otomatik düşüyormuş bir müddet sonra.
  • normalde sanalpazr gibi problem yasamayan firmalardan bile iade alınca mesela yemek sepeti

iade 1 haftaya kadar uzayabiliyordu

bana bankanız kaynaklı gibi geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.