Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Bende kredi kartı ile aldım şuan provizyonda bekliyor.

Provizyon işlemini yapmayın. Satış kendiliğinden iptal olur. Para henüz sanalpazar hesabına geçmemiş.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    sanalpazar.com da satıcıyım. iflas söylentisi sonrası yaptığım önemli bir satışın ödemesi yapılmayacak sandım ama 4-5 diğer satıcı arkadaşla görüştüm, ödemelerini 1-2 gün gecikmeyle almışlardı, ya benimki diye düşünürken ertesi gün hesabıma yattığını gördüm. türkiye de iflas kelimesi söylendti bile olsa hiç bir şey alamazsının diğer yüzüdür aslında ama sanalpazar öyle olmadı, tüm görevlilerine teşekkür ediyorum. bu söylentinin olduğu günlerde her mesajım ve telefonumla ilgilendiler. gold grubunun sanalpazar ın dışındaki 4 firması iflas erteleme verdi, iflas erteleme kelimeden de anlaşılacağı üzere iflas değil, nedir öyleyse derseniz ''dardayım yalanım yok'' demek
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    provizyon işlemini yapmayın derken hocam anlamadım ?
  • Paramı alır almaz hesabımı iptal edeceğim. Gerçekten büyük terbiyesizlik. Ne kadar hayıflansam boş. Bir daha asla kullanmam bu siteyi.
  • first_Team F kullanıcısına yanıt
    sanalpazar.com da satıcıyım. iflas söylentisi sonrası yaptığım önemli bir satışın ödemesi yapılmayacak sandım ama 4-5 diğer satıcı arkadaşla görüştüm, ödemelerini 1-2 gün gecikmeyle almışlardı, ya benimki diye düşünürken ertesi gün hesabıma yattığını gördüm. türkiye de iflas kelimesi söylendti bile olsa hiç bir şey alamazsının diğer yüzüdür aslında ama sanalpazar öyle olmadı, tüm görevlilerine teşekkür ediyorum. bu söylentinin olduğu günlerde her mesajım ve telefonumla ilgilendiler. gold grubunun sanalpazar ın dışındaki 4 firması iflas erteleme verdi, iflas erteleme kelimeden de anlaşılacağı üzere iflas değil, nedir öyleyse derseniz ''dardayım yalanım yok'' demek
  • quote:

provizyon işlemini yapmayın derken hocam anlamadım ?

Kredi kartının size ait olduğunu ispat için kartınızdan 01 kuruş ile 99 kuruş arasında para çekip sizden doğrulama istiyorlar. Bankamatiğe ya da internet şubeye girip bakıyorsunuz sonra o rakamı siteye giriyorsunuz. Bu işlemi yapmazsanız satış 7 gün içinde iptal oluyor. Hesabınızda bekleyen provizyonlar sayfasında görünür sadece. Hiçbir işlem yapmayın iptal olsun.
    hocam provizyonda 372TL görünüyor sanalpazar adına
  • quote:

hocam provizyonda 372TL görünüyor sanalpazar adına

Provizyon sayfasında görünüyorsa hiçbir şey yapmayın. Satın alınanlar sayfanızda da provizyon bekleniyor diyorsa bekleyin o iptal olacaktır. Ama şu var. Cep şifresi girerek mi yaptınız alışverişi?
    yapabileceğim bir şey yokki hocam zaten. bekliyorum sadece. 3d ile yaptım evet.
  • quote:

yapabileceğim bir şey yokki hocam zaten. bekliyorum sadece. 3d ile yaptım evet.

Dediğiniz gibi provizyon bekliyorsa iptal olacaktır.
  • Yeni güncelleme

[13 Ocak 2016 15:00 Güncelleme] Gün içerisinde 459 üyemize ait 1.707 işlemin ödemesi gerçekleşmiştir. Yapılan ödemelerin dökümünü 'Yapılan Satıcı Ödemeleri Listesi' sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ödemenin EFT veya Havale yolu ile size ulaşmasına bağlı olarak en geç yarın sabah hesaplarınıza geçmiş olacaktır.

Bu dönemde yapılan işlemlerden herhangi bir hizmet bedeli almayacağız. 5 TL ve üzeri hizmet bedeli tutarlarını 'Cüzdan'ınıza yükleyeceğiz. Bu tutarları alışverişlerinizde kullanarak diğer satıcı üyelerimize de destek olabileceğinizi düşündük.

ÖDEMELER
    http://www.sanalpazar.com/satici_odeme_listesi.php?dt=13

ben gene 1155 tl mi alamadım.

• theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    O satici ödemesi değil hocam alici arka da s
    Bakalım hocam bekliyorum, 7 gün zaman aşımı süresi varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

quote:

quote:

quote:

quote:

bundan sonra 2 kat pahalıda olsa amazon akar

Amazonda gümrük sorun olmuyor mu?

1500 euro siniri var. 75 euro altinada gumruk vergisi odenmiyor. fakat oderseniz bile turkiyeden ucuza geliyor. garantide problem olustu mu ver kargoya gitsin amerikaya sifirini yollasinlar. bizim kan emicilere para kaptirmam ben. her seyimi amazondan alirim

Deneme amacıyla alacağım bir şey amazondan. 75 euro'dan az bir şey ve biraz fazla başka bir şey daha alacağım deneme için bakalım ne olacak? Belki bir tablet alırım. Sadece deneme amacıyla bakalım gelecek mi?

tabletde eger sim kart varsa gumrukte sorun olusur. telefon ve benzeri urunleri getiremiyorsunuz.

Evet onu biliyorum. İmei konusu yüzünden zaten yurtdışı ürünlerinden uzak dururum hep. Wifi cihazlar almak istiyorum. Belki bilgisayar belki tablet. Şu an araştırıyorum. Bakalım beni ne kadar şaşırtacak ucuzluk konusunda.

eger ucuzluk istiyorsaniz gearbest e yönebilirsiniz. cin siteleri bu konuda cok iyi. alacaginiz tabletleri ebook olarak yolluyorlar degerini dusuruyorlar vsvvs. forumda bu sekilde binlerce alisveris yapan kisiler var. biraz arastirirsaniz bulabilirsiniz. çinli saticilar cok uyanik istediginiz sekilde tedarik ediyor adamlar

• 450 tl odeme yapilmis. 30tl de cuzdana atmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Yeni güncelleme

[13 Ocak 2016 15:00 Güncelleme] Gün içerisinde 459 üyemize ait 1.707 işlemin ödemesi gerçekleşmiştir. Yapılan ödemelerin dökümünü 'Yapılan Satıcı Ödemeleri Listesi' sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ödemenin EFT veya Havale yolu ile size ulaşmasına bağlı olarak en geç yarın sabah hesaplarınıza geçmiş olacaktır.

Bu dönemde yapılan işlemlerden herhangi bir hizmet bedeli almayacağız. 5 TL ve üzeri hizmet bedeli tutarlarını 'Cüzdan'ınıza yükleyeceğiz. Bu tutarları alışverişlerinizde kullanarak diğer satıcı üyelerimize de destek olabileceğinizi düşündük.

ÖDEMELER

Hocam listedeki RascalFalcon benim. Benim param bugün yattı. Umarım sizin ve parası sanalpazarda kalan herkes bir an önce hakkı olan parasına kavuşur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Yeni güncelleme

ÖDEMELER

Benim alacağım da yakın 1150 lira. Alamadım. Sanki belli bir sınır belirlenmiş ve altındaki ödemeler yapılıyor gibi. Hiç görmedim 1000 lirasını alanı. Biraz yukarıda satıcı olduğunu söyleyen arkadaş da 18 bin liradan bile büyük parasını aldığını söylüyor ama hiç inandırıcı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

500 tl alacagim vardi. 7 gundur yatmiyor. Bugun banka harcama itirazi yaptim

Itiraz yapin beyler

Buradaki arkadaşların çoğu alıcı değil satıcı. Yani itiraz edecek bir şey yok.
    Evet hocam ilginç olan durum da o. Nedense 1000 TL üzeri kimse paramı aldım nick name'im şu demiyor
  • bankaların bu işte payı oldugunu snamıyorum

diger sirketlerin borcu yüzünden kayyumlar bankalara bloke talimatı vermiştir

kayyumlar da malum konu ile alaksız tipler bu işten anlamayan tiplere sanalpazrın bankadaki bu paraların müşterilere ve satıcılar ait oldugunu birinin anlatması laızm

sanal pazar da buna ugrasıyor

bana 300 tl civarı para dün yattı 500 tl civraı satış da onaylanmıyor 3 gündür adresi göremiyorum

onaylama sanla pazara ait demek risk var paranızı veremeyiz belki diye satısı onaylamıyorlar

bir firmanın çalışmasını engellemek zaten btırmaktır

bu kayyumlara bunu anlatmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.