Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir cevap hiçbir gelişme yok gerçekten artık ümidimi kaybetmeye başlıyorum...Lanet olsun sanalpazarla işlem yaptığım güne gerçekten, bir ton ödemem var ve 10 gündür hiçbir hareket yok, resmen insanı dolandırıyorlar.

Havuz hesabındaki paraları grup şirketleri için kullandıkları çok belli, olan bizlere oldu gerçekten çok yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Bugün herhangi bir açıklama yok m?
    Bin tl üzeri ödeme alan satici yok bu arada

bir iki post yukarılarda biri arkadaşının 1110tl sinin ödendiğini söylemişti.

bu arada son gelen mesaj,

Hukuk departmanımız ve diğer birimlerimizin yapmış olduğu girişimler ve çalışmalar sonucu mevcut problemler aşamalı olarak çözümlenmektedir.

Ancak tam anlamıyla problemlerin sona ermediğini belirtmek isteriz. Bu nedenle tarafınıza net bir tarih veremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Yaşanacak tüm gelişmelerin web sitemizde güncel olarak paylaşılmakta olduğunu bilginize sunarız.

Saygılarımızla,
    SanalPazar
  • Hiçbir cevap hiçbir gelişme yok gerçekten artık ümidimi kaybetmeye başlıyorum...Lanet olsun sanalpazarla işlem yaptığım güne gerçekten, bir ton ödemem var ve 10 gündür hiçbir hareket yok, resmen insanı dolandırıyorlar.

Havuz hesabındaki paraları grup şirketleri için kullandıkları çok belli, olan bizlere oldu gerçekten çok yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Bugün herhangi bir açıklama yok m?
    Bin tl üzeri ödeme alan satici yok bu arada

bir iki post yukarılarda biri arkadaşının 1110tl sinin ödendiğini söylemişti.

bu arada son gelen mesaj,

Hukuk departmanımız ve diğer birimlerimizin yapmış olduğu girişimler ve çalışmalar sonucu mevcut problemler aşamalı olarak çözümlenmektedir.

Ancak tam anlamıyla problemlerin sona ermediğini belirtmek isteriz. Bu nedenle tarafınıza net bir tarih veremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Yaşanacak tüm gelişmelerin web sitemizde güncel olarak paylaşılmakta olduğunu bilginize sunarız.

Saygılarımızla,
    SanalPazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Benimde alacağım vardı dün yatırmışlar hesabıma.
    ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

Aldığınız rakamı da paylaşırsanız yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

bundan sonra 2 kat pahalıda olsa amazon akar

Amazonda gümrük sorun olmuyor mu?
  • Ufaktı ama ödemem bugün yapılmış sanalpazar tarafından bilginiz olsun ve 5 tl üzeri hesap ücretide cüzdan hesabına hediye edilecekmiş

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 13 Ocak 2016; 12:10:41 >

• arkadaşlar alım gerçekleştirdim, onay sürecinde duruyor iptal mi edeyim ne yapmalıyım ?
  • Dun 51 tl klavye satis param yatti beyler
    20 tl mouse pad parasi kaldi sadece..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alımımı iptal ettim bekle ki iade edilsin
  • Ben bugün faxlıyorum itiraz dilekçesini arkadaşlar. Sonucu buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

quote:

1500 euro siniri var. 75 euro altinada gumruk vergisi odenmiyor. fakat oderseniz bile turkiyeden ucuza geliyor. garantide problem olustu mu ver kargoya gitsin amerikaya sifirini yollasinlar. bizim kan emicilere para kaptirmam ben. her seyimi amazondan alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir avukat abimizle görüştüm durumu detaylıca anlattım, söylediği alıcı onayından 30 gün sonra şikayetçi olmam gerektiği. 1 aydan önce yapılan başvuruda karşı itirazla işin dahada uzayacağı yönünde :(((
  • quote:

quote:

quote:

1500 euro siniri var. 75 euro altinada gumruk vergisi odenmiyor. fakat oderseniz bile turkiyeden ucuza geliyor. garantide problem olustu mu ver kargoya gitsin amerikaya sifirini yollasinlar. bizim kan emicilere para kaptirmam ben. her seyimi amazondan alirim

Deneme amacıyla alacağım bir şey amazondan. 75 euro'dan az bir şey ve biraz fazla başka bir şey daha alacağım deneme için bakalım ne olacak? Belki bir tablet alırım. Sadece deneme amacıyla bakalım gelecek mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Deneme amacıyla alacağım bir şey amazondan. 75 euro'dan az bir şey ve biraz fazla başka bir şey daha alacağım deneme için bakalım ne olacak? Belki bir tablet alırım. Sadece deneme amacıyla bakalım gelecek mi?

tabletde eger sim kart varsa gumrukte sorun olusur. telefon ve benzeri urunleri getiremiyorsunuz.

• 500 tl alacagim vardi. 7 gundur yatmiyor. Bugun banka harcama itirazi yaptim

Itiraz yapin beyler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabletde eger sim kart varsa gumrukte sorun olusur. telefon ve benzeri urunleri getiremiyorsunuz.

Evet onu biliyorum. İmei konusu yüzünden zaten yurtdışı ürünlerinden uzak dururum hep. Wifi cihazlar almak istiyorum. Belki bilgisayar belki tablet. Şu an araştırıyorum. Bakalım beni ne kadar şaşırtacak ucuzluk konusunda.

• cemturk kullanıcısına yanıt
    Bu itiraz dilekçesi sonuçlanması ne kadar sürer hocam? Ben dün alım yaptım bugün iptal ettim bende mi yapsam

• fthkn F kullanıcısına yanıt
    Fazla birşey değildi. 15 tl.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.