Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi selam, senin ne kadar alacağın var?
  • Arkadaşlar Boyle Herkes Beklemektense Hukuksal Olarak Ne Yapabiliriz Sorununa Yogunlasalım.HEr türlü Tedbiri alalım derim.Hukuksal olarak başvuran varmıdırı ?
  • benim 372TL içeride şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Arkadaşlar Boyle Herkes Beklemektense Hukuksal Olarak Ne Yapabiliriz Sorununa Yogunlasalım.HEr türlü Tedbiri alalım derim.Hukuksal olarak başvuran varmıdırı ?

ben yarın ihtar çektiriyorum, sonrasında da haciz davası açıyorum, haciza itiraz ederlerse, itiraza itiraz davası ve alacak davası da açacağım...paramızla rezil olduk durduk yere...
  • Benim 4 Ocak'tan beri bekledigim 275 lira şu anda yattı arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

Orijinalden alıntı: TNT 2 MODEL 64

Sizin kullanıcı adı listede yok

http://www.sanalpazar.com/satici_odeme_listesi.php

Edit: Hatta 2635291 nolu sipariş numarnızda yok.

Valla bir haftadır oyaliyorlardi hocam dün onayladilar yatmak uzere dediler

Tamam hocam benim de 275 lira simdi yattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Thektonic T kullanıcısına yanıt
    850 tl alacağım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ödemeyi dün yapmıştım yatan yok benim adıma. 4 ocaktaki arkadaşların yeni yatıyorsa benim biraz daha beklemem gerekecek sanırım
  • Benim iki ödemeyi de simdi yaptılar.. 130 ve 180 tl havale geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

ben ödemeyi dün yapmıştım yatan yok benim adıma. 4 ocaktaki arkadaşların yeni yatıyorsa benim biraz daha beklemem gerekecek sanırım

küçük ödemeler yatırılıyor, 1000tl üzerinin yattığını duymadık daha...
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    372TL benim hocam ama yatmadı. yeni diyedir belki.
  • Biraz önce duyuru yapmışlardı 460tl lik ödemem komisyonu düşüldükten sonra hesabıma yatmıştır, tüm arkadaşlarımızın umarım alacakları hızlıca ödenir, sıkıntısız bu süreç geçilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

372TL benim hocam ama yatmadı. yeni diyedir belki.

seninki yatar hocam kafan rahat olsun, ben 3500tl min peşindeyim :) 18bin bekleyen var...Allah sabır versin...
    Amin..
    inşallah hepimizin alacakları yatar hocam. herkes süreci sıkıntısız atlatır.
  • Arkadaşlar satış yapıp parasını alamayanlar var tamamda ben satın alım yaptım siparişimi iptal ettiler kredi kartımda bekleyen provizyonlarda kaldı gitti öyle. 4250TL lik yer gitti kredi kartımdan. 8 bin liralık alışveriş yapacağım bunlar yüzünden bekliyorum günlerdir.

5 gündür söyledikleri şu.

İlk önce 3-4 kere ödendi dediler. Daha sonra ödenmedi sorun oldu dediler. Daha sonra ödenmiş yanlış görmüşüz dediler. Sonra ödenmemiş sorun var dediler. Şimdide ödendi gibi ama kesin bir şey söyleyemiyoruz belli değil ne olduğu diyorlar. Resmen dalga geçiyorlar. Buyurun yazdıklarını siz okuyun.

ÖDENDİ DEDİKLERİNDE

Yapılan incelemede, 59270078 no'lu ürün bedelinin 08/01/2016 tarihinde ödemeyi gerçekleştirdiğiniz kartınıza iade edildiği görülmektedir. Konu hakkında bankanız ile irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

ÖDENMEDİ DEDİKLERİNDE

Bankalar nezdinde yaşadığımız sıkıntının çözülmesi adına görüşmeler devam etmektedir. Bu nedenle işlemler, iade yada ödeme kontrol aşamasında bekletilmektedir.

Süreç tamamlandığında iade/onay konusunda üyelerimize bilgi verilecektir

ÖDEYEMEDİK DEDİKLERİNDE

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Ancak elde olmayan sebeplerden dolayı iadeniz gerçekleştirilememiştir. Mevcut sorunların düzelmesinin ardından sizlere yardımcı olacağımızı bilginize sunarız.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

KESİN ÖDEDİK DEDİKLERİNDE

Ödeme onayında olan işleminiz iptal edilerek finans departmanımız tarafından ödeme iadesi gerçekleştirilmiştir.
    İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 5-7 iş günü sürebilmektedir. Ödemeyi banka kartı (debit) ile gerçekleştirmiş iseniz, iade işlemi 7-10 iş günü süreye kadar uzayabilmektedir.

Bu aşamada bankanız ile iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

TÜYÜ NEREYE DİKELİM DEDİKLERİNDE

Bazı iade işlemlerinin yapıldığını ancak bazılarında hala sorun olduğunu belirtmek isteriz. Dolayısıyla iade konusunda size net bir yanıt vermediğimizi ancak iadenin en kısa sürede kartınıza yapılacağını belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

• quote:

Orijinalden alıntı: asruh03

Arkadaşlar satış yapıp parasını alamayanlar var tamamda ben satın alım yaptım siparişimi iptal ettiler kredi kartımda bekleyen provizyonlarda kaldı gitti öyle. 4250TL lik yer gitti kredi kartımdan. 8 bin liralık alışveriş yapacağım bunlar yüzünden bekliyorum günlerdir.

5 gündür söyledikleri şu.

İlk önce 3-4 kere ödendi dediler. Daha sonra ödenmedi sorun oldu dediler. Daha sonra ödenmiş yanlış görmüşüz dediler. Sonra ödenmemiş sorun var dediler. Şimdide ödendi gibi ama kesin bir şey söyleyemiyoruz belli değil ne olduğu diyorlar. Resmen dalga geçiyorlar. Buyurun yazdıklarını siz okuyun.

ÖDENDİ DEDİKLERİNDE

Yapılan incelemede, 59270078 no'lu ürün bedelinin 08/01/2016 tarihinde ödemeyi gerçekleştirdiğiniz kartınıza iade edildiği görülmektedir. Konu hakkında bankanız ile irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

ÖDENMEDİ DEDİKLERİNDE

Bankalar nezdinde yaşadığımız sıkıntının çözülmesi adına görüşmeler devam etmektedir. Bu nedenle işlemler, iade yada ödeme kontrol aşamasında bekletilmektedir.

Süreç tamamlandığında iade/onay konusunda üyelerimize bilgi verilecektir

ÖDEYEMEDİK DEDİKLERİNDE

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Ancak elde olmayan sebeplerden dolayı iadeniz gerçekleştirilememiştir. Mevcut sorunların düzelmesinin ardından sizlere yardımcı olacağımızı bilginize sunarız.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

KESİN ÖDEDİK DEDİKLERİNDE

Ödeme onayında olan işleminiz iptal edilerek finans departmanımız tarafından ödeme iadesi gerçekleştirilmiştir.
    İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 5-7 iş günü sürebilmektedir. Ödemeyi banka kartı (debit) ile gerçekleştirmiş iseniz, iade işlemi 7-10 iş günü süreye kadar uzayabilmektedir.

Bu aşamada bankanız ile iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

TÜYÜ NEREYE DİKELİM DEDİKLERİNDE

Bazı iade işlemlerinin yapıldığını ancak bazılarında hala sorun olduğunu belirtmek isteriz. Dolayısıyla iade konusunda size net bir yanıt vermediğimizi ancak iadenin en kısa sürede kartınıza yapılacağını belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

abicim senin para da benim para da günlük faizde,,,oradan gelen faizlerle 300-400tl lik ödemeleri yapıyorlar...uzun bir süre bekleriz tahminimce...

• Ben hala beklemedeyim 3ocak tarihinde satış yaptım 1.200 liramı hala alamadım
  • Sabırlı olun ödemeler yapılmaya başlandı 2 gündür. Beklemedeyiz. Not 18000 lira alacaklının 1.25 katınıda ben bekliyorum.
    aynen ben çözdüm durumu. Senin benim gibi kredi kartıyla sipariş verenlerin paralarıyla diğerlerinin parasını ödüyorlar. Bizden para çıkmadı nasılsa sadece kredi kartımızın limitini meşgul ediyorlar. Bu düşünceyle bizimkileri de sonradan ödeyecekler. Resmen kullanıyorlar. Ben bugün harcama itirazı gönderdim. Bakalım ne olacak.
  • Bende kredi kartı ile aldım şuan provizyonda bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.