Bildirim
***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: nonvolatile
Arkadaşlar size biraz engin bilgilerimden yazayım
eğer bir şirkete haciz benzeri alacaklılar bankadaki parayı bloke ettirmişlerse,
yan şirket dahi olsanız hatta yeğeninin şirketi dahi olsanız şirket hesaplarına elkonulur
borç bitene kadar o bankaya yatan paralar , banka tarafından bloke edilir. çek sahibi alacaklılara verilir.
üzülerek söylemeliyim ki paranızı aylarca alamayabilirsiniz.
sevgiler saygılar
sanalpazar'a biz haciz davası açsak nasıl olur acep? -
Valla bu sanalpazarı hiç gözüm tutmuyordu zaten önceden de sistemleri para iadesi gibi şeyleri inanılmaz geç yapıyordu. -
Yüzsüzlükte son nokta. Yalan söylediklerini göz göre göre itiraf ediyorlar. Birde utanmadan sorunlardan dolayı gerçekleştirilemedi falan diyorlar. Şu saatten sonra bu siteden alışveriş yapan 1000 kere düşünsün.
Buyrun. Defalarca paranız gönderildi dediler şimdide utanmadan dediklerine bak.
Sayın ahmet görgöz,
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ancak elde olmayan sebeplerden dolayı iadeniz gerçekleştirilememiştir. Mevcut sorunların düzelmesinin ardından sizlere yardımcı olacağımızı bilginize sunarız.
Saygılarımızla,
SanalPazar -
quote:
Orijinalden alıntı: rec25
quote:
Orijinalden alıntı: kalenderkin1987
Sporu biraktigimdan oturu 4 bisikletimide sattim.
Bianchi Gavia 8700 TL
Scott Contessa 12500 TL
Scott Nino Schurter 13550 TL
COLNAGO 80TH year single speed edition 11000 TL
Hepsini tek bir kisiye sattim.Odemem yapildi benim,komisyonda kesildi olmasi gerektigi gibi.Sizin sorunlarinizda cozumlenir umarim.
İnanılır gibi degil.. eg atar msnz?
arkadaş ile görüştüm, satışı 12 Kasım 2015'de yapmış, bizim konuyla alakası yok malesef. -
Şöyle bir şey var bizim alacağımız paralar havuz hesaba gidiyor. Mesafeli satış sözleşmesinde de detaylar yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Havuzdaki paranın komisyon hariç kısmı bizim oluyor. Bunlarda zaten sistemde her türlü kayıtlı hiç biryere gidemez ancak ödemenin gelmesi ne kadar sürer bilemeyiz. Acil ihtiyacı olanlar çok sıkıntıya düştü. Belkide gold u kurtarmak için bizim havuzu oraya aktardıkar sonra öderiz diye sonuçta ilişkili şirket. Ama bir pcdepo vakası yaşanacağını sanmam. Sitesinde bugün 2000 küsür kişiye ödeme yaptıkları yazıyor ve liste de yapmışlar ki doğru bana geldi. -
700 lira alacağım var listede kullanıcı adım çıkmadı -
Ödenmedi herkes bankasına gidip itiraz dilekçesi oluşturdu.Bazı bankalar olumlu dönerken bazıları ise olumsuz dönmüştü,o olaylardan bir kurban da benim.Neyse ki banka itirazımı kabul etti ve paramı geri verdi.
Konudaki tüm arkadaşlara geçmiş olsun umarım hepiniz paranızı alırsınız. -
sanalpazar gerçekten benim güvenimi kazanmaya başlamıştı ki bu olay patladı. Artık sadece bunlardan değil uzun bir süre internetten alış satış işine son vereceğim. Ayıptır gerçekten. Benim parama ne diye banka bloke koyuyor? Banka bu sitenin ne iş yaptığını bilmiyor mu? Ya da sorun sadece bu sitenin bankacılık işlemlerinin dondurulması da olabilir. -
Ayın 4!ünde onaylandı sattığım ürün. 275 TL alacağım var sanalpazar'dan. Bakalım neler olacak. -
benimde 370+370+278+32 tl alacağım var. banada bir türlü gelmedi umudum var ama tahminim yok -
Yemleme o. Ufak miktarları oduyorlar 200 300den fazla ödeme yok -
Hakem heyetine başvurdum bizim yetkimiz dışında savcılığa gitmeniz lazım deyip evrakları almadılar. -
Bunlara dava açan nasıl olsa bayağı olacak gibi bende sanalpazarmağdurlari diye site açayım en güzeli :) bide adenseden reklam vereyim sanalpazardan almayın mağdur olmayın diye :) Bak 1 haftada nasıl göçürüyorum sahtekarları. -
böyle bir site neden batar ki diğer şirketlerin zararı nedeniylemi sanalpazar battı sonuçta kendi sattığı aldığı birsey yok depo yok vs vs. aracılığı yap komisyonu al vergini öde. personel giderleride çok değildir sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 2800 de beklemede, yatmamış. Yarında yatmazsa işte o zaman tosunlara geldim. Ağlayayım mı güleyim mi bilemiyorum. Daha da sanal hiçbir ortamda havuz hesaplı alışveriş yapmam. Al gülüm ver gülüm olacak. Güvenen güvenir, güvenmeyen kendisi bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 12 Ocak 2016; 22:16:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SoulRaziel
Pcdepo geldi aklıma
pcdepo olayi nedir?
Grup şirket olmanın zararları hocam
Hepsi birbirine bağlı oluyo bişey oldumu hepsine oluyo
Gold ve Hızlıal aynı çatı altında olması mantıklı ancak sanalpazar tamamen farklı bir yapı bence onun için ayrı bir yapılanma kurumalıydı. Sanalpazar yapisi itibariyle kendini kalkindiricak yapiya sahip zaten
Arkadaşlar 1170 lira alacağım vardı bir haftadır oyalaniyordum ama yatırdılar bugün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: shunter
Arkadaşlar 1170 lira alacağım vardı bir haftadır oyalaniyordum ama yatırdılar bugün
1170TL yatırdılarsa bir ümit var diyorum....yaaaa nerden bulaştık bu pis işe ya,,,haftasonum bunu düsünmekle geçti, hafta da pert,,,haftaya da pert.....tövbe bir daha sanalmış, netmiş, güvenliymiş..al gülüm ver gülüm, para peşin kırmızı meşin....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X