Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: campeone1907

2.300 tl alacağım var 4 ocakta işlem onaylandı hala bir hareket yok. Allah'larından bulsunlar beter olsunlar daha da birşey demiyorum...

Bu listelerde kimler var çok merak ediyorum. Heralde 5-10 liralık satışların ödemesini yaptılar, 2500 tane işlem yapsa yapsa 20-25bin para yapar onun dışındaki büyük tutarlar yalan olacak bu gidişle...

Benim 200tl'yi yatırmışlar, sıkıntı yapmayın gelir bu haftaiçi.
  • Benimde ödemem yapılmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 4 Ocakda onaylanan 175 TL'lik satışım bugün ödeme yapıldı. Sırayla ödemeler yapılıyor, sizinki de mutlaka yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Benim 4 Ocakda onaylanan 175 TL'lik satışım bugün ödeme yapıldı. Sırayla ödemeler yapılıyor, sizinki de mutlaka yapılır.

1000 lira ve üstü haberi yok hala. Çok bekletecekler. Sizinki küçük para. 18 bin lira alacağı olan var şu küçük grupta. Daha büyükleri de var adım gibi eminim. Adam 10 tane dizüstü satmış olsa 50 bin lira yapıyor. Bunun gibi kaç tane satıcı var kim bilir.
  • Apple parasını alamamış sizin işiniz zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bankayla entegrasyon sorunu mu olur?
    Banka neden bloke koysun? Para benim param istedigime gönderirim. Sanki bankanin parasi da bloke koyacak.
    Sanki icra geldi de bloke koyacak.

Inanmiyorum ben bunlara.
    30 aralıktan beri para ıcerde. Boyle 1 trilyon ellerinde olsa , faize bak sen.

Bence 2 ayı bulacak. Surekli yemliyorlar surekli bal caliyolar agzimiza. Lanet olsun sanalpazarina da golduna da.
    Ulan nerden bulastim sunlara yaa
  • bana sımdı neden odeme yapılmadıgına daır mesaj attılar :

12 Ocak 2016 saat 15:00 itibari ile satıcı üyelerimizin ödeme talimatları bankamıza gönderilmiştir. Gün içerisinde 1.305 üyemize ait 2.553 işlemin ödemesi gerçekleşecektir. Talimatları gönderilen ödemelerin dökümünü 16:15'den sonra 'Yapılan Satıcı Ödemeleri Listesi' sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ödemesi henüz gönderilemeyen satıcılarımıza ait işlemler konusunda ise çalışmalarımız bankalar nezdinde devam etmektedir. Transfer süreçleri hakkındaki gelişmeleri bilgilendirme ekranımızdan takip edebilirsiniz.

Bu süre içerisinde gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.

http://www.sanalpazar.com/sp_bilgilendirme.php

Saygılarımızla,
    SanalPazar

• Yalancılığa bakın hele;

SanalPazar
    08/01/2016 18:21:38

Sayın ahmet görgöz,

Ödeme onayında olan işleminiz iptal edilerek finans departmanımız tarafından ödeme iadesi gerçekleştirilmiştir.
    İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 5-7 iş günü sürebilmektedir. Ödemeyi banka kartı (debit) ile gerçekleştirmiş iseniz, iade işlemi 7-10 iş günü süreye kadar uzayabilmektedir.

Bu aşamada bankanız ile iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

SanalPazar
    09/01/2016 17:57:37 sipariş iptali
    Sayın ahmet görgöz,

Sanalpazar.com, Gold Internet Teknolojileri A.Ş. olarak hiçbir şekilde mali yapımızda bir sorun yoktur.
    Yaşanan sorunlar, grup şirketi olmamız dolayısı ile dolaylı olarak etkilendiğimiz başka sorunlardan kaynaklanmaktadır.
    Hukuk Servisimiz bu sorunları düzeltmek adına yoğun bir şekilde çalışmaktadır, sorunlar aşamalı şekilde çözülmektedir.

Ayrıca sistemde yer alan ilgili işleminize ilişkin ödeme iadesi 08/01/2016 tarihinde yapıldığı gözükmektedir. İade işlemlerinin hesap hareketlerine yansıması, bankalara bağlı olarak 5-7 iş günü sürebilmektedir. Ödemeyi banka kartı (debit) ile gerçekleştirmiş iseniz, iade işlemi 7-10 iş günü süreye kadar uzayabilmektedir.

Görüldüğü gibi defalarca paramın yatırıldığını söylüyorlar. Fakat bugün söylenene de bir bakın

SanalPazar
    12/01/2016 18:11:43 sipariş iptali
    Sayın ahmet görgöz,

Bankalar nezdinde yaşadığımız sıkıntının çözülmesi adına görüşmeler devam etmektedir. Bu nedenle işlemler, iade yada ödeme kontrol aşamasında bekletilmektedir.

Süreç tamamlandığında iade/onay konusunda üyelerimize bilgi verilecektir.

Saygılarımızla,
    SanalPazar

• 800Tl civari odemesi yapilmis eleman buldum faceden...umut verici

• 530 tl lik alacağım var henz yatmadı
  • Bana da ödeme gelmedi. 450 TL

• 300 lira var. bekliyorum
  • Soguk sulari hazirlayin arkadaslar. Malum bilgisayar satis sitesi vakasi gibi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 12 Ocak 2016; 19:45:31 >
  • 1300lira alacagim var

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Soguk sulari hazirlayin arkadaslar. Malum bilgisayar satis sitesi vakasi gibi de olabilir.

Onda ne olmuştu? Son siparişlerde pcler gonderilmedigi gibi paralar da geri odenmedi mi?
  • Sporu biraktigimdan oturu 4 bisikletimide sattim.
    Bianchi Gavia 8700 TL
    Scott Contessa 12500 TL
    Scott Nino Schurter 13550 TL
    COLNAGO 80TH year single speed edition 11000 TL

Hepsini tek bir kisiye sattim.Odemem yapildi benim,komisyonda kesildi olmasi gerektigi gibi.Sizin sorunlarinizda cozumlenir umarim.

• Hocam bu meblaglari gosteren sanalpazar screenshot atar misiniz? Ve satis kodlarini, liste de var mı bakmak istedim....inanasi gelmiyor insanin...eğer doğru ise hala umut var demektir benim 3500TL için :D bir daha da tövbe mikseler sanaldan ordan burdan bi nane almam satmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVATANSEVER -- 12 Ocak 2016; 20:06:34 >
  • Arkadaşlar size biraz engin bilgilerimden yazayım
    eğer bir şirkete haciz benzeri alacaklılar bankadaki parayı bloke ettirmişlerse,
    yan şirket dahi olsanız hatta yeğeninin şirketi dahi olsanız şirket hesaplarına elkonulur
    borç bitene kadar o bankaya yatan paralar , banka tarafından bloke edilir. çek sahibi alacaklılara verilir.

üzülerek söylemeliyim ki paranızı aylarca alamayabilirsiniz.

sevgiler saygılar
  • Merhabalar hepinize 30 aralıkta kargoladığım ürünüme, 5 Ocak ta müşterim onay verdi. Gold computer ın yaşadığı sıkıntılardan ötürü mesaj atmışlardı. 7 sinde baktım yatmamış. Sonrasında parayı unuttum kontrol etmeyi. Şimdi forumda gezerken gördüm hesabı kontrol ettim ve bugün gönderim yapıldığı yazıyor hemen enpara ya baktım ve güzel haber - 235 ₺ lik satışım hesabıma geçmiş. Benim hesabıma 1 hafta geç geldi. Tabiki meblağ az olduğu için çok fazla sıkıntı olmadı 😀 Ancak galiba paçayı kurtarmışlar. En yakın zamanda sizlerinkinide ödeyeceklerini düşünüyorum inşAllah kısa sürede biter bu sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenderkin1987

Sporu biraktigimdan oturu 4 bisikletimide sattim.
    Bianchi Gavia 8700 TL
    Scott Contessa 12500 TL
    Scott Nino Schurter 13550 TL
    COLNAGO 80TH year single speed edition 11000 TL

Hepsini tek bir kisiye sattim.Odemem yapildi benim,komisyonda kesildi olmasi gerektigi gibi.Sizin sorunlarinizda cozumlenir umarim.

İnanılır gibi degil.. eg atar msnz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.