Şimdi Ara

sanalpazar daki mac air için yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

(internette aramama rağmen cevabını bulamadığım için soruyorum, kusura kalmayın)

sanalpazarda bir ürün için (galeyana gelip) teklif verdim ancak apple ürünlerine (oldukça çok araştırmama rağmen) tam adapte olamadığım için ürünün özelliklerinin doğru olup olmadığından emin değilim...

böyle bir konfigurasyon var mı yoksa satıcı sallamış mı tecrübeli arkadaşlar söyleyebilirse çok minnettar olurum ( satıcıya mesaj çektim ama cevap vermedi, hatalı ürünse tekliflerimi geri almayı düşünüyorum)

şimdiden teşekkürler

Ürün resminde " İ5 " işlemcili bir air 11 inç var.... ( i 5 işlemcililerde alttaki özellikler var mı bulamadım)

Ürün Durumu : Sıfır Ürün
    MARKA : Apple
    Ekran Boyutu : 10 - 11.9
    Sistem Belleği : 2048MB 533Mhz
    Sabit Disk Kapasitesi : 64GB SSD sabit sürücü
    Optik Sürücü : yok
    Klavye : Türkçe Q Klavye
    Pil Ömrü : 6 Cell Li-ion 1-3 Saat Kullanım Odaklı Değişim Süresi
    İşletim Sistemi : Mac OS X v10,4 Tiger
    Durumu : Yeni, Açılmamış Kutulu
    Garanti : Var

merak eden olursa linkihttp://www.sanalpazar.com/En-Ucuz-Macbook__isp2554418

en yüksek teklif benim ve üst sınırım çok yüksek

• işletim sistemi bilgisi hariç diğer bilgiler doğru, öyle bir ürün var. işletim sistemini de sistemde bulamamıştır da öyle girmiştir. ancak fiyat çok ucuz, yani belli bir fiyatın altına satmayacaktır muhtemelen satıcı. aynı ürün vatan bilgisayarda uzunca bir süre (belki hala) 2100 lira civarı satıldı ve piyasanın en ucuzuydu. satıcı da muhtemelen ordan almıştır, bir olta atmıştır belki daha yükseğe satarım diye.
    yine de açık artırmanın bitmesini bekleyin. inşallah uygun fiyata alırsınız da gönderir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

işletim sistemi bilgisi hariç diğer bilgiler doğru, öyle bir ürün var. işletim sistemini de sistemde bulamamıştır da öyle girmiştir. ancak fiyat çok ucuz, yani belli bir fiyatın altına satmayacaktır muhtemelen satıcı. aynı ürün vatan bilgisayarda uzunca bir süre (belki hala) 2100 lira civarı satıldı ve piyasanın en ucuzuydu. satıcı da muhtemelen ordan almıştır, bir olta atmıştır belki daha yükseğe satarım diye.
    yine de açık artırmanın bitmesini bekleyin. inşallah uygun fiyata alırsınız da gönderir.

çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.