(internette aramama rağmen cevabını bulamadığım için soruyorum, kusura kalmayın)
sanalpazarda bir ürün için (galeyana gelip) teklif verdim ancak apple ürünlerine (oldukça çok araştırmama rağmen) tam adapte olamadığım için ürünün özelliklerinin doğru olup olmadığından emin değilim...
böyle bir konfigurasyon var mı yoksa satıcı sallamış mı tecrübeli arkadaşlar söyleyebilirse çok minnettar olurum ( satıcıya mesaj çektim ama cevap vermedi, hatalı ürünse tekliflerimi geri almayı düşünüyorum)
şimdiden teşekkürler
Ürün resminde " İ5 " işlemcili bir air 11 inç var.... ( i 5 işlemcililerde alttaki özellikler var mı bulamadım)
Ürün Durumu : Sıfır Ürün MARKA : Apple Ekran Boyutu : 10 - 11.9 Sistem Belleği : 2048MB 533Mhz Sabit Disk Kapasitesi : 64GB SSD sabit sürücü Optik Sürücü : yok Klavye : Türkçe Q Klavye Pil Ömrü : 6 Cell Li-ion 1-3 Saat Kullanım Odaklı Değişim Süresi İşletim Sistemi : Mac OS X v10,4 Tiger Durumu : Yeni, Açılmamış Kutulu Garanti : Var
işletim sistemi bilgisi hariç diğer bilgiler doğru, öyle bir ürün var. işletim sistemini de sistemde bulamamıştır da öyle girmiştir. ancak fiyat çok ucuz, yani belli bir fiyatın altına satmayacaktır muhtemelen satıcı. aynı ürün vatan bilgisayarda uzunca bir süre (belki hala) 2100 lira civarı satıldı ve piyasanın en ucuzuydu. satıcı da muhtemelen ordan almıştır, bir olta atmıştır belki daha yükseğe satarım diye. yine de açık artırmanın bitmesini bekleyin. inşallah uygun fiyata alırsınız da gönderir.
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
işletim sistemi bilgisi hariç diğer bilgiler doğru, öyle bir ürün var. işletim sistemini de sistemde bulamamıştır da öyle girmiştir. ancak fiyat çok ucuz, yani belli bir fiyatın altına satmayacaktır muhtemelen satıcı. aynı ürün vatan bilgisayarda uzunca bir süre (belki hala) 2100 lira civarı satıldı ve piyasanın en ucuzuydu. satıcı da muhtemelen ordan almıştır, bir olta atmıştır belki daha yükseğe satarım diye. yine de açık artırmanın bitmesini bekleyin. inşallah uygun fiyata alırsınız da gönderir.
çok teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme