Şimdi Ara

Sanalpazar dirilmeye çalışıyor, cüzdanlara 10 tl yüklemiş. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
6.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar. 4 hesaptan altın almıştım hepsini iptal edip hesapları banlamışlardı.

Hatta bununla kalmamışlar kredi Kartı bilgilerinin hepsini havuza aktarmışlardı. Kartlar da ban yemişti anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furza -- 28 Aralık 2016; 16:55:27 >
  • ölünün dirildiği nerde görülmüş. yaşayan bir ölü işte.
    rekabet açısından biz tüketiciler için keşke dirilse ama zor.
  • Evet arkadaşlar sanalpazarı kurtarmalıyız herkes parasını sanalpazara yatırsın.
  • Enayiler önden buyursun ota çoka zıplayan ergenler bozukluklarını bağışlayabilirler.Aklı başında olan arkadaşları da uzak durmaya davet ediyorum.
  • Bulaşmayın
  • 135 liram hala içerde
  • Bu sitede 400 liralık 1 ürün satsak ne kadarını komisyon olarak alır?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Yüzde 5

• quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

Yüzde 5

Buna güvenilmez hadi diyelim. Bunun gibi komisyonu düşük ve taksitli alma imkanı sunan hangi site var hocam? Mesela birinden telefon alacağız, elden dahi alsak taksitli alma ihtiyacımız oluyor.
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Sahibinden yüzde 7 idi.başka bilmiyorum.

• Geçen hafta 20 liralık ürün almıştım satıcı göndermedi haliyle siparişi iptal ettim. Gitti para diye hayıflanırken 3. gün geri yaptırdılar parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Evet kendimizi riske atmamamız lazım ama o kadar faydalandığımız bir işyeri can çekişiyorsa can suyu neden vermeyelim?

Elbette insan yüksek tutarlı bir işlem yapıp mağdur olmak istemez ama misal 20?'lik bir alışveriş çoğumuzdan birşey kaybettirmez. Maksat işlem hacmi genişlesin.

Birer birer faydalandığımız siteleri kaybederken böyle böyle destek olmalıyız yoksa yolun sonunda bir malı tek bir yerden tek fiyatla almaya gideceğiz.

Şimdi üyelik iptali için mesaj attım .

bana 1 kuruş faydası olmamış bir siteye asla yardım etmem ... faizden kazandıklarıyla köşeyi döndüler .

• sanalpazar kendine kim ne yaptıysa onu halletmesi lazım prestij bitti, 10 tl değil 100tl yüklese ne olacak ki, paralar yatmıyor ürünlerde gelmiyor olan kişiler oluştu
  • Zamaninda cok ekmegini yedik, gunluk, anlik ve arttirma kuponlarlarinin kombolariyla cok cok uyguna aldik bir cok seyi. Satacagim birsey oldugunda dusuk komisyonu ve cok uygun kargo anlasmalariyla cok daha avantajli hale getirdik. Ama su varki gorunen koy klavuz istemez. Riske girmek isteyen kendi bilir.

Yillar once Bascuda.com vardi uzan grubunun hatirlayanlariniz vardir. Benzer durumdaydilar. Bir kulaklik arastirdim en ucuz ordaydi. Siparisi verdigim gunun ertesinde tmsf ye devredildi. Heryere yazdim defalarca aradim ama nafile gitti bizim para. O yuzdendir ki bulasmamak lazim.
  • güzel kampanyaları olan ,berbat bir ürün listeleme sistemine sahip , müşteri ilişkilerinde başarılı diye bileceğim bir siteydi . son dönemde müşterilerini mağdur ettikten sonra el ayak çekilen bir site oldu isim değiştirip güzel kampanyalarla gelse daha mı başarılı olurdu bilemiyorum ama uzunca zamandır kendilerinden hiç bir şey almadım
  • Peki Göndermeyecekleri ürünü neden listeliyorlar.anasayfada reklamı yapıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.