Şimdi Ara

Sanalpazar dirilmeye çalışıyor, cüzdanlara 10 tl yüklemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
6.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mail göndermişler 08.01.2017 Tarihine kadar geçerli 10 tl. Ne dersiniz riske girilir mi?

Sitede bir bilgi göremedim. Mobilim ve şu an için köyde olduğumdan bağlantı problemim var.

Bütün bildiklerim bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alt limit ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalpazardaki sorunlar düzeldi arkadaşlar.
    geçen hafta 1500 liralık ürün sattım hesabıma geçti para problemsiz.
  • Umarım düzelmiştir eski haline biran önce döner rekabet herzaman iyidir zamanında az ekmegini yemedik bu cüzdanın :)
  • para ödeme sorununun düzeldiğini onaylayan veya deneyimleyen başka arkadaşlar varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 27 Aralık 2016; 23:38:53 >
  • Daha mobil uygulaması yok adamlar nato kafa nato mermer.
  • Sepet tutarının %10 u kullanılabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

para ödeme sorununun düzeldiğini onaylayan veya deneyimleyen başka arkadaşlar varmı acaba

Bir kişinin yorumu ile sakın bu siteye bulaşmayın arkadaşlar. Bunun uzun bir konusu var, oraya bakın. Ben bir yorum yüzünden satış yapmıştım, ödemesini 40-50 gün sonra aldım ve bir daha SanalPazar yoluna ben yoluma..
  • Bana o da yok
  • Mobil uygulama yapsalardı şuanda n11 le çok rahat yarışırlardı ama batmayı tercih ettiler. Bence hisse payı falan satarak toparlayabilirlerdi yapmadılar demekki yöneten adamda iş yok. 10 lira gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0111 -- 27 Aralık 2016; 23:49:48 >
  • Forumdan baya bir mağdur olan arkadaş vardı, onlar paralarını geri alabildi mi?
  • Komisyon açısından iyiydi. Sahibinden ve gg'nin abartılı komisyonu yanında en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Komisyon açısından iyiydi. Sahibinden ve gg'nin abartılı komisyonu yanında en azından.

n11 'i unutma. Komisyonu %12
  • Sanalpazarin geri donmesini isterim kampanyalari ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Komisyon açısından iyiydi. Sahibinden ve gg'nin abartılı komisyonu yanında en azından.

n11 'i unutma. Komisyonu %12

N11'de dükkansız ilan açılamıyor da o açıdan yazmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peynir, zeytin, zeytinyağı ve sucuk alıyorduk sanalpazar'dan çılgınlar gibi. Çok güzel siteydi, 10'liralık çeklerin kombolarıyla ne ürünler almıştım bedavaya.
  • Gold bilgisayardan pek hoşlaşmasam da sanalpazar'ı severdim, düşük komisyon oranları sayesinde makul fiyatlı çok ürün aldım ve sattım. Hem kendileri hem kullanıcıları mağdur oldular.
  • Hızlıal ve Sanalpazar iyiydi.

Çeşitlilik tüketici için her zaman iyidir. Rekabet bize yarar.

Umarım düzelirler.

• Merhaba,

Sipariş vererek,dirilmesine yardımcı olalım.
  • Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    hayda onceden %20 iyiydi, gg mi satin aldi ne oldu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.