Bildirim
Sanalpazar dirilmeye çalışıyor, cüzdanlara 10 tl yüklemiş.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alt limit ??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanalpazardaki sorunlar düzeldi arkadaşlar.
geçen hafta 1500 liralık ürün sattım hesabıma geçti para problemsiz. -
Umarım düzelmiştir eski haline biran önce döner rekabet herzaman iyidir zamanında az ekmegini yemedik bu cüzdanın :) -
para ödeme sorununun düzeldiğini onaylayan veya deneyimleyen başka arkadaşlar varmı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 27 Aralık 2016; 23:38:53 > -
Daha mobil uygulaması yok adamlar nato kafa nato mermer. -
Sepet tutarının %10 u kullanılabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: harabesin
para ödeme sorununun düzeldiğini onaylayan veya deneyimleyen başka arkadaşlar varmı acaba
Bir kişinin yorumu ile sakın bu siteye bulaşmayın arkadaşlar. Bunun uzun bir konusu var, oraya bakın. Ben bir yorum yüzünden satış yapmıştım, ödemesini 40-50 gün sonra aldım ve bir daha SanalPazar yoluna ben yoluma.. -
Bana o da yok -
Mobil uygulama yapsalardı şuanda n11 le çok rahat yarışırlardı ama batmayı tercih ettiler. Bence hisse payı falan satarak toparlayabilirlerdi yapmadılar demekki yöneten adamda iş yok. 10 lira gelmemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0111 -- 27 Aralık 2016; 23:49:48 > -
Forumdan baya bir mağdur olan arkadaş vardı, onlar paralarını geri alabildi mi? -
Komisyon açısından iyiydi. Sahibinden ve gg'nin abartılı komisyonu yanında en azından.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
Komisyon açısından iyiydi. Sahibinden ve gg'nin abartılı komisyonu yanında en azından.
n11 'i unutma. Komisyonu %12 -
Sanalpazarin geri donmesini isterim kampanyalari ile -
quote:
Orijinalden alıntı: sancez
quote:
Orijinalden alıntı: albati
n11 'i unutma. Komisyonu %12
N11'de dükkansız ilan açılamıyor da o açıdan yazmadım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Peynir, zeytin, zeytinyağı ve sucuk alıyorduk sanalpazar'dan çılgınlar gibi. Çok güzel siteydi, 10'liralık çeklerin kombolarıyla ne ürünler almıştım bedavaya. -
Gold bilgisayardan pek hoşlaşmasam da sanalpazar'ı severdim, düşük komisyon oranları sayesinde makul fiyatlı çok ürün aldım ve sattım. Hem kendileri hem kullanıcıları mağdur oldular. -
Hızlıal ve Sanalpazar iyiydi.
Çeşitlilik tüketici için her zaman iyidir. Rekabet bize yarar.
Umarım düzelirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sipariş vererek,dirilmesine yardımcı olalım. -
hayda onceden %20 iyiydi, gg mi satin aldi ne oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X