Şimdi Ara

Sanalpazar dirilmeye çalışıyor, cüzdanlara 10 tl yüklemiş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
6.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanalpazarı severdim ama 10 tl. için riske girecek kadar değil yani :)
  • Gold Bilgisayar bünyesindeydi. Kayyum atandıktan sonra sanırım değişmiş.
    Hakkımızda bölümünde Gold ile ilgili birşey yok.
  • Evet kendimizi riske atmamamız lazım ama o kadar faydalandığımız bir işyeri can çekişiyorsa can suyu neden vermeyelim?

Elbette insan yüksek tutarlı bir işlem yapıp mağdur olmak istemez ama misal 20₺'lik bir alışveriş çoğumuzdan birşey kaybettirmez. Maksat işlem hacmi genişlesin.

Birer birer faydalandığımız siteleri kaybederken böyle böyle destek olmalıyız yoksa yolun sonunda bir malı tek bir yerden tek fiyatla almaya gideceğiz.
  • Satıcı ve urun kalmadi. Bu saatten sonra toplaması zor.
  • Bence dirilmeye çalışmıyor. 10 lira yemle düşecek sazanlar arıyor. Bulaşmayın sakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Evet kendimizi riske atmamamız lazım ama o kadar faydalandığımız bir işyeri can çekişiyorsa can suyu neden vermeyelim?

Elbette insan yüksek tutarlı bir işlem yapıp mağdur olmak istemez ama misal 20₺'lik bir alışveriş çoğumuzdan birşey kaybettirmez. Maksat işlem hacmi genişlesin.

Birer birer faydalandığımız siteleri kaybederken böyle böyle destek olmalıyız yoksa yolun sonunda bir malı tek bir yerden tek fiyatla almaya gideceğiz.

Aynı fikirdeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sanalpazara destek olun sıkıntı problem kalmadıysa. meydanı n11 e şuna buna bırakmayın. bu komisyonlar bankalar şunlar bunlar yüzünden 100 liralık ürün 120-130 lira sonra 100 e alıyoruz çekle ve seviniyoruz.
  • Sanal pazarda müşteri hizmé?leri yoktu ama idare ederdi..

Gittigidiyor kapansa keşke Cep Telefonlarını kampanyalara dahil etmiyor.

Uyuz oluyorum böyle kraldan fazla kralcı şahıslara firmalara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barracudaaa

Forumdan baya bir mağdur olan arkadaş vardı, onlar paralarını geri alabildi mi?

Ben aldım ama nasıl aldım bir de bana sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar ki müşterinin kıymetini bilen dosdoğru firmalar piyasaya girsin.Sen bir sıkıntı çek bakalım o firmalar mezarına i.er mi afedersin can suyuymuş pehhh.. Hamuduyla götürürken iyi ödemeye gelince vırt zırt.Yıkılsın batsın hemşerüm sadece götürme mantığı olan firmaya gram acımam. Mobil uygulama yapmaya bile tenezzül etmiyor adam yurduna koymuyor müşteriyi siz can suyu verin aferin. Sor bakalım niye yapmadım kafasını pohpohlayın.
  • Çok ürün aldım sattım, düşük komisyonu nedeniyle kam emici diğer sitelere göre çok daha iyiydi. Taksit olayı da olması nedeniyle güzel alışverişlerim olmuştu. Gold u sevmem ama Sanalpazar ve Hızlıal gerçekten güzel sitelerdi. Umarım tekrar canlanırlar.
  • Düzelme filan yok arkadaşlar.. Kesinlikle alışveriş yapıp kendinizi paranızı riske atmayın. 5. 6. aydan ödemesini alamayan benim gibi yüzlerce insan var. Her mesajımıza komik komik bahaneler bulup ödemeyi sallıyorlar. Bu forumda da başlığı var ayrıca google ile aratın şikayet sitelerine kayıtlı bir çok mesaj bulursunuz.

• Sizin kasintiniz var herhalde ? Daha donusu yok bu firma batti artik..para kaptirinca sonra gelip saydiriyorsunuz buralarda.aman ha uzak durun
  • adamlar düze çıkıyor mu bilmem ama grubumuzun stickerini ucuza kargolamak için 0.25 krş luk satış yapıyordum adamlar hesaba 75 kuruşu banka hesabıma yollamışlar. :) az gördüler parayı yolladılar belkide :)
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    gittigidiyorun varsa ne işe yarıyor. berbat bi uygulama. n11 inki bayağı iyi sahibinden de is görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dangalaklar 4 hesabımdada yok gelen giden
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

sanalpazardaki sorunlar düzeldi arkadaşlar.
    geçen hafta 1500 liralık ürün sattım hesabıma geçti para problemsiz.

Sadece sana mi duzeldi? Mayis ayindan beri odeme bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana gelmemiş kullanmayacak varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Peynir, zeytin, zeytinyağı ve sucuk alıyorduk sanalpazar'dan çılgınlar gibi. Çok güzel siteydi, 10'liralık çeklerin kombolarıyla ne ürünler almıştım bedavaya.

Ondan sonra battı işte.
  • Benim hesapta da kupon falan yok. Olsa da kullanmazdım gibi. Ama meydanın gittigidiyor gibi müşteri düşmanı bir firmaya bırakılması taraftarı da değilim. İnşallah toparlanırlar.

Hızlıaldan 3 haftadır bekleyen iadem var. İşbank ve Akbank hesaplarımız blokeli diyorlar. Bakalım zaman gösterecek. Ama meydanın boşluğunda gittigidiyor iyice problemli olmaya başladı. n11 komisyonları ile üzüyor zaten. Gittigidiyordan Odeabank'tan aldığım kupon vardı onu kullanarak sipariş verdim, satıcı iptal etti. Adamlar kuponu geri tanımlamıyor, diyorum 31.12.2017'ye kadar süresi vardı, bankanızla görüşün diyorlar. Bu durumları yaşadıkça sanalpazar'ı özlüyorum. Sanalpazar'ı bırakın n11 bile bu tarz kuponları hemen yüklerdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.