Şimdi Ara

SANALSAYFA.NET DOLANDIRICIMI YOKSA?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SANALSAYFA.NET TEN FREE HOST ALANLARDANIM FREE HOST VERİRKEN 1 YIL SURE İLE VERDİLER FAKAT 2 AY GECMEDEN TUM HOSTLARI İPTAL ETTİLER BUNU YETKİLİ KİSİLERE SORDUGUMDA İSE ALDIGIM CEVAP
    NE YAPALIM OLDU

ACTIGIM SİTE SANALSAYFA.NET IN SUNUCULARINDA KALDI SİTEYİ HDD den silmistim ne olacak simdi

SANALSAYFA.NET IN DOLANDIRICI OLDUGUNA KANAAT GETİRDİM BULAYDAN SONRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KR@L -- 12 Eylül 2005, 16:51:41 >

• Bunun dolandırıcılıkla bi alakası yok ben ce bu senin fucun free hostlarda genelde olan şey bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy_

Bunun dolandırıcılıkla bi alakası yok ben ce bu senin fucun free hostlarda genelde olan şey bu

kardesim nereden benim sucum bas bas bagırıyorlardı bedava host diye simdi ne oldu!
    sesi solukları cıkmıyor hava atmak icinmi verdiler okadar hostu baktılar karsılayamadılar iptal ettiler hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy_

Bunun dolandırıcılıkla bi alakası yok ben ce bu senin fucun free hostlarda genelde olan şey bu

iyide ne olursa olsun yetkilinin "ne yapalım?" demesi normal deil.
  • EkSeLAnS

Ben orasına bişi demiyorum sonuçta free bir host nezaman kapatılacagı bellimi olur

Ayrıca şöle bi şey daha söleyim Benim sohtumun bulundugu server ne kadar güvenilir bile olsa benim her gün en azında haftada bi kere yedek almam lazım diye düşüneceksin ve sürekli yedeklerini alacaksın Herhangi bir aksilik olabilir ben onun için dedim bu senin şuçun diye
  • Babanızın ogluda olsa free'ye alısmayın.
  • evet bedava forumlara oldum oalsı karsııym adam ne dese haklı valla
  • sanıyorum ki. ik ay demişti free host mevzusunu..

kemal kerdeşimi tanırım ve ole bir şey yapmaz..

yok ben host isterim dersen.. sana free host vereyim, msn adresini pm ile at bana
  • Zaten sende butun hosting mesajlarıdan varsın.Herhalde musterin yok burdan alıcagın adamlarla referans gosteriyosun.
  • hehe bombastic alem adamsın valla yaw
  • Abi haksızsam sen sole: )Her hosting mesajında var.
    quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

hehe bombastic alem adamsın valla yaw
  • wevet sonuna kadar haklısın
  • Bu olayın dolandırıcılıkla alakası yok.

Ortada sadece sorulan bir soruya verilmemesi gereken yalnış bir cevap şekli var. Tabi SanalSayfa nında yazacaklarını dinlemek gerekir. Yargısız infaz yapmadan önce.

Her zaman derim. Free hizmetlerle bu iş yürümez.

Konuyla bir alakası yok ama kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

Zaten sende butun hosting mesajlarıdan varsın.Herhalde musterin yok burdan alıcagın adamlarla referans gosteriyosun.

sen kafanı yorma koçum..

başın sıkışırsa gel sanade veririz host..

10-15 e bakmayız. boş boş ta konuşmayalım lütfen..
  • Bunu birtek ben solemiyorum.Herkes aynı fikirde.
    Anlicagın sen bastan kaybetmissin.
  • Merhabalar diyerek söze başlayayım.

Sağladığımız ücretsiz host hizmetini 5aydır sunuyoruz. Sunuyoruz ama nasıl ve ne şekillerde sunuyoruz? Bunu düşünmeden ve bilmeden nasıl "sahtekarlık" sözünü kullanabildiğinize inanamıyorum.

1) Günün her saati sunucuya yapılan saldırılar içerisinde sunuyoruz.

2) Datacenterin defalarca kez yaptığı uyarılara aldırmadan sunuyoruz.

3) Hiçbir şart, reklam vb. karşılık beklemeden sunuyoruz.

4)Tüm gün canlı destek sağlayarak sunuyoruz.

5) Sonuçta ücretsiz bir hizmet alıyorsunuz, bu hizmete hiçbir ücrette ödemiyorsunuz, ödemediğiniz ücreti kaçırdıkta mı SAHTEKAR OLDUK ?

Şimdi gelelim bu konuları açıklamaya.

Siz ücretsiz hosting sağlıyorsunuz gayet güzel yararlananlar var ama bu hizmetten yararlanan bazı kişilerin tek amacı sizin hizmetinizden yararlanmak değil.

"Sunucuya nasıl sızarım, nasıl olurda zarar verebilirim!"

Şimdi size soruyorum, hiçbir kar güdmeden hizmet sağlıyorsunuz ama karşılığında hem saldırıya uğruyorsunuz hemde "sahtekarlıkla" suçlanıyorsunuz.
    Siz devam eder miydiniz bu hizmeti sağlamaya?

Diğer bir konu, Sanalsayfa size asla dediğiniz şekilde "NE YAPALIM OLDU" dememiştir, DEMEZDE!
    Bu söylediğiniz kelimenin doğrulukla uzaktan yakından alakası yok ve düzmece bir kelimedir!.

Diğer konuya gelelim, ücretsiz hosting sağladığımız siteler HALA ÇALIŞIYOR! Yeni başvurular kapandı ve 1 ay içerisinde tüm kullanıcılara yedeklerini almaları gerektiği, hizmetlerin sonlandırılacağı bilgisi verildi ve siteler sunucudan silinmeye başlandı.
    Eğerki size ulaşan mailleri okumuyorsanız özel olarak arayıp telefonla bilgi verecek halimiz yok değil mi?

Size söylüyorum sayın KR@L, bilip bilmeden veya başka nedenlerden dolayı birşeyler yapmaya çalışıyor olabilirsiniz ancak YANLIŞ YOLDA GİDİYORSUNUZ HABERİNİZ OLSUN!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_K_B -- 12 Eylül 2005, 22:50:20 >

• Bence cok guzel acıklama olmus.Sanırım gereken cevap verilmistir.
  • evet bitirmiş olayı mkbatur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

Bunu birtek ben solemiyorum.Herkes aynı fikirde.
    Anlicagın sen bastan kaybetmissin.

evet 10-15 yaş arasında pek tutlmuyorum nedense..
  • güzel açıklama...yetmiş zaten...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.